Belépés
Egymilliárd forintnyi fejlesztés volt tavaly a Budai Irgalmasrendi Kórházban
... laparoszkópos készülékeket. Az urológiai-andrológiai, a nőgyógyászati, a sebészeti, a belgyógyászati osztályok gyógyító, illetve a radiológiai osztály és az orvosi laboratórium diagnosztizáló munkájának minőségét segítő eszközöket is beszereztek. A tájékoztatás szerint ezek jelenleg a piacon elérhető legmodernebb és legjobb minőségű készülékek.
Új, motorral ellátott és ergono...
2019-01-17 17:12:26
Préta
... láthatatlan jelenségek között.

Rudolf Steiner azonban egy ritka kivétel, korának egyik legtermékenyebb és legtehetségesebb tudósa, filozófusa és ezoterista tagja volt, aki élete munkájának tekintette, hogy bepillantást nyerjen a fátyol mögé, majd ezt a tudást, melyet az élet és a világ mélyebb természetével kapcsolatban megismert, megosztotta a világgal.

A sz...
2019-01-17 14:34:52
Szijjártó: ötszáz új munkahelyet létesített az FAG debreceni beruházása
... kezdődött el az országban, összesen 1380 milliárd forint értékben. Hozzáfűzte hogy ezek majdnem egyharmada Debrecenbe érkezett, ami jól mutatja a város vezetői és parlamenti képviselői munkájának a sikerét.
Az elmúlt évben több mint 17 ezer új munkahely jött létre a beruházások nyomán, az átlagfizetés ezeken a munkahelyeken 420 ezer forint volt, ami 40 százalékkal haladta meg...
2019-01-16 17:32:20
ITM-államtitkár: a családok biztonságát és a tisztességes vállalkozások védelmét tartja szem előtt a fogyasztóv
... megkárosító értékesítési gyakorlattal szemben.
Kara Ákos kiemelte, hogy idén is kiemelt ellenőrzési terület marad a termékbemutatók köre. Ismertette: az elmúlt évek aktív hatósági munkájának, valamint a jogszabályi szigorításoknak köszönhetően kevesebb, mint tizedére csökkent az ezzel kapcsolatos panaszok száma a fogyasztóvédelmi hatóságnál.
Kiemelte: az árubemutatók tev...
2019-01-15 13:41:58
Az amerikai igazságügyminiszter-jelölt ígéretet tett, hogy a Mueller-bizottság befejezheti vizsgálódásait
... dokumentum szerint Barr a szenátus jogi bizottsága előtt "életbevágó fontosságúnak" tekinti majd a Robert Mueller vezette különleges bizottság vizsgálataink befejezését és azt, hogy munkájának eredményeiről a közvéleményt is tájékoztassa.
"Nem fogom megengedni, hogy pártpolitika, személyes érdekek, vagy bármilyen más, helytelen megfontolások beavatkozzanak ebbe, vagy bármily...
2019-01-14 18:32:46
A részleges kormányzati leállás az amerikai történelem leghosszabbjává vált
... ragaszkodik hozzá, a törvényhozás demokrata párti vezetői viszont hajthatatlanok, és csupán annyi kompromisszumra hajlandók, hogy a költségvetés megszavazása és valamennyi kormányzati hivatal munkájának újraindulása után majd tárgyalnak a határfalról is.
Az elnök a hét elején még határozottan kijelentette, hogy ha nincs megegyezés az ügyben, akkor rendkívüli állapotot hirdet...
2019-01-12 08:41:09
Egérbetegség, amely csak az emberekre veszélyes
... és próbára teszik ízületeinket, hiszen természetellenes mozgásról van szó.

Az egérbetegség, avagy egérkar szindróma, amely hosszú hónapok gép előtt eltöltött megfeszített munkájának eredményeként alakulhat ki, a csuklónál, a kéznél és a könyöknél okozhat fájdalmat. Miközben azt gondolnánk, hogy az apró, rutinszerű egérkörzésekben és kattintgatásokban csupán az ujjak ves...
2019-01-11 09:08:39
A rendkívüli állapot kihirdetését sürgette Lindsey Graham amerikai szenátor
... este megszavazott egy törvénytervezetet, amely költségvetést biztosítana néhány minisztérium, köztük az agrártárca és a közlekedési minisztérium, valamint néhány kormányzati ügynökség munkájának újraindításához. A képviselők előző nap is megszavaztak egy törvénytervezetet, a pénzügyminisztérium és az adóhivatal munkájának újraindításához. Csütörtökön este azonban Mitch McConnell, ...
2019-01-11 07:04:23
Új lemezével indul turnéra Bozzay Zina és a kaliforniai Vadalma együttes
... készítette el nemrégiben megjelent lemezét.
A hanganyag, amelyen magyar népdalok hallhatóak egyedi feldolgozásban, magyarországi zenészek és az Egyesült Államokban élő diaszpóra közös munkájának eredménye.
Bozzay Zina énekes, zeneszerző a műsorban beszélt arról, hogy San Franciscóban született és nevelkedett, csak felnőttként tanult meg magyarul.
A népdaléneklést M...
2019-01-09 11:22:36
AM: Thaiföld csak a fertőzött területről származó baromfi importját korlátozná, ha járvány lenne Magyarországon
... esetén a thai exportban érdekelt magyar baromfiipari vállalkozások európai versenytársaikhoz képest is előnyhöz juthatnak - írták.
Kitértek arra is, hogy a magyar szakdiplomácia munkájának eredményeként egyre több jelentős kereskedelmi partnerország alkalmazza a regionalizáció elvét, legutóbb például Japánnal kötött hasonló megállapodást Magyarország.
A Központi Statiszt...
2019-01-07 17:42:52
1 2 3 ..................240 241 .........360 361 .........480 481 482 
Címkék: Budai Irgalmasrendi Kórházban, Lindsey Graham, Bozzay Zina, Rudolf Steiner, Kara Ákos, Robert Mueller, Mitch McConnell, Egyesült Államokban, Központi Statiszt, családok biztonságát, tisztességes vállalkozások, részleges kormányzati, amerikai történelem, emberekre veszélyes, rendkívüli állapot, kaliforniai Vadalma, fertőzött területről, belgyógyászati osztályok, radiológiai osztály, orvosi laboratórium, tájékoztatás szerint, piacon elérhető, ritka kivétel, fátyol mögé, világ mélyebb, város vezetői, elmúlt évben, beruházások nyomán, átlagfizetés ezeken, termékbemutatók köre, elmúlt évek, jogszabályi szigorításoknak, ezzel kapcsolatos, fogyasztóvédelmi hatóságnál, szenátus jogi, törvényhozás demokrata, költségvetés megszavazása, könyöknél okozhat, közlekedési minisztérium, képviselők előző, adóhivatal munkájának, műsorban beszélt, thai exportban, magyar szakdiplomácia, regionalizáció elvét, fogyasztóvédelmi, legtehetségesebb, természetellenes, újraindításához, leghosszabbjává, szigorításoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.