Belépés
Liget Budapest - Elkezdődött a városligeti mélygarázsépítés
... közlekedése.
A csaknem 30 ezer négyzetméter szintterületű, vastag földréteggel -és így növényzettel - borított Dózsa György úti négyszintes mélygarázsban külön beállót kapnak a mozgássérültek járművei, a motorkerékpárok és az elektromos autók. Emellett a garázs legfelsőbb szintjén kerékpártárolókat és öltözőket alakítanak ki - írták.
A tervek szerint az új mélygarázsokb...
2018-06-13 12:11:32
Együtt: szemléletváltásra van szükség a fogyatékkal élők helyzetének javításához
... jelentős részénél problémát jelent a kerekesszékes fel- és leszállás".
Más területeken - folytatták - olyan, mintha "visszafele forogna az idő": egyre több városban nem engedik a mozgássérültek elektromos moped járműveit a buszokra, növekvő számú panasz érkezik amiatt is, hogy kerekesszékes, súlyosan mozgássérült embereket otthagynak a megállókban.
Az Együtt hangsúlyoz...
2016-12-03 10:31:18
Zéró szolidaritás
... nagy szüksége van az útpénztárnak", hogy fejleszthessen, bővíthessen. Ebben a gazdasági tárca ,,szigorú és eltökélt", és nem ad kedvezményt még a legrászorultabb mozgássérülteknek sem.

A kormány szolidaritását minősítsék a puszta tények. A mozgáskorlátozottak Veres Jánoshoz (!) fordulnak annak érdekében, hogy a fogyatékosok gépjárműszerzésére támogatást...
2007-11-30 06:52:09
1 
Címkék: Liget Budapest, Dózsa György, Veres Jánoshoz, városligeti mélygarázsépítés, fogyatékkal élők, mozgássérültek járművei, elektromos autók, garázs legfelsőbb, tervek szerint, kerekesszékes fel-, mozgássérültek elektromos, gazdasági tárca, legrászorultabb mozgássérülteknek, kormány szolidaritását, puszta tények, mélygarázsépítés, motorkerékpárok, legrászorultabb, mozgássérültek, fejleszthessen, szolidaritását, kerekesszékes, szintterületű, mélygarázsokb, mélygarázsban, mozgássérült, négyzetméter, szolidaritás, földréteggel, növényzettel, fogyatékosok, útpénztárnak, javításához, négyszintes, területeken, helyzetének, elkezdődött, fogyatékkal, városligeti, bővíthessen, megállókban, kedvezményt, közlekedése, visszafele, elektromos, minősítsék, alakítanak, folytatták, támogatást, hangsúlyoz, otthagynak, legfelsőbb, öltözőket, leszállás, gazdasági, járműveit, fordulnak, érdekében, problémát, embereket, emellett, budapest, súlyosan, részénél, jelentős, eltökélt, buszokra, jánoshoz, városban, szüksége, szintjén,
© 2013 TVN.HU Kft.