Belépés
Kaszinóban játszotta el munkatársai bérét egy román férfi, vádat emeltek ellene
...
A közlemény szerint az 52 éves férfi nyolc társával együtt egy egyéni vállalkozó alkalmazottjaként építőipari munkásként dolgozott egy kecskeméti telepen. Hetente fizetett bérüket a vállalkozó szeptember végén nem tudta személyesen Kecskemétre vinni, ezért a vádlottat kérte meg, hogy menjen el érte Budapestre.
A férfi a főnökétől több mint kétmillió forintot vett át, eb...
2018-12-10 09:51:14
Krónika 4. rész (kérdések)
...
Fidesz: milyen eredményei vannak a katának?
Ovádi Péter (Fidesz) azt kérdezte, milyen eredményei vannak az elmúlt években bevezetett, a kis- és középvállalkozásokat (kkv-k) segítő adópolitikai intézkedéseknek, és milyen további lépések várhatók az érdekükben. Az ország jó irányba halad, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a kisadózó vállalkozások tételes adója, a kat...
2018-11-19 14:28:35
Magyar Hírlap - Izer Norbert: inkább a bérek emelkedjenek utalványok helyett
...
Hozzátette, a kormány a munkabért terhelő adók csökkentésével,a szociális hozzájárulási adó további két százalékpontos csökkentésével, valamit a közszféra béremelési programjának folytatásával teremti meg a béremelés feltételeit.
A sajtóhíresztelésekkel ellentétben a cafeteria nem szűnik meg, csak a rendszer egyszerűsödik, és a 450 ezer forintos keretösszeg sem változik...
2018-11-08 09:22:00
Varga Mihály: duplájára emelkedik a közfoglalkoztatottak elhelyezkedési juttatása novembertől
...
A pénzügyminiszter hangsúlyozta: a munkabér mellett járó elhelyezkedési juttatás ezzel havi 45 600 forintra emelkedik, így még jobban motiválhatják a közfoglalkoztatottakat, hogy az elsődleges munkaerőpiacon, sokkal magasabb bérezés mellett találják meg a boldogulásukat.
A Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program célja, hogy a kellő motivációval, szakképzettséggel ...
2018-10-28 07:05:09
Jelentősen javult a forgalmi adók beszedésének hatékonysága
...
Izer Norbert elmondta, hogy egy múlt héten kiadott jelentés szerint a digitalizáció fejlesztésének köszönhetően 2014 és 2016 között kilenc százalékponttal,22 százalékról 13 százalékra csökkent az áfarés,azaz a költségvetésből kieső áfabevétel, ami a régiós átlag fele.
A kormányzat célja, hogy még hatékonyabban szedje be a forgalmi típusú adókat, mert az áfarendszernek a...
2018-09-28 18:03:51
Emmi: 627 ezer gyermek étkezhetett ingyen vagy kedvezményesen a múlt tanévben
...
Az államtitkár elmondta, 2010 előtt az ingyenes vagy kedvezményes gyermekétkeztetésben kevesebb mint 260 ezren vehettek részt. Ez azt jelenti, hogy mostanra 150 százalékkal bővült a kedvezményezettek köre - fűzte hozzá.
A gyermekétkeztetés a családok támogatásának egy formája, az a célja, hogy a csökkentse a családokra háruló anyagi terhet- mutatott rá az államtitkár....
2018-09-10 11:31:54
Emmi: évközben is igényelhetők a gyermekétkeztetési támogatások
...
Fülöp Attila hangsúlyozta, a családok szociális biztonságát erősítő gyermekétkeztetési támogatás soha nem kapott olyan kiemelt figyelmet, mint a 2010 utáni kormányzati ciklusokban. Az Emmi államtitkára szerint ezt mutatja, hogy az idei és jövő évi költségvetésben is 79 milliárd forint áll rendelkezésre erre a célra, szemben a 2010-es 31 milliárd forinttal.
A kormány a j...
2018-09-08 11:01:18
Felfüggesztették az éhségsztrájkot a szibériai aranybányászok
...
Az éhségsztrájkot azért függesztették fel a Bajkálontúli terület daraszuni bányájának dolgozói, mert csütörtök elkezdtek megérkezni a még májusban esedékes kifizetések. A munkabeszüntetés azonban továbbra is tart. A sztrájkolók közölték, hogy ha hétfőn nem kapják meg járandóságukat, folytatják az éhségsztrájkot.

A bánya tulajdonosa, a Daraszunszkij Rudnyik Nyrt. m...
2018-07-27 19:33:25
Aranybányászok folytatnak éhségsztrájkot Oroszországban
...
A bánya tulajdonosa, a Daraszunszkij Rudnyik Nyrt. májusban és júniusban 32 millió rubel (több, mint 141 millió forint) munkabér kifizetésével maradt el. A terület ügyészsége emiatt július elején eljárást kezdeményezett a vállalat ellen, amelyre 50 ezer rubel (mintegy 221 ezer forint) bírságot szabtak ki, valamint 33 munkás bérének kifizetésére kötelezték, aminek eddignem tet...
2018-07-25 11:59:51
Több napig tartó informatika leállás lesz az MKB Banknál
...
Hetényi Márk, az MKB vezérigazgató-helyettese elmondta: az informatikai leállás időtartama alatt az MKB pénzügyi és befektetési szolgáltatásai - a bankkártya-szolgáltatás kivételével - sem személyesen, sem elektronikus csatornákon, sem a TeleBANKár ügyfélszolgálaton keresztül nem lesznek elérhetőek.
Tájékoztatása szerint a bank által kibocsátott bankkártyák vásárlásra ...
2018-06-25 13:21:41
1 2 3 ...................62 63 ..........93 94 .........123 124 125 
Címkék: Magyar Hírlap, Izer Norbert, Varga Mihály, Ovádi Péter, Fülöp Attila, Daraszunszkij Rudnyik Nyrt, Hetényi Márk, román férfi, bérek emelkedjenek, forgalmi adók, múlt tanévben, szibériai aranybányászok, közlemény szerint, egyéni vállalkozó, kecskeméti telepen, vállalkozó szeptember, vádlottat kérte, főnökétől több, elmúlt években, kisadózó vállalkozások, munkabért terhelő, szociális hozzájárulási, közszféra béremelési, béremelés feltételeit, rendszer egyszerűsödik, pénzügyminiszter hangsúlyozta, munkabér mellett, elsődleges munkaerőpiacon, versenyszférába program, kellő motivációval, múlt héten, digitalizáció fejlesztésének, költségvetésből kieső, régiós átlag, kormányzat célja, forgalmi típusú, államtitkár elmondta, ingyenes vagy, kedvezményezettek köre, családok támogatásának, családokra háruló, családok szociális, 2010 utáni, éhségsztrájkot azért, munkabeszüntetés azonban, sztrájkolók közölték, bánya tulajdonosa, terület ügyészsége, vállalat ellen, informatikai leállás, bank által,
© 2013 TVN.HU Kft.