Belépés
A természet csodaszere a szentjánoskenyér


Lassítja az öregedést, zsírtartalma alacsony, tele van A-, és B-vitaminnal, nagyon magas a kálcium tartalma, koffein-, glutén-, és laktózmentes, nincs benne koleszterin, nátriumtartalma alacsony.

Ime, egy bűntudatmentes csokoládépótló,egészséges alternatív...
2020-12-28 23:20:06
Jótékonyan hat rád az alma
...

Az almának több mint 1000 fajtája terem a világon. Mindegyik fajtában megtalálható a fehérje, rostanyag, keményítő, sók, almasav, cukor, csersav. Magas a foszfor, a vas, és a nátriumtartalma.

Az almát nagyon rövid idő alatt megemészti a gyomrunk, és szinte azonnal energiát nyerhetünk belőle. Magas foszfor tartalmának köszönhetően sokat segíthet főleg azokna...
2020-12-02 23:13:57
A napsárga pitypang gyógyhatásairól
... pitypang szénhidrátokban és rostokban gazdag. Gazdag forrása az A-vitaminnak, a B6-, C-és K-vitaminnak. Ásványi anyagok közül pedig a kalcium-, a vas-, a magnézium-, a kálium- és a nátriumtartalma kiemelkedő.

Mivel a pitypang gazdag tárháza a kalciumnak és a K-vitaminnak, így nélkülözhetetlen a csontok egészségének fenntartása szempontjából. Antioxidáns C-vitaminban és ...
2020-09-24 20:52:45
Az alma gyógyhatásairól
... ideig.
Több, mint 1000 fajta alma található a világon. Mindegyikben megtalálható a fehérje, rostanyag,
keményítő, sók, almasav, cukor,csersav. Magas a foszfor, a vas, és a
nátriumtartalma.
Az almát nagyon rövid idő alatt megemészti a gyomrunk, és szinte azonnal energiát nyerhetünk belőle.
Magas foszfor tartalmának köszönhetően sokat segíthet főleg azoknak...
2020-01-25 20:02:12
Alma a sokoldalú
... ideig.

Több, mint 1000 fajta alma található a világon. Mindegyikben megtalálható a fehérje, rostanyag, keményítő, sók, almasav, cukor, csersav. Magas a foszfor, a vas, és a nátriumtartalma.

Az almát nagyon rövid idő alatt megemészti a gyomrunk, és szinte azonnal energiát nyerhetünk belőle. Magas foszfor tartalmának köszönhetően sokat segíthet főleg azoknak, ...
2019-01-10 13:38:57
Ételek, melyeket jobb ha kerülünk magas vérnyomásnál
... folyamat során.

Savanyúság
Az ételek tartósításához általában sóra van szükség, mivel segít akadályozni az ételek megromlását. Emiatt viszont például a savanyúságok nátriumtartalma is igen magas. Ezeket fogyasszuk mértékkel, illetve keressünk olyan termékeket, amelyek kifejezetten csökkentett nátriumtartalmúak.

Instant, illetve konzerv levesek
Elkés...
2018-05-31 15:06:34
Dr. Henry Bieler: Ételben az orvosság
... főzött zöldbabból, cukkiniből, zellerből és petrezselyemből készül.

A máj károsodása esetén a szív és a vese is károsodik. Ezért először a májat kell helyreállítani a nátriumtartalma fokozásával. Ha a máj károsodik, helyettesítő kiválasztás lép életbe. A méreganyagok kiválasztása azonban irritálja a helyettesítő csatornát, ezért különféle betegségeket okozhat. Mivel min...
2018-04-25 21:45:52
Az egyedüli , amit más étellelis ehetünk....
... ideig.
Több, mint 1000 fajta alma található a világon. Mindegyikben megtalálható a fehérje, rostanyag, keményítő, sók, almasav, cukor,csersav. Magas a foszfor, a vas, és a nátriumtartalma.
Az almát nagyon rövid idő alatt megemészti a gyomrunk, és szinte azonnal energiát nyerhetünk belőle.
Magas foszfor tartalmának köszönhetően sokat segíthet főleg azoknak, akik sze...
2018-03-24 16:19:40
Ha minden nap két foltos banánt megeszel
...

A következő felsorolásban megismerheted, hogyan segít a banán egészséged megőrzésében.

1. Csökkenti a vérnyomást

A banán magas kálium és alacsony nátriumtartalma jó hatással van a vérnyomásra és segít megelőzni az agyi keringészavar és a szívinfarktus kialakulását. Egy gyümölcs az egészséges szív védelmében.

2. Segít a gyomorégés kezel...
2016-05-10 08:40:22
Hét érdekes tény a sóról
... érdekében történik. A teljes értékű, egészséges élelmiszerek azonban nem szorulnak rá arra, hogy mértéktelen sómennyiséggel fedjék el élvezeti értéküket. Figyeld a csomagoláson a nátriumtartalmat, és lehetőleg magad készítsd ételeidet, természetes alapanyagokból.

Óvatos sózás a gyógyulásért

Egyes betegségek esetén különösen fontos figyelned a sófogyasztás mér...
2016-04-25 07:44:04
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Henry Bieler, C-és K-vitaminnak, Antioxidáns C-vitaminban, természet csodaszere, napsárga pitypang, alma gyógyhatásairól, kálcium tartalma, bűntudatmentes csokoládépótló, almának több, almát nagyon, nátriumtartalma kiemelkedő, pitypang gazdag, csontok egészségének, ételek tartósításához, ételek megromlását, savanyúságok nátriumtartalma, májat kell, nátriumtartalma fokozásával, méreganyagok kiválasztása, helyettesítő csatornát, következő felsorolásban, banán egészséged, banán magas, agyi keringészavar, szívinfarktus kialakulását, egészséges szív, gyomorégés kezel, teljes értékű, szentjánoskenyér, nátriumtartalmat, nélkülözhetetlen, nátriumtartalma, gyógyhatásairól, petrezselyemből, szénhidrátokban, sómennyiséggel, csokoládépótló, bűntudatmentes, alapanyagokból, tartósításához, helyreállítani, megismerheted, keringészavar, szívinfarktus, felsorolásban, szempontjából, köszönhetően, megtalálható, zsírtartalma, mindegyikben, megőrzésében, savanyúságok, helyettesítő, gyógyulásért, sófogyasztás, kiválasztása,
© 2013 TVN.HU Kft.