Belépés
Afrika iránti elkötelezettsége a Dél-Szudánnak
... Magyarországon, akik tanulni jönnének, vagy a nyári időszakban töltenének el itt hosszabb időt. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem informatikai kara felajánlotta, hogy szívesen szervezne egy-két hónapos robotika-informatika tábort műszaki érdeklődésű afrikai fiataloknak.
- Az olaszországi szervezésű missziós utazása során volt alkalma tapasztalatot szerezni arról is, mil...
2021-02-07 20:01:30
Nyilt levél a TVN részére 7.
... részére:,,Korábban már több ízben jeleztem az oldalamon tapasztalt mind gyakrabban előforduló törléseket. Olyan blogbejegyzések kerülnek törlésre az Archivumomból - több hónapos v. éves ottlét után, amik sem tartalmilag, sem egyéb vonatkozásban nem indokolják ezek törlését:


Idézetek birodalma:
/Csak néhány közülük - igazá...
2020-12-16 21:00:56
Október 23: A szabadság napja
... sarkainak kopogására ma is emlékszem, a ház előtti előkert nem nyelte a flaszter zaját.

Apám nem volt otthon, korán reggel a barátaihoz indult, tüntetésre készültek. Anyám 7 hónapos-, és a négyéves húgaimmal foglalatoskodott. Nem sokkal később a város felé jövet, a békés tömeg első sorai a házunk elé értek. Boldogan integettem nekik, amikor észrevettek visszaintettek és...
2020-10-22 22:15:17
Készítsünk gyógyitalt zellergumóból!
... Naponta csepegtessünk 2x50 cseppet egy csésze vízbe.
Zellergyógybor: Fogyasszunk el belőle naponta 2x 3 kanállal (50ml) minden étkezés után.

A csecsemők étrendjébe
6 hónapos kor után a sárgarépapüré és krumplipüré mellé a csecsemők étrendjét kiegészíthetjük zellerpürével is mivel nagyon jól tolerálják és nagyon egészséges.
Forrás : https://egeszseg...
2020-10-15 00:48:57
A máriatövis és az immunitás
... kellemetlen következményeitől.

Amennyiben rendszeresen fogyasztjuk ezt a gyógynövényt, ne legyünk türelmetlenek, mert hasonl...
2020-10-09 20:31:41
Meseleves
... gyerekszobában. Nagyobb zsivajhoz szokott. Aggodalmasan lép az ajtóhoz, bekukucskál. Négyéves kislánya a babaágy mellett ül kötényben, kezében fakanállal. Kedves, türelmes hangon magyaráz öt hónapos húgának:
- Akkor most mondok neked egy mesét a babáról, aki nem akart rendesen szopizni.
Anyuka csendben mosolyog. Lehet, hogy a kicsi jó evő lesz?
(Berg Judit: Meseleve...
2020-09-26 06:54:54
A klubfutball 14 milliárd dollárt bukott a koronavírus......
... nehézségek leküzdésére alakított bizottságának vezetője úgy vélte, hogy ez a 14 milliárd dollár ráadásul a jelenlegi menetrendre érvényes, amikor is a futball lassanként kezd visszatérni a három hónapos teljes leállást követően, de a helyzet rosszabbá válhat, amennyiben a pandémia ezt nem teszi lehetővé.
"A labdarúgásra rendkívül nagy ütést mért a koronavírus-járvány. Rengete...
2020-09-16 22:46:53
Megható és érdekes történet
... dobott volna neki. Ezután hangosan szegfüvet kért nővére számára. Padre Pio kivett egy vöröset a csokorból, és Ritának dobta. A virág a hasára esett.
1952. február 7-én, pontosan kilenc hónapos terhesség után, Rita egy gyönyörű lányt szült, akit Pia-nak hívtak, aki 1960. május 29-én ment a mennybe.


* * * *
- Sokan, akik gyóntak Pio atyánál, úgy érezték,...
2020-08-25 21:32:43
Ferenc pápa katekézise: 08.05
Kérdezzük meg, hogyan tudjuk segíteni a világ gyógyulását!
Augusztus 5-én, az egy hónapos szünet után, a Szentatya ismét tartott katekézist a vatikáni Apostoli Palota könyvtárából. Különleges és aktuális témát választott ma kezdett elmélkedéssorozata tárgyául, ez pedig a világ gyógyítása.

Ferenc pápa teljes katekézisének fordítását közreadjuk.
Kedves testvérek,...
2020-08-06 06:54:37
Szijjártó: a magyar gazdaság sikerét a magyar emberek munkája jelenti
... vállalkozás árbevétele tavaly 17 százalékkal nőtt az előző évhez képest. A koronavírus okozta járvány időszakában valamennyi munkahelyüket megőrizve termékfejlesztésbe kezdtek, a néhány hónapos megtorpanást követően pedig már újra teljes kapacitással termelnek.
A támogatásnak köszönhetően egy korszerű üzemet építenek telephelyükön, növelik kapacitásukat, technológiai fejlesz...
2020-07-29 07:06:53
1 2 3 ...................119 120 ..........179 180 ..........238 239 240 
Címkék: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Berg Judit, Padre Pio, Apostoli Palota, szabadság napja, magyar gazdaság, magyar emberek, nyári időszakban, olaszországi szervezésű, oldalamon tapasztalt, flaszter zaját, barátaihoz indult, négyéves húgaimmal, város felé, békés tömeg, csésze vízbe, csecsemők étrendjébe, csecsemők étrendjét, babaágy mellett, jelenlegi menetrendre, futball lassanként, három hónapos, helyzet rosszabbá, labdarúgásra rendkívül, hasára esett, gyönyörű lányt, világ gyógyulását, vatikáni Apostoli, világ gyógyítása, előző évhez, koronavírus okozta, néhány hónapos, támogatásnak köszönhetően, korszerű üzemet, elkötelezettsége, foglalatoskodott, kiegészíthetjük, blogbejegyzések, visszaintettek, gyerekszobában, magyarországon, zellergyógybor, bizottságának, zellergumóból, csepegtessünk, sárgarépapüré, archivumomból, türelmetlenek, zellerpürével, tapasztalatot, munkahelyüket, katekézisének, telephelyükön, kapacitásukat, vonatkozásban, kapacitással, felajánlotta, olaszországi, gyógynövényt, megtorpanást,
© 2013 TVN.HU Kft.