Belépés
Krónika 9. rész (nemzetközi egyezmények)
... be kell tartani, magántulajdonú üzem működését nem lehet megzavarni, képviselői minőségre való hivatkozással nem lehet visszaélni. Az előző napi performansznak semmi köze nincs a munkavállalói jogok védelméhez, sima ellenzéki cirkusz zajlott.
A munkavállalói jogokért a magyar kormány áll ki, amely több mint 800 ezer munkahelyet teremtett - rögzítette. Orbán Balázs felelős mag...
2019-02-19 16:21:39
LMP: a kormány stratégiai partnere fittyet hányhat a törvényekre
... Suzuki ezt nem először teszi meg.
A politikus választ vár a kormánytól arra, mi az álláspontja a Suzuki Magyarországnál történtekről.
Amíg véres küzdelmet kell folytatni a munkavállalói jogokért és túldolgoztatják az embereket, addig nem lesz demográfiai fordulat - értékelte Csárdi Antal a kabinet hétpontos családvédelmi programját, megjegyezve ugyanakkor: a tervben vann...
2019-02-12 13:01:35
A munkavállalói jogok helyreállítását és valódi társadalmi párbeszédet követeltek tüntetők Madridban
...
"A jogokért, a bérekért, a nyugdíjakért és a szegénység elleni küzdelem miatt vagyunk itt" - mondta a demonstráció előtt Ignacio Fernández Toxo, a Munkásbizottságok (CCOO) nevű szakszervezet elnöke újságíróknak nyilatkozva.
Kiemelte az időpont jelentőségét, hiszen a jövő évi költségvetés tervezetét még nem nyújtotta be a kormány a parlamentnek, így szerinte még van lehet...
2016-12-18 14:23:20
INA-dolgozók tüntettek Zágrábban
... teszi a dolgát". Hozzátette: a szakszervezetek a dolgozói jogokért harcolnak, ami jó, harcoljanak. "Az INA jól áll, ami azt jelenti, hogy van mozgástér minden lehetséges és reális munkavállalói jog tiszteletben tartására, az igazgatótanácsnak pedig az dolga, hogy a lehető legjobb módon vezesse a vállalatot" - fejtette ki a tárcavezető.
Az index.hr portál szerint Vrdoljak azt ...
2013-03-28 17:26:14
Elárulták a független érdekképviseletet a szakszervezeti kon
... meg.

Az egyetlen nemzeti, ellenzéki párt ilyen tudatos kirekesztése egyértelmű értékrendbeli állásfoglalás a majálison résztvevő konföderációk részéről, egyben a független munkavállalói érdekképviselet elárulása is - áll a Jobbik országgyűlési képviselője, Bertha Szilvia portálunknak küldött sajtóközleményében.

A Jobbiknak minden, a szakszervezetek irányába k...
2012-05-01 16:49:53
KDNP: az MSZP inkább saját emberei mellé állítson őrséget!
... kapujában, ahol napközben kerületi és országgyűlési képviselők, aktivisták, szimpatizánsok állnak majd. Szavai szerint Károlyi Mihály sokat tett az újkori magyar demokráciáért, a munkavállalói jogokért, köztársasági elnöksége idején vezették be a demokratikus választási törvényt, a sajtó- és gyülekezési szabadságot, s elutasította a trianoni békeszerződés.
Jelezte: elfogadhat...
2012-03-20 11:24:05
"Őrséget" állított az MSZP a Kossuth térre
... kapujában, ahol napközben kerületi és országgyűlési képviselők, aktivisták, szimpatizánsok állnak majd. Szavai szerint Károlyi Mihály sokat tett az újkori magyar demokráciáért, a munkavállalói jogokért, köztársasági elnöksége idején vezették be a demokratikus választási törvényt, a sajtó- és gyülekezési szabadságot, s elutasította a trianoni békeszerződés.
Jelezte: elfogadhat...
2012-03-19 13:56:05
Elutasítja a Jobbik a munka törvénykönyvéről szóló megállapodást
... joggal.
Bertha Szilvia szerint a megállapodás ellenére a törvény kiszolgáltatottá teszi a dolgozókat, ugyanis szinte egy olyan passzus sincs benne, amely védelmet adna nekik, a megmaradt munkavállalói jogokért pedig gyakorlatilag a szakszervezeteknek sem lesz érdemi lehetőségük fellépni. Mint fogalmazott, az érdekképviseletek "szájjártató gittegyletté" válnak.
A megkötöt...
2011-12-04 14:49:41
Szakszervezeti demonstráció - A rendőrség szerint mintegy 10 ezren vettek részt a demonstráción
... érdekvédelmi és civil szervezet támogatásával szerveztek demonstrációt, amelyen több szakszervezeti vezető is felszólalt. A demokráciáért, a szociális biztonságért, az emberi- és munkavállalói jogokért tüntetők a beszédek elhangzása után átvonultak a Clark Ádám térre, ahol csütörtökön kezdődött ülősztrájk a D-Day Operatív Törzs szervezésében.
A Clark Ádám téri körforgalomban...
2011-10-01 19:55:21
Felvirrad a D-nap
A nyugdíjasok és a pedagógusok szervezetei is jelezték, ott lesznek a demokráciáért, a szociális biztonságért valamint a munkavállalói jogokért szervezett szombati tüntetésen. A demonstrációsorozat ma kezdődik, a Clark Ádám téren 15 órától ülősztrájkkal demonstrálnak a kabinet intézkedései ellen. A szombati nagygyűlés pedig várhatóan a rendszerváltás utáni legnagyobb megmozdulás le...
2011-09-29 06:20:01
1 2 
Címkék: Orbán Balázs, Suzuki Magyarországnál, Csárdi Antal, Ignacio Fernández Toxo, Bertha Szilvia, Károlyi Mihály, Clark Ádám, D-Day Operatív Törzs, kormány stratégiai, munkavállalói jogok, független érdekképviseletet, munka törvénykönyvéről, rendőrség szerint, előző napi, munkavállalói jogokért, magyar kormány, politikus választ, kormánytól arra, kabinet hétpontos, tervben vann, szegénység elleni, demonstráció előtt, időpont jelentőségét, dolgozói jogokért, igazgatótanácsnak pedig, lehető legjobb, egyetlen nemzeti, majálison résztvevő, független munkavállalói, szakszervezetek irányába, újkori magyar, demokratikus választási, trianoni békeszerződés, megállapodás ellenére, törvény kiszolgáltatottá, olyan passzus, megmaradt munkavállalói, szociális biztonságért, beszédek elhangzása, pedagógusok szervezetei, kabinet intézkedései, szombati nagygyűlés, rendszerváltás utáni, törvénykönyvéről, kiszolgáltatottá, helyreállítását, érdekképviselet, szakszervezetek, magyarországnál, túldolgoztatják,
© 2013 TVN.HU Kft.