Belépés
Érdeklődés
..."Amikor kifejezzük érdeklődésünket, az iránt, ami mások számára fontos, akkor annál a bizonyos dolognál nagyobb érdeklődést mutatunk. Tulajdonképpen, azt fejezzük ki, hogy az adott személy érdekel."

- Michael Fletcher -...
2018-12-02 16:50:38
Krónika: várat még magára az erdélyi magyar pártok egységes fellépése az autonómiáért
... bukaresti törvényhozás elé az SZNT autonómiatervezetét - elmondta: kezdeményezésével egyedül maradt, de a parlamenti viták során az RMDSZ végül is "korrektül" kiállt az ügy mellett. "Ha nem mutatunk fel közös erőt, akkor Bukarest hátradől, és kér egy kávét. Eredmény csak akkor lesz, ha komolyan és közösen tudunk lépni" - fogalmaz a háromszéki MPP-s politikus, aki szerint az is egy...
2018-11-27 10:48:56
15 meseszép kisváros,ahová egyszer az életben el kell utazni
... KELL UTAZNI


A Bored Pandán találtunk egy gyűjtést, mely nagyjából fel is frissítette a bakancslistánkat egy újabb adag hellyel, amit látni kell az életben.

Mutatunk 15 helyszínt, te meg tervezheted az utazást.


Bilbury, Nagy-Britannia:

Fotó: boredpanda.com
...
2018-11-14 19:30:15
22 izgalmas krumpliköret a vasárnapi sült mellé
...22 izgalmas krumpliköret a vasárnapi sült mellé


Túl a sült krumplin, viszont a burgonya halmazán belül maradva mutatunk olyan recepteket, amiktől szem nem marad szárazon.

...
2018-11-12 12:00:22
Lehúzza a szemduzzanatot, és eltünteti a sötét karikákat
... a sötét karikákat: ezt kend magadra reggel

Szuper házi pakolást mutatunk, mely eltünteti az arcról az alváshiány árulkodó jeleit. Minden összetevője felfrissíti és stimulálja a bőrsejteket.

Ha reggel egy fáradt, nyúzott arcú képmásod köszön vissza a tü...
2018-11-09 20:44:23
Élő szentmise közvetítés Székelyhídról, amit Csaba testvér .
Élő szentmise közvetítés Székelyhídról, amit Csaba testvér mutat be
2018. október 28-kán a székelyhídi római katolikus templomban mutatunk be szentmise áldozatot. A szertartás énekeinek nagy részét, a kolozsvári Szent Klára gyermekvédelmi központ kollégiumában lakó főiskolás diákok fogják vezetni!
A fennmaradásért küzdő világunk egyetlen reménysége, ha a mai ember elcsend...
2018-10-28 14:39:05
Így készítsd el a legfinomabban a krumplit!
... krumpli, elképzelni nem tudnánk nélküle az életünk. Azonban néha nem árt túllépni a sült krumpli-krumplipüré pároson. Te még milyen formában szoktad készíteni a krumplit?

Most mutatunk egy olyan receptet, mely igazán különleges, de egyben nagyon ízletes is. Könnyű elkészíteni, próbáld ki!


|...
2018-10-27 17:42:26
Október 23. - Jobbik: nincs kiegyezés az Orbán-rendszerrel
... lobogót magasba emelő, általa több ezresnek mondott közönsége előtt: a pártot ért "minden ocsmány támadás" ellenére "többször annyian vagyunk, mint a választás idején, erőnk van és erőt mutatunk".
Sneider Tamás hangsúlyozta, 1956-ban is azokat a rendszereket támadták, amelyek a rendszer fenntartásának részesei voltak, ezért arra hívta fel követőit, hogy a törvényesség határái...
2018-10-23 18:51:47
Szemduzzanat és sötét karikák ellen
LEHÚZZA A SZEMDUZZANATOT, ÉS ELTÜNTETI A SÖTÉT KARIKÁKAT:
EZT KEND MAGADRA REGGEL

Szuper házi pakolást mutatunk, mely eltünteti az arcról az alváshiány árulkodó jeleit. Minden összetevője felfrissíti és stimulálja a bőrsejteket.

Ha reggel egy fáradt, nyúzott arcú képmásod köszön vissza a tükörből, gyorsan elkészítheted ezt a pakolást, mely javítja a bőr ...
2018-10-12 20:45:21
1 2 3 ..................60 61 .........90 91 .........119 120 121 
Címkék: Michael Fletcher, KELL UTAZNI, Bored Pandán, Szent Klára, Sneider Tamás, LEHÚZZA SZEMDUZZANATOT, ELTÜNTETI SÖTÉT KARIKÁKAT, KEND MAGADRA REGGEL, erdélyi magyar, vasárnapi sült, sötét karikákat, bizonyos dolognál, adott személy, parlamenti viták, háromszéki MPP-s, újabb adag, sült krumplin, burgonya halmazán, alváshiány árulkodó, székelyhídi római, szertartás énekeinek, kolozsvári Szent, fennmaradásért küzdő, olyan receptet, választás idején, rendszereket támadták, rendszer fenntartásának, törvényesség határái, öregedés tüneteit, bakancslistánkat, bőrtökéletesítő, érdeklődésünket, szemduzzanatot, tulajdonképpen, fennmaradásért, gyermekvédelmi, fenntartásának, bőrkiegyenlítő, székelyhídról, elkészítheted, szemkornyekre, legfinomabban, kollégiumában, almaimotthona, törvényesség, hangsúlyozta, rendszereket, szemduzzanat, krumpliköret, elkészíthető, törvényhozás, autonómiáért, székelyhídi, összetevője, rendszerrel, frissítette, bőrsejteket, tervezheted, felfrissíti, krumplipüré, kialakított, érdeklődést, elkészíteni,
© 2013 TVN.HU Kft.