Belépés
Hála
... teli ember számára minden ajándék, mivel tudja, hogy egyáltalán nincs megérdemelt jó. ...
A hálában helyes viszonyt alakítok ki múltamhoz, benne a múlt megtermékenyíti a jelent. Hála nélkül a sötétségbe, a rejtélyesbe és a semmibe vész múltam. Ahhoz, hogy nemcsak megőrizzem múltam, hanem teljesen viszsza is nyerjem, a hálának össze kell kapcsolódnia a megbánással. A hálában é...
2020-07-07 19:24:07
Koronavírus - Módosultak a tartózkodási engedéllyel rendelkezők beutazási feltételei
... rendelkezik 90 napot meghaladó Magyarország területén való tartózkodásra jogosító időben érvényes tartózkodási engedéllyel - beutazás engedélyezésére vonatkozó írásos kérelem benyújtása nélkül - beutazhat Magyarország területére, ha a belépésre jelentkezéskor a részére kiadott tartózkodási engedélyt bemutatja".
Kiemelték, a tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldiek is k...
2020-07-07 19:22:05
Átadták a Kék Madár Alapítvány csokoládéüzemét Szekszárdon
... akadálymentes látogatóközpont vendégei üvegfalon keresztül láthatják a munkafolyamatokat, a manufaktúrához játszósarkot és játszóteret is építettek.
Az ügyvezető hozzátette: a tartósítószer nélkül készülő csokoládék alapanyagát az etikus kereskedelem jegyében szerzik be, és Szekszárdon termelt gyümölcsöket használnak fel.
Közölte azt is, hogy a beruházáshoz szükséges öne...
2020-07-07 18:12:25
Fidesz-KDNP: a baloldal nemet mondott az adócsökkentésre
... a XI. kerület DK-s polgármesterének Adolf Hitlerrel kapcsolatos kijelentését, aminek következményeiről szerinte a párt elnökének, Gyurcsány Ferencnek kell döntenie. Ez egy következmények nélküli párt - mondta Nacsa Lőrinc, majd hozzátette, amennyiben a Fidesz-KDNP politikusa tett volna hasonló kijelentést, akkor nemzetközi támadássorozat indult volna, most azonban a teljes balolda...
2020-07-07 17:02:16
Mai harmónia kártyám
... fel azt az élethelyzetet, mikor ezt sikerült megvalósítanod, és azt is mikor ez nem igazán sikerült. Vond le tanulságot.
Üzeni, hogy a szellemi virágzás nem valósítható meg harmónia nélkül. Olvasd a HamoNet spiritualitásról, lélekről, ezotériáról szóló oldalait!
Erre is gondolj: Lótusz ülés a jógában - vedd fel ezt a pózt, és meditálj. A lótuszról egy meseszép luxuskocsi...
2020-07-07 16:10:37
Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal felújított épületét Kecskeméten
... egyáltalán nem mindegy, hogy az Országgyűlés, a kormány, a központi közigazgatás megyei szinten a területi közigazgatásban hogyan tudja végrehajttatni elképzeléseit. "Jól működő közigazgatás nélkül ugyanis nem működne az ország" - fogalmazott.
Mint mondta: a közigazgatás-fejlesztés során számos intézkedés született az intézményi struktúra tekintetében, de arra is kiemelt figy...
2020-07-07 14:31:52
Szijjártó: Közép-Európa az új világrend nyertesei közé kerülhet
... világrendben, ez...
2020-07-07 13:51:38
PM: önellátó lesz Magyarország az egészségügyi védőfelszerelésekben is
... is képes legyen az önellátásra, mert így a járvány újabb hulláma esetén sem lesz kiszolgáltatva a nemzetközi piacnak - írják a közleményben.
Megerősített hazai egészségügyi gyártás nélkül kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet az ország, ha a globális ellátási láncok időlegesen megszakadnak - emelte ki Varga Mihály.
Mint mondta: a kormány célja, hogy felkészüljön egy esetle...
2020-07-07 13:41:59
14. évközi hét kedd 07.07
OLVASMÁNY Ozeás próféta könyvéből
Isten megtorolja népe hűtlenségét.
Prófétája által Szamariát megfenyegeti az Úr:
Királyokat választottak ők nélkülem; fejedelmeket választottak tudtomon kívül; ezüstjükből és aranyukból bálványokat csináltak, de csak romlásukra.
Elvetem (arany)borjúdat, Szamaria! Haragom felgerjed ellenük; még meddig nem tudnak bálványaiktól meg...
2020-07-07 12:08:15
Koronavírus - Mégsem rendezik meg az idén a nagy szerbiai zenei fesztiválokat
... napilap felhívta a figyelmet arra, hogy az Avdullah Hoti vezette kormány ugyanazt a hibát követi el, amely miatt az Albin Kurti vezette kabinet megbukott, vagyis szükségállapot bevezetése nélkül hoz alkotmányellenes korlátozó intézkedéseket a koronavírus-járvány kezelése érdekében. A lap emlékeztetett arra, hogy ilyen intézkedéseket csak a parlament hozhatna, a kormány csak akkor ...
2020-07-07 10:51:30
1 2 3 .......11380 11381 ....17071 17072 ....22760 22761 22762 
Címkék: Madár Alapítvány, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, Adolf Hitlerrel, Gyurcsány Ferencnek, Nacsa Lőrinc, Varga Mihály, OLVASMÁNY Ozeás, Avdullah Hoti, Albin Kurti, tartózkodási engedéllyel, baloldal nemet, nagy szerbiai, hálában helyes, múlt megtermékenyíti, semmibe vész, hálának össze, belépésre jelentkezéskor, részére kiadott, manufaktúrához játszósarkot, ügyvezető hozzátette, tartósítószer nélkül, etikus kereskedelem, beruházáshoz szükséges, párt elnökének, következmények nélküli, teljes balolda, szellemi virágzás, meseszép luxuskocsi, központi közigazgatás, területi közigazgatásban, intézményi struktúra, járvány újabb, nemzetközi piacnak, globális ellátási, kormány célja, figyelmet arra, hibát követi, parlament hozhatna, kormány csak, spiritualitásról, alkotmányellenes, polgármesterének, adócsökkentésre, megtermékenyíti, csokoládéüzemét, kiszolgáltatott, látogatóközpont, engedélyezésére, közigazgatásban, intézkedéseket, következmények, kormányhivatal, manufaktúrához, végrehajttatni, támadássorozat,
© 2013 TVN.HU Kft.