Belépés
5 reggeli rutin, amit mindenkinek meg kellene tennie
... például nagyon hasznos lehet a nap folyamán, hiszen amellett, hogy rugalmassá válik a gondolkodásunk, nyugtatóan hat ránk, és a munkahelyi kommunikáció is sokkal gördülékenyebbé válik a munkaadónkkal és a kollégákkal egyaránt.

A cikkben olyan reggeli rutintevékenységeket mutatunk be, melyek jó hatással vannak az életünkre és az agyunk működésére.

Az egyik leg...
2021-04-07 22:55:05
Ne harcoljon a fáradtság ellen! Pihenjen!
... csábításnak.

Kimerültség esetén a legapróbb dologra is dühösek lehetünk, és azonnal ugrunk. Ezért, ha fáradtak vagyunk, akkor ne tervezzünk semmilyen komoly beszélgetést a párunkkal, a munkaadónkkal, vagy egy olyan személlyel, akit ugyan nem kedvelünk, de nem is akarjuk megbántani.

Aki kimerült, fáradt, nem jól reagál bizonyos helyzetekre, sőt az sem kizárt, ...
2020-12-18 22:44:58
Hogyan nyűgözze le főnökét
... teljesítményünkkel! Mint minden emberi kapcsolatban, a főnökünkkel is meg kell tanulnunk kezelni a helyzeteket. Jó hír, hogy mindig van remény arra, hogy a megfelelő mederbe tereljük kapcsolatunkat munkaadónkkal. Nem kell a hónap dolgozója címre pályáznunk ahhoz, hogy főnökünk elégedett legyen munkánkkal. Hogyan nyűgözze le főnökét

Talán túl egyszerűnek tűnik az a...
2010-02-09 08:52:38
1 
Címkék: fáradtság ellen, munkahelyi kommunikáció, kollégákkal egyaránt, cikkben olyan, agyunk működésére, legapróbb dologra, olyan személlyel, megfelelő mederbe, hónap dolgozója, gördülékenyebbé, gondolkodásunk, kapcsolatunkat, munkaadónkkal, kommunikáció, beszélgetést, kapcsolatban, főnökünkkel, helyzetekre, egyszerűnek, mindenkinek, csábításnak, helyzeteket, kollégákkal, kimerültség, pályáznunk, munkahelyi, személlyel, tervezzünk, nyugtatóan, rugalmassá, megbántani, működésére, munkánkkal, megfelelő, életünkre, semmilyen, párunkkal, kedvelünk, legapróbb, fáradtság, harcoljon, tanulnunk, elégedett, dolgozója, pihenjen, lehetünk, nyűgözze, egyaránt, mutatunk, kimerült, hatással, amellett, folyamán, bizonyos, főnökünk, fáradtak, tereljük, főnökét, dühösek, vagyunk, kellene, reggeli, azonnal, akarjuk, dologra, cikkben, kezelni, hasznos, például, mederbe, nagyon,
© 2013 TVN.HU Kft.