Belépés
Véres csütörtök
... munkát. A rádióban hallható bejelentésnek természetesen nem sok köze volt a valósághoz, csak arra volt jó, hogy fokozza az emberek felháborodását. A tömegközlekedés akadozott, így a munkába igyekvők is csakhamar az utcai tüntetők közé vegyültek a Belváros különböző pontjain, majd megindultak az Országház elé. A tüntetés békés jellegét mi sem mutatta jobban, minthogy az emberek bar...
2020-10-25 17:30:08
Koronavírus - Maruzsa: nagy hangsúly van a biztonsági intézkedéseken az idei érettségin
...
Maruzsa Zoltán kiemelte: a vizsgák 9 órakor kezdődnek, hogy az intézményekbe való eljutás egyszerűbb legyen, és "ne torlódjanak össze" az érettségizők és a munkába igyekvők tömegei. Hozzátette, a tömegközlekedésben sűrűbben indítanak járatokat, az intézmények előtt, a közterületeken a rendőrség segíti a forgalomirányítást.
Utalt rá, a vizsga írásbeli lesz, hogy a felére ...
2020-05-03 12:45:44
Minden szektorra kiterjedő országos sztrájk bénítja Belgiumot
... irányítását összehangoló szervezet (Eurocontrol) maastrichti központja kezeli. A magaslégtérben haladó járatok repülési útvonalát nem változtatják meg.
A reggel munkába, iskolába igyekvők járatkimaradásokról és késésekről számoltak be országszerte.
Brüsszelben egy metróvonalon nem közlekednek szerelvények, illetve a buszok és a villamosok többsége sem jár.
Több tar...
2019-02-13 10:21:07
Ismét sztrájkok bénítják Belgiumot a kormány nyugdíjpolitikája miatt
...
A reggel munkába, iskolába igyekvők járatkimaradásokról és késésekről számoltak be országszerte.
A fővárosban mindössze egy metróvonalon közlekednek szerelvények, ahogy a buszok és a villamosok jelentős része sem jár. A brüsszeli tömegközlekedési vállalat azt javasolta, hogy aki teheti, próbálja másképp elérni az úti célját.
Több tartományban a vallon és a flamand t...
2018-10-02 10:31:33
Tízezrek tüntetnek a kormány nyugdíjpolitikája ellen Brüsszelben
... kereszténydemokrata CSC és a liberális CGSL közösen hirdette meg.
A tiltakozások és részleges munkabeszüntetések súlyos fennakadásokat okoznak a közlekedésben. A munkába, iskolába igyekvők járatkimaradásokról és nagy késésekről számoltak be. A városban a metró több szakaszán ritkán járnak a szerelvények, a buszok és a villamosok egy része nem közlekedik.
A belga kormány...
2018-05-16 12:35:26
Ismét sztrájkok bénítják Belgiumot a kormány nyugdíjpolitikája miatt
...
A reggel munkába, iskolába igyekvők járatkimaradásokról és késésekről számoltak be országszerte.
Brüsszelben hatból mindössze három metróvonalon közlekednek szerelvények, illetve a buszok és a villamosok többsége sem jár. A brüsszeli tömegközlekedési vállalat azt javasolta, hogy aki teheti, próbálja másképp elérni az úti célját.
Az SNCB állami vasúttársaság tájékozt...
2018-02-27 11:22:15
Sztrájkok bénítják Belgiumot a kormány nyugdíjpolitikája miatt
... szerint délelőtt tüntetést tartanak Brüsszel központjában, "igazságos és méltó nyugdíjakat", illetve "átlátható, kiszámítható nyugdíjrendszert" követelve.
A reggel munkába, iskolába igyekvők járatkimaradásokról és késésekről számoltak be országszerte. Az SNCB állami vasúttársaság szerint a vonatközlekedésben egész nap fennakadásokra kell számítani.
A Le Soir című helyi ú...
2017-12-19 11:12:22
Közalkalmazotti sztrájk bénítja Belgiumot a kormány megszorító politikája miatt
...
A kedd reggel munkába, iskolába igyekvők járatkimaradásokról és hatalmas késésekről számoltak be Brüsszelben. A városban mindössze egy metróvonalon közlekednek szerelvények, a buszok és a villamosok többsége nem jár. A brüsszeli tömegközlekedési vállalat azt javasolta, hogy aki teheti, próbálja másképp elérni az úti célját.
Az SNCB állami vasúttársaság szerint a vonatköz...
2017-10-10 11:52:48
Fővárosi Közgyűlés - Jobbik: Budapest is támogassa a béruniót!
... összegyűjteni ahhoz, hogy az EU tárgyaljon a kérdésről, illetve prioritásként kezelje a bérunió létrehozását.
Tokody Marcell kitért arra is, h...
2017-05-10 09:41:28
Visszaemlékezések 1956-2016
... akadémia és a városi ifjúság sorokba rendeződve elindult a Fő utcán, melynek végén a menet eleje a rádió, másik fele pedig az ÁVOS laktanya felé vette az útját.
Mi, a laktanyához igyekvők, az ipartelepi úton mentünk, ahol az üzemek sztrájkoló munkatársai csatlakoztak hozzánk. Itt találkoztam a bátyámmal, aki beállt mellém a sorba. A laktanyához közeledve szembejött velünk há...
2016-11-19 08:46:41
1 2 3 4 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Maruzsa Zoltán, Tokody Marcell, biztonsági intézkedéseken, idei érettségin, kormány nyugdíjpolitikája, kormány megszorító, rádióban hallható, emberek felháborodását, tömegközlekedés akadozott, munkába igyekvők, utcai tüntetők, tüntetés békés, intézményekbe való, intézmények előtt, rendőrség segíti, vizsga írásbeli, magaslégtérben haladó, reggel munkába, villamosok többsége, fővárosban mindössze, metróvonalon közlekednek, villamosok jelentős, brüsszeli tömegközlekedési, liberális CGSL, metró több, belga kormány, kedd reggel, városban mindössze, bérunió létrehozását, városi ifjúság, menet eleje, laktanyához igyekvők, ipartelepi úton, üzemek sztrájkoló, laktanyához közeledve, tömegközlekedési, nyugdíjrendszert, tömegközlekedés, közalkalmazotti, intézkedéseken, fennakadásokat, felháborodását, magaslégtérben, fennakadásokra, közterületeken, vasúttársaság, prioritásként, közlekedésben, összegyűjteni, intézményekbe, természetesen, bejelentésnek, országszerte, metróvonalon, összehangoló,
© 2013 TVN.HU Kft.