Belépés
Ukrán államfő: a Trumppal folytatott beszélgetésben nem volt szó "valamit valamiért" kérésről
... az ukrán elnökre, azt sugalmazva, hogy a Bidenék elleni vizsgálat megindításától függ az Ukrajnának szánt amerikai katonai segély folyósítása.
Volodimir Zelenszkij a négy lap munkatársainak nyilatkozva újfent leszögezte: a beszélgetés során Donald Trump egyáltalán nem beszélt arról, hogy a katonai segély folyósításának feltétele a vizsgálat megindítása lenne.
Kifejtette,...
2019-12-03 07:04:58
Trump újraválasztási kampánycsapata nem akkreditálja a Bloomberg hírügynökség munkatársait
...
A kampánymenedzser leszögezte: "a Trump-kampány többé nem ad ki akkreditációt a Bloomberg News munkatársainak nagygyűlésekre és más kampányrendezvényekre, miután nyíltan bejelentették elfogultságukat".
Parscale ugyanakkor nem tagadott meg minden akkreditációs lehetőséget, hanem azt hangsúlyozta, hogy egyenként mérlegeli az egyes riporterek akkreditálását és a Bloomberg h...
2019-12-02 20:32:44
Fidelitas-kongresszus - Kövér: a fiatal nemzedéknek át kell vennie a magyar nemzetépítő politika stafétabotját
... lépéseket.
Böröcz László - akit a kongresszus délutáni, zárt részében lezajló tisztújítást követően, v...
2019-11-30 19:22:51
Sztrájk indult az Amazonnál Németországban
... németországi szereplője. Forgalma rendre évi 20 milliárd euró (67...
2019-11-29 14:08:45
A rossz élmények feldolgozásában kulcsfontosságú sejteket fedeztek fel az MTA-n
...
A Nemzeti Agykutatási Program 2.0 támogatásával született eredmény az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet munkatársainak cikkében a Science című tudományos folyóiratban jelent meg csütörtökön - közölte a kutatóintézet pénteken az MTI-vel.
A kutatók különféle molekuláris jelölési módszerekkel követték, hogy mely idegsejtek nyúlványai (axonjai) közvetítik a negatív ...
2019-11-29 11:51:45
Gyerekek feltételezett bántalmazása miatt tiltakoztak Boszniában
... Föderációnak a parlamentjében a képviselő arról beszélt, hogy a gyerekeket rabszolgaként tartják fogva az intézményben, az éjszakai felügyeletet csak egyetlen személy végzi, és az intézet munkatársainak egy része nem is egészségügyi, hanem például közgazdász diplomával rendelkezik.
A szarajevói ügyészség csütörtökön vizsgálatot indított az ügyben az állami egészségügyi intézm...
2019-11-21 21:22:20
Közzétették a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat előzetes felhívását
...
A hagyományokhoz híven a pályázatra első sorban a hazai és határon túli magyar sajtó munkatársainak jelentkezését várják, de - a korábbi évekhez hasonlóan - a pályázat nyitott mindenki számára - közölte a kiíró szerdán az MTI-vel.
Mint a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya hangsúlyozta, a Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás a magyar fotóriporter szakma legnagyobb seregs...
2019-11-20 14:31:34
A Fehér Ház szóvivője szerint Obama és munkatársai "komisz jegyzeteket" hagytak hátra
... munkatársa volt, az egyik közösségi portálon nyilvánosságra hozta, hogy ő milyen üzenetet hagyott utódjának a Fehér Ház keleti szárnyában. "Isten hozott a Fehér Ház korábbi és jelenlegi munkatársainak kis családjában. A minket összekötő kapocs túlmutat a politikán" - jelentette meg Rosholm a korábbi üzenetét.
Az amerikai sajtóban megjelent kommentárok emlékeztettek arra, hogy...
2019-11-20 07:06:38
Az amerikai képviselőházi meghallgatáson az egyik tanú azt állította, felkérték Kijevben védelmi miniszternek
... felkérés komoly volt-e.
A három parlamenti bizottság - a hírszerzési, a külügyi és az ellenőrzési - közös meghallgatásán kedden délelőtt Jennifer Williams, Mike Pence alelnök munkatársainak egyike, orosz és ukrán ügyekben illetékes tanácsadója és Vindman jelent meg.
Korábban mindketten megjelentek már a törvényhozók előtt, de akkor zárt ajtók mögött tettek tanúvallomás...
2019-11-19 20:43:09
Böjte Csaba OFM szentbeszéde 11.16
... napnak. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is zászlókkal díszítették a templomot az egyes karitász csoportok. Böjte Csaba atya mondott szentbeszédet, amelyben arra hívta fel a karitász munkatársainak a figyelmét, hogy vegyék észre a rászorulók változó igényeit, hiszen napjainkban már nem elsősorban anyagi segítségre, hanem mentális, lelki támaszra van szüksége az embereknek. A szegé...
2019-11-17 08:47:36
1 2 3 ............................91 92 ...............137 138 ...............182 183 184 
Címkék: Amazonnál Németországban, Magyar Sajtófotó Pályázat, Fehér Ház, Böjte Csaba OFM, Volodimir Zelenszkij, Donald Trump, Bloomberg News, Böröcz László, Nemzeti Agykutatási Program, Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet, MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya, Jennifer Williams, Mike Pence, Böjte Csaba, fiatal nemzedéknek, magyar nemzetépítő, rossz élmények, amerikai képviselőházi, egyik tanú, ukrán elnökre, beszélgetés során, katonai segély, vizsgálat megindítása, kampánymenedzser leszögezte, egyes riporterek, kongresszus délutáni, kutatóintézet pénteken, kutatók különféle, képviselő arról, gyerekeket rabszolgaként, éjszakai felügyeletet, intézet munkatársainak, szarajevói ügyészség, állami egészségügyi, hagyományokhoz híven, pályázatra első, korábbi évekhez, pályázat nyitott, kiíró szerdán, magyar fotóriporter, egyik közösségi, minket összekötő, korábbi üzenetét, amerikai sajtóban, három parlamenti, törvényhozók előtt, elmúlt évekhez, egyes karitász, karitász munkatársainak, rászorulók változó,
© 2013 TVN.HU Kft.