Belépés
Urunk színeváltozásának ünnepe! - Csaba testvérrel
Urunk színeváltozásának ünnepe!
Ki mennyit ér, hogy mennyire szent azt a közvetlen családjától, munkatársaitól kell megkérdezni! Jézust közvetlen környezete napról napra jobban tiszteli, szereti, és ebben egy fontos állomás a Tábor Hegye, hol megmutatja Isteni méltóságát az apostoloknak!
Törekedjünk mi is arra, hogy közvetlen környezetemben élő embereknek jó legyen melle...
2020-08-06 17:23:32
Az amerikai legfelsőbb bíróság elutasította a demokraták beadványát Trump adóbevallásai ügyében
... tudja ellenőrizni a végrehajtó hatalom etikai szabályait, és az esetleges érdekkonfliktusokat. A képviselőház pénzügyi bizottsága pedig azt állítja: a Deutsche Bank meg nem nevezett munkatársaitól származó sajtóhírek adnak okot azon aggodalomra, hogy Donald Trump és a veje és tanácsadója, Jared Kushner esetleg törvényellenes pénzügyi tranzakciókban vett részt.
A szövetségi k...
2020-07-20 20:22:36
Kreml: nincs szó Moszkva karanténba zárásáról, több tízezer ukránt szállítottak haza külföldről
... akik a közelébe kerülnek előzetesen tesztelik a SARS-CoV-2 koronavírusra. Ez ellentmond a szóvivő szerdai bejelentésének, amely szerint Putyintól, csakúgy mint az elnöki hivatal munkatársaitól mintát vettek koronavírus-szűrésen, és az eredményekről be fognak számolni.
Szergej Sojgu védelmi miniszter közölte, hogy az orosz fegyveres erők felfüggesztik a külföldi küldöttségek f...
2020-03-20 15:12:03
Koronavírus - Kovács Zoltán: péntektől online tart sajtótájékoztatót az operatív törzs
... mivel viszonylag zsúfolt térben, egyetlen mikrofon átadásával történik az érintkezés.
Péntektől a résztvevők körét is kiterjesztik: a nemzetközi sajtó, valamint a megyei lapok munkatársaitól, továbbá a megyei jogú városok sajtóképviselőitől is várnak kérdéseket, amelyeket az újságírók online, a press@koronavirus.gov.hu címen tehetnek fel - közölte az államtitkár.
Előrev...
2020-03-19 16:42:34
Koronavírus - Járványügyi központ épül Új-Moszkvában
... óvodák ugyanakkor, fakultatív látogatás mellett nyitva maradnak.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője közölte, hogy Vlagyimir Putyin államfőtől, csakúgy mint az elnöki hivatal munkatársaitól mintát vettek koronavírus-szűrésre. Peszkov megígérte, hogy a Putyinon elvégzett vizsgálat eredményéről be fog számolni.
Mihail Misusztyin orosz miniszterelnök elrendelte, hogy az elít...
2020-03-18 14:52:16
Egy ajándékba kapott zarándoklat
... A Szentföldön járt a pannonhalmi főapát.
Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát tavaly, a 60. születésnapjára egy szentföldi zarándokutat kapott a munkatársaitól ajándékba, amire idén januárban tudott elmenni. A főpásztor személyes beszámolóját közöljük, szerkesztett formában. https://www.magyarkurir.hu/hirek/egy -ajandekba-kapott-zarandoklat-szentf oldon-jart-pannonhalm...
2020-02-17 11:09:22
2020. február 15. – Szombat Böjte Csaba testvér gondol
... akkor könnyen az egész emberi erőfeszítés, becsületes munka vissza lesz utasítva, el lesz lökve!
"Hogy ki mennyire szent - mondta állítólag Borromeo Szent Károly - azt az ő munkatársaitól kell megkérdezni!" Otthon az én családom, legközelebbi munkatársaim vajon engem mennyire tartanak nagy embernek, szentnek!?
Csendesedjünk el és nézzünk magunkba, vajon mennyire máz az a...
2020-02-15 20:47:39
Palkovics László: többen és kedvezőbb feltételekkel férhetnek hozzá a felsőoktatáshoz
... - köztük több mint tíz ország mintegy hatvan felsőoktatási intézménye - várja a középiskolásokat, szüleiket és minden érdeklődőt.
A látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai szakképző iskolák, egyetemek, főiskolák képzéseiről, felmérhetik felvételi esélyeiket, és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségek...
2020-01-09 12:31:29
Csütörtökön nyit a jubileumi Educatio kiállítás
... kiállító - köztük több mint tíz ország mintegy hatvan felsőoktatási intézménye - várja a középiskolásokat, szüleiket és minden érdeklődőt. A látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai szakképző iskolák, egyetemek, főiskolák képzéseiről, felmérhetik felvételi esélyeiket, és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetős...
2020-01-08 12:32:07
Fehér Ház: Donald Trump és ügyvédjei nem vesznek részt a képviselőházi meghallgatáson
...
Pat Cipollone, az elnök jogi tanácsadója a levélben azt írta: Donald Trump munkatársaitól "nem várhatják el tisztességgel, hogy részt vegyenek egy olyan meghallgatáson, amelynek a tanúit még nem nevezték meg". A tanácsadó azzal is érvelt, hogy "egy akadémikus vitára szóló meghívó" nem biztosítja az elnök számára "a tisztességes eljárásnak még a látszatát sem".
"Ilyen kö...
2019-12-02 07:05:00
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Kovács Zoltán, Szombat Böjte Csaba, Palkovics László, Fehér Ház, Donald Trump, Tábor Hegye, Deutsche Bank, Jared Kushner, Szergej Sojgu, Dmitrij Peszkov, Vlagyimir Putyin, Mihail Misusztyin, Hortobágyi, Borromeo Szent Károly, amerikai legfelsőbb, demokraták beadványát, operatív törzs, ajándékba kapott, jubileumi Educatio, képviselőházi meghallgatáson, közvetlen családjától, fontos állomás, végrehajtó hatalom, képviselőház pénzügyi, közelébe kerülnek, szóvivő szerdai, elnöki hivatal, orosz fegyveres, külföldi küldöttségek, résztvevők körét, nemzetközi sajtó, megyei lapok, megyei jogú, újságírók online, pannonhalmi főapát, szentföldi zarándokutat, munkatársaitól ajándékba, főpásztor személyes, egész emberi, intézmények hallgatóitól, hazai szakképző, elnök jogi, olyan meghallgatáson, tanácsadó azzal, akadémikus vitára, elnök számára, tisztességes eljárásnak, középiskolásokat, felsőoktatáshoz, tájékozódhatnak, születésnapjára, tranzakciókban, bejelentésének, munkatársaitól, miniszterelnök, környezetemben,
© 2013 TVN.HU Kft.