Belépés
Átadták a felújított Hársfa-házat”.
... martinus.hu-nak adott interjújában. Elsősorban a beázás okozott problémát. Emiatt a tetőt felújították. A földszinti folyosót befedték, hőszigetelt üvegezéssel látták el, ezzel javítva a munkakörülményeken és segítve az energiatakarékosságot. Utóbbi célt szolgálták a tetőtéri nyílászárócserék és az épület világításának megújítása is.
Az ünnepségen az intézmény ellátottjai adt...
2020-10-03 08:06:47
Közel egymilliárd forinttal nőtt a Trans-Sped csoport árbevétele tavaly
... raktárkapacitással rendelkező, a teljes logisztikai szolgáltatási palettát lefedő cégcso...
2020-07-29 07:15:29
Koronavírus - Franciaországban 8 milliárd eurós megállapodás született az egészségügyi dolgozók juttatásainak n
... Azóta a 650 franciaországi sürgősségi osztály mintegy felénél folyamatosak voltak a tiltakozások és a sztrájkok. Az egészségügyi dolgozók tiltakoztak a munkaerőhiány és a romló munkakörülmények ellen, amelyeket a koronavírus-járvány miatti helyzet még inkább nyilvánvalóvá tett.
A járvány alatti ígéreteknek megfelelően Emmanuel Macron egy július 3-i lapinterjúban jelezte, hogy...
2020-07-14 07:04:28
NATO-főtitkár: a tagországoknak teljesíteniük kell a védelmi kiadásokat érintő vállalásaikat
... törvény biztosítja a katonai beruházástok megvalósítását. Kiemelte: Szlovénia 780 millió eurót szán hadseregének fejlesztésére az elkövetkezendő hat évben. A finanszírozás jobb munkakörülményeket fog teremteni a katonáknak, meg fogja erősíteni a nemzeti védelmi képességeket, valamint hozzájárul a NATO-tevékenységek mellett vállalt kötelezettségek teljesítéséhez.
Aláhúzta, ors...
2020-07-09 15:31:53
Fidesz: a baloldal megbecsülés helyett elüldözte az egészségügyi dolgozókat
... 2010 óta pótolja az egészségügytől elvont pénzeket, országszerte megújulnak a kórházak, a szakrendelők, háziorvosi rendelők, valamint béremelési programok indultak, hogy méltó munkakörülményeket biztosítsunk az egészségügyi dolgozók számára - áll a Fidesz közleményében.
A Demokratikus Koalíció (DK) szakpolitikusa a nap folyamán sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a következ...
2020-07-06 16:02:11
Több mint egymilliárd forintos energetikai korszerűsítés a hatvani kórházban
... dolgozik azért, hogy a magyar egészségügy és benne a hatvani kórház megújuljon.
Elindult 2010-ben egy három pillérre épülő fejlesztés, Amelynek része a bérek felzárkóztatása, a munkakörülmények javítása, a kórházi eszközök és berendezések korszerűsítése és az épületek megújítása, a hatékonyabb működés feltételeinek megteremtése - emlékeztetett.
A műszaki tartalom egyik ...
2020-06-03 14:32:40
Koronavírus - Uniós biztos: a szakmák társadalmi megbecsülésének nőnie kell a járvány után
... kilátásai.
Schmit bírálta azt is, hogy a járvány alatt túl sok szó esik a foglalkoztatás rugalmasságáról, és sokkal kevesebb a dolgozók szociális védelméről, ezért elengedhetetlen a munkakörülmények átfogó javítása Európa-szerte, továbbá a dolgozói jogok védelme. Hangsúlyozta, hogy a járvány utáni gazdasági fellendülést elősegítő, a vállalkozások talpraállását támogató bankhi...
2020-05-18 12:33:25
Andrea Riccardi: II. János Pálnak messiási látomása volt ...
... megváltoztathatja a történelmet. Nem volt jellemző rá a beletörődés, mert bízott a hit forradalmi erejében, amely jobbá teszi a társadalmat, emberivé teszi a kapcsolatokat, javítja a munkakörülményeket, igazságosságot teremt.
Egy beszélgetésünkkor 1980-ban ezt mondta: ,,Bennem antitestek vannak a kommunizmussal szemben, a lengyelországi tapasztalataim miatt. De ha közele...
2020-05-17 07:24:05
Koronavírus - Smihal: Ukrajnában addig lesz karantén, amíg nincs gyógyszer a koronavírusra
... Hangsúlyozta, Kijev tárgyalásokat folytat európai uniós kormányokkal arról, hogy az ukrán munkavállalók legális munkaszerződést, orvosi ellátást, szállást, azaz összességében civilizált munkakörülményekre és majd Ukrajnába történő hazajutásukra vonatkozóan megfelelő garanciákat kapjanak.
Közben Vitalij Klicsko kijevi főpolgármester azzal a felhívással fordult szerdán a kormán...
2020-05-13 19:26:47
Köszönet és megbecsülés az ápolóknak
... világjárványok alkalmával, a bakteriális és vírusbetegségek elhárításában, továbbá a mindennapos kórházi munkában jelen pillanatban is.
Kiemelte, a kormány feladata a megfelelő munkakörülmények és anyagi feltételek biztosítása, így az ápolók bére 2010-hez képest 2022-re megközelítőleg a háromszorosára emelkedik. Emellett a kormány bruttó félmillió forintos bérkiegészítést ad ...
2020-05-13 10:14:04
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 ......77 78 79 
Címkék: Andrea Riccardi, János Pálnak, Emmanuel Macron, Demokratikus Koalíció, Közben Vitalij Klicsko, egészségügyi dolgozók, tagországoknak teljesíteniük, védelmi kiadásokat, baloldal megbecsülés, egészségügyi dolgozókat, hatvani kórházban, szakmák társadalmi, járvány után, beázás okozott, tetőt felújították, földszinti folyosót, tetőtéri nyílászárócserék, épület világításának, intézmény ellátottjai, teljes logisztikai, romló munkakörülmények, járvány alatti, katonai beruházástok, finanszírozás jobb, nemzeti védelmi, egészségügytől elvont, magyar egészségügy, hatvani kórház, három pillérre, bérek felzárkóztatása, munkakörülmények javítása, kórházi eszközök, épületek megújítása, hatékonyabb működés, műszaki tartalom, járvány alatt, foglalkoztatás rugalmasságáról, dolgozók szociális, munkakörülmények átfogó, dolgozói jogok, járvány utáni, vállalkozások talpraállását, beszélgetésünkkor 1980-ban, kommunizmussal szemben, lengyelországi tapasztalataim, ukrán munkavállalók, felhívással fordult,
© 2013 TVN.HU Kft.