Belépés
Csak vidáman
... eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotel...
2023-04-13 20:00:32
Aranyosi Ervin : Az életedet te irányítod!Aranyosi Ervin : Az életedet te irányítod!Minden egyes napod hoz valami újat,
s ettől megváltozhat az egész életed.
Ha nyitott szemmel jársz, e mozgalmas világban,
a változást talán, észre is veszed.
Naponta kitárul előtted egy ajtó,...
2023-03-16 11:25:26
Versek a tavaszról - MÁRCIUS
... tavasz lesz... Végre megcsapnak minket az első langyos szellők, a madárcsicsergés, a rügyfakadás és persze a tavaszii programok pezsdülő világa. Kezdődnek a tavaszi fesztiválok sora, egyre mozgalmasabb a hazai klubélet... egy szó mint száz, finoman sem lesz unalmas az idei március!

Tavaszi hangulatos szép napokat kívánok Mindenkinek!


...
2023-03-02 19:00:55
Mozgalmas hét jön
Most elmegyek tanítani: a Nyugat előzményeiről beszélünk, az Új Idők és A Hét. Aztán kiszaladok Darnóra, a volt sulimba, majd ismét tanítás. Ebéd: maradt még húsleves és szarvas sült krokettel, erdei gyümölcsszósszal. Azután Parndorf, Kiszaladunk Szandrával "rongyokat" nézni. S bevásárolunk az új Billában.
Holnap szabadnap, Sopronnal kezdünk, szüleim sírjához megyünk ki, majd ...
2023-02-20 07:01:01
Mozgalmas hétvége
Csütörtökön feleségem elutazott Jászapátira, kivittem az állomásra. Én a szél-járáson matatgattam, javítottam az Altbau cikket Berlinről. Ilyenkor mindig rájövök, hogy nem olyan jó egyedül lenni.
Pénteken elmentem a Holocaust kiállításra a Várba. Pista beszédét hallva úgy vélem, szép jól elmondott beszéd volt. Büszke voltam belül, hogy segíthettem. Este pörköltet főztem, szom...
2023-01-30 07:28:47
Érdekes tények Gárdonyi Géza életéből
... Gárdonyi Géza életéből


Minden jól megélt élet telis-tele van izgalmas pillanatokkal, és bár azt gondolnánk, hogy az “egri remete" útja nem lehetett épp mozgalmas, az alábbi lista nem erről árulkodik, rengeteg olyan érdekes tények vannak Gárdonyi életéből, amik minden rajongó és leendő rajongó fantáziáját megmozgathatják.

Magyarország kedv...
2023-01-13 11:00:48
Egészségügyi problémák a karácsonyi ünnepek alatt
... és étrend-kiegészítőket is alkalmazhatunk, mint például a kamilla, a levendula, az ashwagandha, a kurkuma, a magnézium, vagy a B-vitaminok egyes típusai.

Alváshiány
A mozgalmas ünnepi időszakban, a sok extra teendő mellett nehéz lehet gondoskodni a megfelelő mennyiségű és minőségű alvásról. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, beleértve a mentális kimerülts...
2023-01-01 22:06:29
Az első szilveszteri aranyszabály: -tilos a szemetet kivinni
... Szilveszter éjszakáján a babona szerint feltétlenül piros bugyit, férfiaknak pedig piros alsógatyát kell viselniük. Ezzel biztosítjuk, hogy a szerelmi életünk a következő évben is vérpezsdítő, mozgalmas, szerencsés és izgalmas legyen. Csak egy a probléma, hogy ezen az éjszakán nem ajánlatos szeretkeznünk, mert ezzel elcsesszük a jövőnket!

-Nem maradhat száradó ruha a sz...
2022-12-30 16:52:06
Mozgalmas hét jön
Előtte egy kis pulyai összejövés, sok ismerőssel, és ezzel el is megy a hét vége. Szerdán Bécs, este a CH-ban Ernő könyvéről beszélgetünk. S pénteken valószínűleg Kőszegdoroszló, somot szedünk Líviáéknál. S a jövő hét vége ne legyen esős, jönne Csabus egy kis kerti munkára és beszélgetésre.
És ennyi a szeptember.
A mecséri újságot elkészítettem, elküldtem átnézésre, a sz...
2022-09-23 06:43:42
Kárpát-medence a Földi paradicsomkert II.
... Times. Több zsidó élte túl a második világháborút és maradt Magyarországon, mint Közép-Európa más részein. A magyar főváros zsinagógáit, köztük a világ második legnagyobb zsinagógáját mozgalmas élet jellemzi, zsidó iskolák, kiadványok, weboldalak és blogok működnek. Valóságos reneszánszát éli a hetedik kerületi történelmi zsidónegyed, a zsidó háromszög.Budapesten működik a Ronald ...
2022-09-06 22:00:40
1 2 3 .................105 ........157 158 ........209 210 
Címkék: Aranyosi Ervin, Gárdonyi Géza, Minneapolisból Floridába, Azután Parndorf, Kiszaladunk Szandrával, Szerdán Bécs, CH-ban Ernő, karácsonyi ünnepek, első szilveszteri, szemetet kivinni, különösen fagyos, hotelben szállnak, mézesheteiket töltötték, utazási időpontot, férj pénteken, feleség pedig, következő napon, férj bejelentkezett, egész életed, változást talán, első langyos, tavaszii programok, tavaszi fesztiválok, hazai klubélet, idei március, volt sulimba, szél-járáson matatgattam, alábbi lista, mozgalmas ünnepi, megfelelő mennyiségű, mentális kimerülts, babona szerint, szerelmi életünk, következő évben, mecséri újságot, második világháborút, magyar főváros, világ második, hetedik kerületi, zsidó háromszög, gyümölcsszósszal, megmozgathatják, összeegyeztetni, madárcsicsergés, bejelentkezett, magyarországon, kőszegdoroszló, alkalmazhatunk, minneapolisból, paradicsomkert, szeretkeznünk, beszélgetésre, elkészítettem, pillanatokkal, kiegészítőket, mézesheteiket, előzményeiről, aranyosiervin, valószínűleg,
© 2013 TVN.HU Kft.