Belépés
A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
...
Hangsúlyozta, hogy a program lényege a munkahelyek felkutatása, valamint a munkalehetőség hatékony közvetítése a kormányhivatalokon keresztül az álláskeresők felé. Mint mondta, jelenleg a program hatodik ütemét vezetik be Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében, valamint a fővárosban, országos bevezetése március 31-én zárul.
Közölte: az OFA Nonprofit Kft. 34 p...
2020-02-17 11:21:28
Az építőipar teljesítményének növeléséért írt alá megállapodást a nemzetgazdasági miniszter és az építési szaks
... panelprogram. Elmondta, 800 ezer panellakás van Magyarországon, ezek megújítása a gazdaságnak is érdeke, mert további megrendeléseket kaphat az építőipar, az építőanyagipar, és újabb munkalehetőségek jönnek létre.
A miniszter tájékoztatása szerint módosítások várhatók a szakképzésben és a felnőttképzésben, még pontosabban a gazdaság igényeihez igazítanák a képzéseket.
A ...
2017-11-24 13:42:07
Czike László: Az összeesküvés elmélete és gyakorlata
... konzekvens gondolkodás szabadságához, és a dolgokat nevén nevezi: könnyen obligóba kerülhet - kiközösítik, bolondnak nézik, a társadalom perifériájára száműzik, kitaszítják, nem kap munkalehetőséget, vagy le is tartóztatják; esetleg börtönbe vagy bolondokházába is csukják... Rendkívül hatékony tud lenni a ‘bűnüldözés', hogyha szavakat és gondolatokat likvidálhat!
...
2017-10-24 23:18:01
A Globalizmus-tól, a Lokalizmus-on át a kozmikus tudat
A "Globalizmus"-tól, a "Lokalizmus"-on át a kozmikus tudat kialakulásáig

A globalizmusnak számtalan híve van a baloldali politikai elitben is, akik az USA-ban látják a demokrácia globális kiteljesedését, ezért erőltetik az Európai Egyesült Államok megvalósítását. Számukra a politikai hatalomba való visszakerülés egyedüli lehetőséget, a Soros György által képvis...
2016-08-11 21:10:28
A helycserés támadás módszerének eredménye...
... mezőgazdasági kis magángazdaságok és egybeszántották ezen gazdák parcelláit, nem csak az erőszakkal téeszekbe tereLtek lettek az un. szocializmus kárvallottjai, hanem azok, akiknek munkalehetőséget és jövedelemforrást is jelentettek ezek a magángazdák és magánvállalkozások.
*
Az ehhez a zsenge réteghez tartozók nem tudtak Nyugatra emigrálni... Éppen ezért, számukra a ren...
2016-03-14 09:36:17
Közel százmilliárdos EU-támogatás vidékfejlesztési programokra
... előttük álló lehetőségeket - tájékoztat a bizottság.
A közlemény szerint Phil Hogan mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős biztos kiemelte, hogy a vidékfejlesztési program munkalehetőséget, növekedést és a vidék versenyképességének javítását jelenti. Úgy vélte, okos és jó stratégiára épülő befektetések teremtik meg a pezsgő vidéki gazdaság feltételeit.
A bizottság...
2015-12-11 16:52:44
2015-17.
... magyar állampolgárok számára sem biztosít a kormány megfelelő képzési, munkaerő-piaci programokat, lényegében a közmunkán kívül nincs semmi elképzelésük arra nézve, hogyan lehetne munkalehetőséget teremteni. Ez a kormány és a Likud-testvér Fidesz valódi arca. Aki nem hiszi, itt vannak a pályázatok címei és a ráfordított összeg - a teljesség igénye nélkül: MMIA-1.1.1 A befogadási ...
2015-07-06 21:06:29
Ma itt olvasgattam kicsit . . .
... egyáltalán kifizetik-e őket a végén."

- mondja Molnár, aki szerint szó nincs arról, hogy ezek az emberek ne tudnának dolgozni, hanem arról van szó, hogy nincs olyan munkalehetőség, ahol az ő képzettségükkel egy értelmezhető jövedelmet termelhetnének maguknak.

Kialakult az a percepció is, hogy itthon a foglalkoztatáspolitikára meg a segélyekre csak dobju...
2014-11-08 03:43:09
A közmunka csapdába zár, és újraépíti a feudalizmust
... egyáltalán kifizetik-e őket a végén."

- mondja Molnár, aki szerint szó nincs arról, hogy ezek az emberek ne tudnának dolgozni, hanem arról van szó, hogy nincs olyan munkalehetőség, ahol az ő képzettségükkel egy értelmezhető jövedelmet termelhetnének maguknak.

Kialakult az a percepció is, hogy itthon a foglalkoztatáspolitikára meg a segélyekre csak dobju...
2014-11-04 08:30:31
Munkatársakat vásárlókat keresek!
... megrendelhetnek az Uniós raktárból. Hamarosan elkezdhetjük a termékek forgalmazását, amint minden engedéllyel rendelkezik a cég.

A tianDe a nyagyszerű termékei mellett munkalehetőséget is kínál!

TianDe a tökéletes üzlet lehet Önnek is!

Az út az egészség és a szépség megőrzéséhez, a jóléthez és boldogsághoz még nem volt ilyen egyszerű. A tianDe mega...
2013-09-29 07:29:32
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Czike László, Nonprofit Kft, Európai Egyesült Államok, Soros György, Phil Hogan, Likud-testvér Fidesz, munkaerőpiaci reformprogramról, építőipar teljesítményének, nemzetgazdasági miniszter, építési szaks, összeesküvés elmélete, kozmikus tudat, helycserés támadás, közmunka csapdába, program lényege, munkahelyek felkutatása, munkalehetőség hatékony, álláskeresők felé, program hatodik, miniszter tájékoztatása, gazdaság igényeihez, dolgokat nevén, társadalom perifériájára, globalizmusnak számtalan, baloldali politikai, demokrácia globális, politikai hatalomba, erőszakkal téeszekbe, zsenge réteghez, közlemény szerint, vidékfejlesztési program, pezsgő vidéki, kormány megfelelő, közmunkán kívül, pályázatok címei, ráfordított összeg, értelmezhető jövedelmet, segélyekre csak, termékek forgalmazását, nyagyszerű termékei, tökéletes üzlet, szépség megőrzéséhez, tianDe mega, vidékfejlesztési, jövedelemforrást, munkalehetőséget, munkalehetőségek, felnőttképzésben, teljesítményének, reformprogramról,
© 2013 TVN.HU Kft.