Belépés
EU-tisztújítás - Európai Bizottság: a brit kormány még nem nevezte meg a biztosjelöltjét
... szakbizottsági jóváhagyási folyamatán.
A teljes biztosi testületről végül a...
2019-11-11 15:11:25
MTSZ: júliusban nem lesz WTA-torna Budapesten, februárban lehetne
... évre kötelezte el magát -, hogy két fontos dolgot nem vett figyelembe, ezáltal pedig a pénzt áldozó EMMI-t is gyakorlatilag megvezette."
Az MTSZ szerint ennek következtében állt elő a mostani helyzet, miszerint a 2020-as WTA-naptárban februári dátummal szereplő Hungarian Ladies Openre "nincs szerződése a Magyar Tenisz Szövetségnek a jogtulajdonossal, illetve nincs anyagi forr...
2019-11-11 13:22:14
Spanyol választások - Szakértő: bevándorlásellenes párt talált utat a spanyol szavazókhoz
... játszik már - fogalmazott.
A szakértő szerint az elmúlt évek spanyol migrációs politikájában kétarcúság látszik: míg korábban megtiltották az NGO-hajók kikötését a spanyol partoknál, a mostani választásokat kiírató Pedro Sánchez ügyvezető szocialista kormányfő a humanitásra helyezi a hangsúlyt. Mindeközben Spanyolország rengeteg pénzt és eszközt ad Marokkónak a migráció megfé...
2019-11-11 10:20:59
Romániai elnökválasztás - Iohannis és Dancila is elégedett az exit pollok eredményeivel
... urnáktól távozók válaszai alapján készült becslések azonban nem veszik figyelembe a külföldön élő román állampolgárok voksait, akik korábban túlnyomórészt jobboldali jelöltekre szavaztak, a mostani választáson pedig részvételi rekordot döntöttek, több mint 670 ezren járultak az urnákhoz.
A romániai (kisebb méretű) választókörök mintegy 60 százalékából származó első részeredmé...
2019-11-10 22:22:01
Schanda: továbbra is előny a nyelvvizsga a felsőoktatási felvételi eljárás során
... ugyanakkor azt, hogy a kormány ne lenne elkötelezett az idegennyelv-tudás fejlesztése iránt, ez ugyanis nagyban szolgálja a fiatalok versenyképességét - hangsúlyozta.
Ismertette: a mostani felsőoktatási eljárás során a komplex középfokú nyelvvizsga után 28 többletpont, a felsőfokú nyelvvizsga után 40 többletpont jár majd.
Hangsúlyozta: azért sem szenvednek hátrányt azo...
2019-11-09 13:01:20
Digitális játékpedagógiai stúdiót adtak át a győri egyetemen
... előremutató.
Egyrészt lehetőséget teremt a pedagógusoknak arra, hogy a jövő tanárai és tanítói korszerű képzést kapjanak, ezzel nemcsak a hallgatók, hanem azok a gyermekek is nyernek, akiket a mostani hallgatók tanítanak majd a jövőben. Előremutató azért is, mert az egyetem és cégek közötti együttműködés eredményeként valósulhatott meg.
A stúdió a magyar felsőoktatás s...
2019-11-08 16:13:05
Brit választások - Skót miniszterelnök: jövőre újabb függetlenségi népszavazást kell tartani
... felhatalmazása" van az újabb függetlenségi népszavazás kiírására, hiszen ez szerepelt a 2016-os skóciai parlamenti választásokra kidolgozott programjában.
Ennek alapján ha az SNP a mostani választásokat megnyeri Skóciában, a kérdés nem az lesz, hogy a skót kormány mit tesz, ha London elveti az újabb népszavazás engedélyezését - amire Boris Johnson brit miniszterelnök már egye...
2019-11-08 14:51:47
EU-tisztújítás - November 14-re tervezik a francia, a magyar és a román jelölt meghallgatását
... testületről még az Európai Parlament plenáris ülésének is szavaznia kell. Ha min...
2019-11-08 12:52:08
Orbán: Törökország nélkül nem lehet megállítani a migránsáradatot
... inkább támogatja a nemzeti alapú külpolitikát, amely úgy szól, "merjünk magyarok lenni", a magyar érdekek szerint kell eljárni. A korábbi, kisebbrendűségre épülő külpolitikával szemben a mostani sokkal inkább összhangban van a magyarok ösztönvilágával - fogalmazott.
Egyúttal megköszönte a budapestieknek, hogy tudomásul vették a "diplomáciai nagyüzemmel" járó kényelmetlenségek...
2019-11-08 09:31:01
EU-tisztújítás - Von der Leyen a román kormány női jelöltjét választotta, övé lehet a közlekedési tárca
... elején lépett volna hivatalba, azonban ezt el kellett halasztani. A jelenlegi cé...
2019-11-06 19:01:46
1 2 3 ...................477 478 ..........716 717 ..........954 955 956 
Címkék: Európai Bizottság, WTA-torna Budapesten, Hungarian Ladies Openre, Magyar Tenisz Szövetségnek, Pedro Sánchez, Mindeközben Spanyolország, Boris Johnson, Európai Parlament, brit kormány, spanyol szavazókhoz, exit pollok, felsőoktatási felvételi, győri egyetemen, román jelölt, román kormány, közlekedési tárca, teljes biztosi, pénzt áldozó, mostani helyzet, 2020-as WTA-naptárban, szakértő szerint, elmúlt évek, spanyol partoknál, mostani választásokat, humanitásra helyezi, migráció megfé, mostani választáson, idegennyelv-tudás fejlesztése, fiatalok versenyképességét, mostani felsőoktatási, komplex középfokú, felsőfokú nyelvvizsga, pedagógusoknak arra, jövő tanárai, mostani hallgatók, magyar felsőoktatás, újabb függetlenségi, 2016-os skóciai, skót kormány, újabb népszavazás, nemzeti alapú, magyar érdekek, mostani sokkal, magyarok ösztönvilágával, jogtulajdonossal, kisebbrendűségre, biztosjelöltjét, migránsáradatot, játékpedagógiai, ösztönvilágával, elnökválasztás, külpolitikával, budapestieknek,
© 2013 TVN.HU Kft.