Belépés
A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
...
Hangsúlyozta, hogy a program lényege a munkahelyek felkutatása, valamint a munkalehetőség hatékony közvetítése a kormányhivatalokon keresztül az álláskeresők felé. Mint mondta, jelenleg a program hatodik ütemét vezetik be Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében, valamint a fővárosban, országos bevezetése március 31-én zárul.
Közölte: az OFA Nonprofit Kft. 34 p...
2020-02-17 11:21:28
A Soros-terv magyar fordítása
... kereskedelmi státusszal rendelkező különleges gazdasági övezeteket létrehoznia a térségben, beleértve Tunéziát és Marokkót, hogy vonzani lehessen befektetéseket és létre lehessen hozni munkahelyeket mind a helyieknek, mind pedig a menekülteknek.

Az EU-nak el kellene köteleznie magát, hogy a külső határok mentén fekvő országoknak még legalább 8 - 10 milliárd eurót ...
2017-11-11 09:38:47
Az eredeti Soros-terv
... kereskedelmi státusszal rendelkező különleges gazdasági övezeteket létrehoznia a térségben, beleértve Tunéziát és Marokkót, hogy vonzani lehessen befektetéseket és létre lehessen hozni munkahelyeket mind a helyieknek, mind pedig a menekülteknek.

Az EU-nak el kellene köteleznie magát, hogy a külső határok mentén fekvő országoknak még legalább 8 - 10 milliárd eur...
2017-10-26 20:00:47
Magyar vállalkozóknak tart képzést a Magyar Nemzeti Kereskedőház Kárpátalján
... támogatásaiból.
A pályázatok célja a kárpátaljai mezőgazdasági integrátorok, kis- és közép-, valamint nagyvállalkozások termelői kapacitásának növelése, beszállítói körük kiszélesítése, továbbá munkahelyek teremtése - emlékeztetett Kiss-Parciu Péter.
Oláh Zsanett, az MNKH vezérigazgatója előadásában kiemelte: a nemzeti kereskedőház két városban, Beregszászon és Ungváron...
2017-05-03 16:03:11
Kirendeltséget nyitott az Exim Miskolcon
... helyet foglal el az exportáló cégek támogatása, új külpiacok felkutatása, az Exim pedig hatékony finanszírozási és biztosítási konstrukciókat nyújt az exportőröknek, ezzel is segítve a munkahelyek megtartását, a foglalkoztatás növekedését.
Közölte: az Exim az idén kilenc városban - Miskolc, Győr, Debrecen, Kecskemét, Nagykanizsa, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Veszprém - nyito...
2014-11-19 12:31:50
A Nokia bővíti magyarországi kutatás-fejlesztési központját
... telekommunikációs iparának egyik éllovasává vált.
Ésik Róbert, a Nokia Networks üzletágának magyarországi ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a vállalat 5 éves garanciát vállal a létrehozott munkahelyekre. Hangsúlyozta, hogy a budapesti részleg eddig is a Nokia egyik legnagyobb globális technológiai központja volt, és a jövőben a szerepe tovább erősödik.
Szijjártó Péter ...
2014-05-14 15:13:39
Állás keresés hatékonyan ...
... indulsz ki, hogy melyik cégnél van üres állás, hanem hogy pontosan milyen munkát szeretnél végezni, vagy melyik cégekhez vágysz a leginkább.

Aztán megkeresed a kiválasztott munkahelyeket, megkérdezed tőlük, hogy keresnek-e éppen munkatársat, illetve ezzel egy lépésben akár a pályázatodat is elküldheted nekik.

Talán meglepő, hogy ez a módszer második az állásk...
2013-12-11 23:21:01
Az erősödő kivándorlás hazánk egyik legsúlyosabb problémája
... ,,teljesítménnyel" messzemenőkig elégedett, azt töviről-hegyire meg-és kimagyarázó propaganda vette át. Így lett az egymillió új munkahely megteremtésének ígéretéből, a még megmaradó munkahelyeket megőrizni akaró munkahelyvédelmi akcióterv, a némi stagnálást követően elért rekordszintű munkanélküliségből, átütő gazdasági siker. Így lett a külföldre távozók sorstragédiáj...
2013-05-12 18:39:34
Ahány ember annyi fiók?
... és egyre több témában. (elrettentés lehet minimálisan hat havi közmunkától egészen több éves pártfogó és tanácsadói felügyeletig sok minden érdekesen kombinált módon, mert kellenek a munkahelyek és kell az ingyenes rabszolgamunkás is egyre több helyre)

Ha egy ismert valaki a közvetlen tulajdonod megrongálja vagy elveszi, akkor szemet hunysz?
Ha ezt egy ismeretlen...
2013-05-02 10:02:22
Korrupció miatt letöltendő szabadságvesztésre ítélték az országos munkaügyi hatóság egykori vezetőjét
... akkor nem három évig terjedő hivatali visszaélés merülne fel, hanem ennél jóval súlyosabb bűncselekmény elkövetése is.
A vádlottak hivatkoztak arra is, hogy vállalatokat és ezáltal munkahelyeket mentettek meg, amit a cselekmények tárgyi súlyának megítélésénél figyelembe vett a bíróság.
Szóbeli indoklásában a bíró kitért arra, hogy köztudomásúlag igen nagyok a korrupciós ...
2013-01-17 14:32:13
1 2 
Címkék: Magyar Nemzeti Kereskedőház Kárpátalján, Exim Miskolcon, Nonprofit Kft, Kiss-Parciu Péter, Oláh Zsanett, Ésik Róbert, Nokia Networks, Szijjártó Péter, munkaerőpiaci reformprogramról, eredeti Soros-terv, erősödő kivándorlás, országos munkaügyi, program lényege, munkahelyek felkutatása, munkalehetőség hatékony, álláskeresők felé, program hatodik, külső határok, pályázatok célja, kárpátaljai mezőgazdasági, nemzeti kereskedőház, exportáló cégek, munkahelyek megtartását, foglalkoztatás növekedését, idén kilenc, létrehozott munkahelyekre, budapesti részleg, szerepe tovább, kiválasztott munkahelyeket, lépésben akár, módszer második, némi stagnálást, külföldre távozók, ingyenes rabszolgamunkás, ismert valaki, közvetlen tulajdonod, vádlottak hivatkoztak, cselekmények tárgyi, bíró kitért, reformprogramról, munkahelyvédelmi, megteremtésének, vezérigazgatója, teljesítménnyel, rabszolgamunkás, foglalkoztatás, vállalkozóknak, befektetéseket, konstrukciókat, finanszírozási, köztudomásúlag, kirendeltséget,
© 2013 TVN.HU Kft.