Belépés
Gyilkosságok megszervezésének gyanújával őrizetbe vették a habarovszki kormányzót
...
Furgalt reggel az otthonánál fogták el kommandósok, amikor a munkahelyére készült indulni. Az akcióról készült videofelvételeket bemutatták a televízióban.
Szvetlana Petrenko, a kiemelt bűnügyekben eljáró Nyomozó Bizottság (SZK) szóvivője közölte: a politikust azzal gyanúsították meg, hogy 2004-2005-ben több üzletember meggyilkolását szervezte meg. Az üggyel kapcsolatban...
2020-07-09 07:31:03
Visszatérés Győrbe
... igazgatója ( A korábbi igazgatónőt március 1-gyel a győri polgármester mentette fel vezetői beosztásából ) tér vissza Győrbe.
Székely Zoltán 2012 óta járt ki/be Győrből Óvárra a munkahelyére, s élt meg nagy időket a Hansági Múzeumi munkavégzése során, s nyomta rá bélyegét művészettörténészi végzettségével Mosonmagyaróvár kulturális életére. 2015-ben Győr-Moson-Sopron Megy...
2020-06-30 05:32:00
Koronavírus - Felmérés: a romániai alkalmazottak 80 százaléka belföldön töltené idei szabadságát
... megfertőzésének veszélyét, 28 százalékuk egész évben folytatja a koronavírus-járvány miatt bevezetett távmunkát, 29 százalékuk pedig a szabadsága után minden óvintézkedés nélkül vissza fog térni munkahelyére.
Ami a hivatali utakat illeti, a megkérdezettek csaknem 88 százaléka azt állította, hogy sehova sem utazik az idén, 10 százalékuk tervez belföldi utazást és 3 százalékot ...
2020-06-29 12:42:13
ITM: meg kell védeni a vállalatokat az ellenséges külföldi felvásárlástól
... vállalatok, akkor nem Magyarország, a magyar emberek érdeke lesz a fontos, hanem az azonnali, gátlástalan profitszerzés. Az ellenséges célú külföldi felvásárlás veszély a magyar emberek munkahelyére, a magyar vállalatokra és a magyar gazdaságra - jelentette ki.
Ugyanakkor vannak a külföldiek között is jó tulajdonosok, olyanok, akik partnerként tekintenek Magyarországra, felel...
2020-06-27 11:21:28
Koronavírus - Olaszországban ismét kétszáz fölé emelkedett a halottak száma egy nap alatt
... teljes megnyitására, és hol szükséges lassabban enyhíteni az óvintézkedéseket. ...
2020-05-14 19:03:47
Minden gyermeknek biztosítani kell az ügyeletet
... gyerekek csak három százalékánál élnek ezzel a lehetőséggel.
Nemcsak a közvetlenül a veszélyhelyzetben érintett területeken dolgozók kérhetik az ügyeletet, hanem mindenki, aki munkahelyére bejárva dolgozik, és nem tud gondoskodni gyermeke felügyeletéről - emelte ki az államtitkár.
Emlékeztetett: az önkormányzatok nem kérhetnek pénzt az ügyeletért, annak ideje alatt az ét...
2020-05-07 07:50:16
Koronavírus - Novák: minden gyermeknek biztosítani kell az ügyeletet
... gyerekek csak három százalékánál élnek ezzel a lehetőséggel.
Nemcsak a közvetlenül a veszélyhelyzetben érintett területeken dolgozók kérhetik az ügyeletet, hanem mindenki, aki munkahelyére bejárva dolgozik, és nem tud gondoskodni gyermeke felügyeletéről - emelte ki az államtitkár.
Emlékeztetett: az önkormányzatok nem kérhetnek pénzt az ügyeletért, annak ideje alatt az ét...
2020-05-06 13:32:27
Koronavírus - Szerzetesi fenntartású idősotthont ellenőriztek Szécsényben
... ezt most fokozottan teszik.
Az intézmény mindkét bejáratánál van mód arra, hogy külön helyiségben vegyék át az árut, fertőtlenítsék, és csak 24 óra elteltével viszik be onnan. A munkahelyére érkező dolgozó pedig fertőtleníti a kezét, gumikesztyűt és szájmaszkot vesz fel - ismertette.
Van egy 65 éves munkatársuk, aki a járvány kezdete óta nem dolgozik, de az otthonban nin...
2020-05-05 14:12:23
Koronavírus - Hatósági értékelés: jól vizsgázott Olaszország az újraindulás első napján
... iparosodott régiókban található, vagy a városokon kívül, így a munkába álló dolgozók nem növelték a városi forgalmat. A 4,5 millió dolgozó nagy része az északi gócpontokon tért vissza munkahelyére, a hivatalokban, közigazgatásban továbbra is távmunkában dolgoznak. Az oktatás szeptemberig szünetel.
A még júniusig vendéget nem fogadó vendéglátás is részben újraindult, bárok, pr...
2020-05-04 17:42:52
Koronavírus - Közel hárommillió olasz ismét dolgozni kezdhet május 4-től
...
Az interneten tartott megbeszélésről kiszivárgott információk szerint több mint 2,8 millió olasz dolgozó térhet vissza munkahelyére az újraindulásra megjelölt május 4. dátumtól.
Elsőként az építőiparban vehetik fel ismét a munkát, valamint a kisipari ágazatban. Ehhez mindenekelőtt a tömegközlekedés szabályozására van szükség: az adatok szerint a kézművesek és az építkez...
2020-04-22 14:47:29
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......82 83 84 
Címkék: Visszatérés Győrbe, Szvetlana Petrenko, Nyomozó Bizottság, Székely Zoltán, Hansági Múzeumi, Győr-Moson-Sopron Megy, habarovszki kormányzót, romániai alkalmazottak, ellenséges külföldi, halottak száma, újraindulás első, otthonánál fogták, munkahelyére készült, akcióról készült, kiemelt bűnügyekben, politikust azzal, üggyel kapcsolatban, korábbi igazgatónőt, győri polgármester, szabadsága után, hivatali utakat, megkérdezettek csaknem, magyar emberek, ellenséges célú, magyar vállalatokra, magyar gazdaságra, külföldiek között, veszélyhelyzetben érintett, intézmény mindkét, munkahelyére érkező, járvány kezdete, városokon kívül, munkába álló, városi forgalmat, északi gócpontokon, oktatás szeptemberig, interneten tartott, újraindulásra megjelölt, építőiparban vehetik, kisipari ágazatban, tömegközlekedés szabályozására, adatok szerint, megszervezésének, óvintézkedéseket, közigazgatásban, mosonmagyaróvár, tömegközlekedés, megfertőzésének, felvásárlástól, olaszországban, önkormányzatok, végzettségével,
© 2013 TVN.HU Kft.