Belépés
5 reggeli rutin, amit mindenkinek meg kellene tennie
... segítségünkre lehetnek. A reggeli agytorna például nagyon hasznos lehet a nap folyamán, hiszen amellett, hogy rugalmassá válik a gondolkodásunk, nyugtatóan hat ránk, és a munkahelyi kommunikáció is sokkal gördülékenyebbé válik a munkaadónkkal és a kollégákkal egyaránt.

A cikkben olyan reggeli rutintevékenységeket mutatunk be, melyek jó hatással vannak az életünkre és az...
2021-04-07 22:55:05
A lélegeztetőgéppel ölni is lehet
... orvosok bérezését, és bevezeti a paraszolvencia tilalmát, ráadásul ezt kiterjeszti mindkét félre, tehát hálapénzt nemcsak kapni, hanem adni is tilos. Rendkívül rossz viszont a törvény kommunikációja, ezért a kollégák, érthetően, rosszul fogadják. De már nem az én dolgom ezt magyarázgatni, hiszen csupán egy vidéki, nyugdíjas kivonuló mentőorvos vagyok.

Azért e minőségébe...
2020-12-07 22:15:52
MNB: nincs váratlan tehernövekedés a törlesztési moratórium miatt!
... abbahagyott törlesztést is, ezt viszont - ha a bank emeli le a törlesztőrészletet - mindenképp jelezni kell a hitelintézetnek - írták.
Az MNB a törlesztési moratórium kezdetétől aktív kommunikációs kampányt folytat a hiteladósok tájékoztatására. A jegybank honlapján a moratóriumról Kérdések és válaszok menüpontot, illetve a járvány miatti összes pénzügyi intézkedés - így a mo...
2020-06-10 14:22:03
Megkötötték a Digitális jólét tőkeprogram első szerződését
... személyes érintkezés nélküli, okostelefonos-táblagépes beléptetőrendszerre, amely a kapcsolódó alkalmazásokkal például testhőmérséklet-mérést is lehetővé tesz. A Tablog munkahelyi kommunikációs eszközként is használható, tehát ezzel is a legaktuálisabb kihívások egyikére, az otthoni munkavégzés támogatására is alkalmas - tette hozzá.
A Digitális jólét tőkeprogram 8 milliárd f...
2020-06-02 17:33:20
Koronavírus - Bodó: a bértámogatási program már most több tízezer munkahely védelmét szolgálja
... Budapestről, valamint Pest, Hajdú-Bihar és Csongrád megyéből érkezett. A legtöbb kérelem ágazatok szerint a szakmai tudományos és a műszaki tevékenységből, a feldolgozóiparból, az információ-kommunikáció, a kereskedelem, a gépjárműjavítás és az adminisztrációs ágazatból érkezett - közölte.
Az államtitkár szólt arról, hogy a méreteket tekintve a kisvállalkozások a legaktívabba...
2020-05-13 19:30:13
Koronavírus - Az otthoni internetezést segíti tanácsaival az NMHH
... internet álljon rendelkezésére.
Ismertetésük szerint a kilenc tanácsot részletező Gyorsabbnet honlap gerincét a wifirouterrel kapcsolatos információk adják.
Annak típusa, a kommunikációra használt frekvencia beállítása, az eszköz lakáson belüli elhelyezése, a kapcsolódó kábelek csatlakozásának ellenőrzése, esetenként a felmelegedett berendezés újraindítása segíthet a gyo...
2020-04-14 17:42:51
Koronavírus - A kijárási korlátozások betartását kérik a vidéki önkormányzatok is
... veszélyhelyzet után vizsgálják meg a kompenzáció lehetőségét.
Szombathelyen is ingyenesen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyi járatos autóbuszokon. Kéner Balázs, a városháza kommunikációs vezetője kedden azt is közölte, hogy megérkezett az önkormányzat által megrendelt ötszáz gyorsteszt, ezeket a háziorvosok, gyermekorvosok és a szociális ellátásban dolgozók között o...
2020-04-07 13:01:45
Koronavírus - Romániában többszörösére emelték a kijárási korlátozás megszegéséért járó bírságot
... felelősségre kiállított nyilatkozatot kell felmutatni a lakás elhagyására magyarázatot kérő rendfenntartóknak.
Szerda kora délutánig az előző napi 69-ről 85-re emelkedett a stratégiai kommunikációs törzs (GCS) napi jelentésében szereplő halálos áldozatok száma. Külföldön keddig 24 koronavírusos román állampolgár vesztette életét.
Romániában szerda kora délutánig 2460-ra ...
2020-04-01 13:01:55
Tuzson: a 2021 végéig zajló képzés az emberközpontú közigazgatást célozza
... megvalósulását célzó képességekre és tudásra van szükség - hangsúlyozta Tuzson Bence.
Takács Szabolcs megyei kormánymegbízott arról beszélt, hogy a képzés most elindult szakaszának célja a kommunikáció fejlesztése, a hatékonyságnövelés és a munkahelyi egészségmegőrzés támogatása.
A program 2016 novemberében indult a Veszprém Megyei Kormányhivatal projektvezetésével a Min...
2019-11-07 12:51:53
Elindítja Zöld Bolygó kezdeményezését a Magyar Reklámszövetség
... szeretne tenni, és csatlakozni kíván a környezeti terhelés sürgős csökkentésével kapcsolatos kezdeményezésekhez.
A Zöld Bolygó projekttel támogatni szeretnék tagjaikat, valamint a kommunikációs iparág minél több, szövetségen kívüli szereplőjét is egy környezettudatos, a környezeti terhelést minimalizáló gyakorlat napi rutinná tételében - jelezték.
Kezdeti lépésként a rek...
2019-10-01 18:11:56
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Elindítja Zöld Bolygó, Magyar Reklámszövetség, Kéner Balázs, Tuzson Bence, Takács Szabolcs, Veszprém Megyei Kormányhivatal, Zöld Bolygó, lélegeztetőgéppel ölni, törlesztési moratórium, bértámogatási program, otthoni internetezést, kijárási korlátozások, vidéki önkormányzatok, kijárási korlátozás, 2021 végéig, emberközpontú közigazgatást, reggeli agytorna, munkahelyi kommunikáció, kollégákkal egyaránt, cikkben olyan, paraszolvencia tilalmát, törvény kommunikációja, bank emeli, hiteladósok tájékoztatására, jegybank honlapján, moratóriumról Kérdések, járvány miatti, kapcsolódó alkalmazásokkal, legaktuálisabb kihívások, otthoni munkavégzés, legtöbb kérelem, szakmai tudományos, műszaki tevékenységből, adminisztrációs ágazatból, államtitkár szólt, méreteket tekintve, kilenc tanácsot, wifirouterrel kapcsolatos, kommunikációra használt, eszköz lakáson, kapcsolódó kábelek, felmelegedett berendezés, kompenzáció lehetőségét, egészségügyi dolgozók, helyi járatos, városháza kommunikációs,
© 2013 TVN.HU Kft.