Belépés
Átadták a felújított Hársfa-házat”.
... betegek nappali ellátását végzi, átmeneti otthont is biztosítva számukra.
A Karitász Kríziskamra projektjébe a Hársfa-házat is bekapcsolták, és így 80 megváltozott munkaképességű munkavállalónak tudnak munkát adni.
Pályázati forrásból 38 millió forintot támogatást kaptak a fejlesztéshez, amit a városi önkormányzat 9 millió forinttal támogatott, a többit az egyházmegyei ...
2020-10-03 08:06:47
Magyar Nemzet - A foglalkoztatottság lassan állhat vissza a korábbi szintre, újra közbeszólhat a járvány
... bértámogatások kétszázezer embernek segítettek, a munkahelyteremtő bértámogatás több mint negyvenezernek, és a kutatás-fejlesztés területén dolgozó mérnökök közül is körülbelül húszezer munkavállalónak nyújtottak támogatást. Bodó Sándor jelezte: most az a feladat, hogy további intézkedésekkel segítse a kormány azokat, akik vissza akarnak térni a munkaerőpiacra.
Elemzők szerin...
2020-07-30 08:01:25
ITM: rugalmasabbá válhat a távmunka szabályozása
... mellett. A cégeknek tevékenységi köreiket, működési sajátosságaikat, a dolgozóik munkakörét figyelembe véve érdemes a távmunka mellett dönteniük, amennyiben az nem jelent gátat a munkavállalónak feladatai elvégzésében - közölte az ITM.
A kormány elkötelezett a munkahelyek megtartása mellett, amelyet az eredményes gazdaságvédelmi intézkedések mellett rugalmas munkajogi szabály...
2020-07-20 10:01:20
Komárom-Esztergom megyében kilencezernél több embernek igényeltek bértámogatást
... nyújtottak be igényt a megyében. Az utóbbiak közé tartozik a Spori Print Vincze Kft. nyomdájának 37 munkatársa.
Az államtitkár tájékoztatása szerint eddig országosan 194 678 munkavállalónak kértek munkahelyvédelmi bértámogatást csökkentett munkaidőben való foglalkoztatásra, kutatás-fejlesztési álláshely megőrzésére 18 085 kollégának igényeltek támogatást, a munkahelyteremtő b...
2020-07-07 14:51:57
ITM-államtitkár: kétszázezer embernek segítettek a bértámogatási programokkal
...
Bodó Sándor elmondta: a csökkentett munkaidőben foglalkoztatottaknak segítő munkahelyvédelmi támogatást eddig 13 ezer cég igényelte 160 ezer munkavállalónak, eddig ezen a címen 26,5 milliárd forintot fizettek ki.
A program rendkívül népszerű, csupán csütörtökön több mint 2600 dolgozóra nyújtottak be támogatási igényt a vállalkozások - fűzte hozzá.
Bodó Sándor beszám...
2020-06-12 11:11:49
ITM: 50 milliárd forint magyar, high-tech és zöld forrásra pályázhatnak a hazai mikro-, kis- és középvállalkozá
... akcióterv fő célja a munkahelyek megvédése, és legalább annyi új munkahely teremtése, amennyit a vírusválság tönkretesz. Az akcióterv i...
2020-05-29 08:51:20
Koronavírus - Bodó Sándor: a munkahelyvédelmi programra augusztus 31-ig lehet pályázni
... munkavállaló.
Bodó Sándor kitért arra is, hogy Hajdú-Bihar megyéből több mint ötszáz vállalkozás pályázott munkahelymegtartó bértámogatásra, közel 60 százalékuk debreceni. Ezzel hatezer munkavállalónak segítettek a megyében, több mint egymilliárd forintos támogatással.
Az államtitkára tájékoztatott arról is, hogy a bruttó kereset az országban 2020 első negyedévében megha...
2020-05-28 11:41:55
Koronavírus - Palkovics: a munkahelyvédelmi bértámogatást 9500 vállalat vette igénybe
... munkavállaló mellett a kutatás-fejlesztési munkakörben dolgozók után járó kedvezményre több mint 10 ezer munkavállalóra érkezett be kérelem. Bács-Kiskun megyében eddig a kormány 6500 munkavállalónak segített munkahelye megőrzésében.
A cégek talpon maradása érdekében a teljes vállalati szektor likviditását biztosítják a hitel-, garancia- és tőkeprogramokkal.
A vállalkoz...
2020-05-26 11:02:00
Koronavírus - ITM: péntektől lehet jelentkezni a high-tech és zöld magyar pályázatra
... végrehajtásával fő cél a munkahelyek megvédése, és legalább annyi teremtése, mint amennyit a vírus tönkre tett. A gazdaságvédelmi akcióterv programjai több mint egymillió aktív korú munkavállalónak segítenek abban, hogy munkájukat megőrizzék, vagy új munkahelyeket találjanak - hangsúlyozta.
Részletezte, hogy az akciótervben mintegy 168 ezer munkát keresőt támogattak, az akció...
2020-05-25 15:22:26
Izer Norbert: időben meghozta a kormány a gazdaságvédelmi intézkedéseket
... a turizmus, a vendéglátás vagy a mezőgazdaság - a kormány intézkedéseinek célja a munkahelyek megőrzése volt. Márciustól júniusig a munkáltató adóterheit teljesen eltörölték, a munkavállalónak pedig csak a személyi jövedelemadót és legfeljebb 7710 forintos egészségbiztosítási járulékot kell fizetnie. A vállalkozásoknak jóval olcsóbbá vált a foglalkoztatás, a munkavállalók nettó jö...
2020-05-22 13:01:49
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....64 65 66 
Címkék: Magyar Nemzet, Bodó Sándor, Izer Norbert, Karitász Kríziskamra, Spori Print Vincze Kft, korábbi szintre, távmunka szabályozása, bértámogatási programokkal, hazai mikro-, munkahelyvédelmi programra, munkahelyvédelmi bértámogatást, gazdaságvédelmi intézkedéseket, városi önkormányzat, munkahelyteremtő bértámogatás, kormány azokat, cégeknek tevékenységi, dolgozóik munkakörét, távmunka mellett, munkavállalónak feladatai, kormány elkötelezett, munkahelyek megtartása, eredményes gazdaságvédelmi, utóbbiak közé, államtitkár tájékoztatása, csökkentett munkaidőben, program rendkívül, munkahelyek megvédése, vírusválság tönkretesz, államtitkára tájékoztatott, bruttó kereset, országban 2020, kormány 6500, cégek talpon, teljes vállalati, vírus tönkre, gazdaságvédelmi akcióterv, akciótervben mintegy, vendéglátás vagy, kormány intézkedéseinek, munkahelyek megőrzése, munkáltató adóterheit, munkavállalónak pedig, személyi jövedelemadót, vállalkozásoknak jóval, munkavállalók nettó, munkahelyvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.