Belépés
EBRD-alelnök: Közép-Európának innovációra van szüksége, de növelni kell ennek finanszírozását
... a térségi rendszerváltások után a közép-európai gazdaságok csaknem teljesen integrálódtak a világgazdaságba. Ez óriási eredmény, hiszen ezek az egykor állami tulajdonú, hatékonyságot nélkülöző, pazarló és erősen szennyező gazdaságok mára magántulajdonra épülő piacgazdaságokká alakultak, viszonylag áramvonalas, hatékony termelési eljárásokkal vesznek részt a globális értéktermelő l...
2019-06-12 23:29:48
Pont olyan megoldhatatlan,
... hegyoldalban a fáradtan, de különösebb panasz nélkül aláereszkedők.
Ferenc pápaságának pontosan ez a vallásosság az éltető ereje. Ez a pozitív, alulról jövő, minden különösebb pátoszt nélkülöző lokális hit, ami évszázadok óta része volt a Kárpát-Medencének.
És ez a típusú hit pont a kegyhelyek, és különösen a székely mária kultusz térségében erős.
Az argentin pápa p...
2019-06-02 08:28:15
MMA-közgyűlés - Átadták a köztestületi állandó díjakat
... szellemi élet azon jeles művésze részesíthető, akinek kiemelkedő munkássága, életműve példa a nemzet felemelkedéséért, megmaradásáért végzett odaadó, önzetlen és a személyes bátorságot sem nélkülöző munkálkodásra. A díj pénzbeli elismeréssel jár, amelynek összege bruttó hatmillió forint.
"Bodrogi Gyula, mindenki Gyuszi bácsija ez év áprilisában lett 85 éves. Tisztelettel és s...
2019-05-29 12:14:57
Gyermeknap - Több mint 10 ezer gyermeknek oszt édességcsomagot az élelmiszerbank
... hogy hozzájusson apró ajándékokhoz; számukra szeretnék felejthetetlenné tenni idén is a gyermeknapot.
Az egyesület kiemelten kezeli a rászoruló gyermekeket, mivel úgy véli, hogy a nélkülöző csoportok közül az ő helyzetük a legkritikusabb: nehéz körülményeik az egész életükre kihatnak.
Már második éve működtetik azt a pályázati folyamatot, amelyben kiemelt időszakokban - ...
2019-05-23 21:07:25
75 éve - Százhuszonötödik nap
... gondoltam, arra, hogy a korabeli sajtóban a gettóba hurcolásról volt írás, a Győrbe valóról semmi, aztán semmi, Arról néhány apróság, hogy a zárolt vagyont hogyan kell szétosztani a "nélkülözők" között.
A mostani híradások hasonlóak voltak e jegyzetig. Ma is vannak szomszédok. És ne legyünk naívak.
Messze nem csak a zsidókról beszélek.
(P.s. Eljött néhány vidéki po...
2019-05-16 06:13:19
Nyolcvan egészségügyi intézményt támogatnak ajándékokkal a Mesedoktorok
... meg országszerte a kórházakba és a gyógyító osztályokra - olvasható a Mesedoktorokat működtető Mátrix Közhasznú Alapítvány közleményében.
Az alapítvány évente tízezernél is több nélkülöző családot, közösséget, egyént támogat. A Centerke Adományozó Központ mellett a Szeretetcsoki és a Mesedoktorok program az egyik leghatékonyabb támogatási csatornája a szervezetnek, amelyek ré...
2019-05-02 16:33:10
EP-választás - A német szociáldemokraták bírálják Manfred Webert az Északi Áramlat-2 elutasítása miatt
... gázfogyasztása 74,4 százalékát importból fedezi. A legnagyobb beszállító Oroszország, amely a behozatal 42 százalékát adja.
A német kormány sokáig üzleti alapú, politikai vonatkozást nélkülöző beruházásként értelmezte a többi között Ukrajna és Lengyelország által élesen bírált fejlesztést. Angela Merkel kancellár tavaly tavasszal módosította álláspontját, Petro Porosenko akko...
2019-04-24 21:00:11
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Hazai döntetlenje után már nem juthat tovább a Szolnok
... szolnoki közönség igazi magyar-olasz rangadót láthatott, rengeteg kemény jelenettel, kevés góllal és sok kiállítással.
Az olimpiai bajnokait, Kis Gábort és a szerb Andrija Prlainovicot nélkülöző magyar csapat a zárófelvonásban - a játékvezetők egyoldalú ítéletei ellenére - egyenlített, a továbbjutás reményének megtartásához szükséges győzelmet azonban nem tudta megszerezni....
2019-04-24 20:52:16
Keresztút Ferenc pápával nagypénteken a Colosseumban
Krisztussal és az asszonyokkal a keresztúton.
2019. április 19., péntek | 22:19
Az idei római, Ferenc pápa által április 19-én, nagypénteken este a Colosseumban vezetett Via Crucis elmélkedéseit Eugenia Bonetti nővér, a Consolata missziós rend tagja, a ,,Slaves no more" Társaság elnöke írta.
.................
2019-04-20 16:15:27
Dicséretet árulnak szolgáltatásként Kína egyik legnagyobb közösségi platformján
... próbálják meg leküzdeni az őket érő stresszt, és helyette rendszeres testmozgást illetve társas kikapcsolódást javasolnak, a szakértők szerint ugyanis a pénzért vásárolt, valódi tartalmat nélkülöző dicséretek hosszútávon lelki betegségek kialakulásához vezethetnek.
A "hízelgőcsoportok" népszerűségének hátterében szerepet játszhat, hogy a kínai kultúrában hagyományosan a szer...
2019-03-25 11:21:33
1 2 3 ..................113 114 ..........170 171 .........226 227 228 
Címkék: Manfred Webert, Északi Áramlat-2, Bajnokok Ligája, Keresztút Ferenc, Bodrogi Gyula, Mátrix Közhasznú Alapítvány, Centerke Adományozó Központ, Angela Merkel, Petro Porosenko, Andrija Prlainovicot, Eugenia Bonetti, köztestületi állandó, német szociáldemokraták, térségi rendszerváltások, közép-európai gazdaságok, egykor állami, globális értéktermelő, éltető ereje, székely mária, argentin pápa, nemzet felemelkedéséért, személyes bátorságot, egyesület kiemelten, rászoruló gyermekeket, nélkülöző csoportok, egész életükre, pályázati folyamatot, korabeli sajtóban, gettóba hurcolásról, zárolt vagyont, mostani híradások, zsidókról beszélek, gyógyító osztályokra, alapítvány évente, egyik leghatékonyabb, legnagyobb beszállító, német kormány, többi között, olimpiai bajnokait, szerb Andrija, játékvezetők egyoldalú, továbbjutás reményének, idei római, szakértők szerint, pénzért vásárolt, kínai kultúrában, hízelgőcsoportok, piacgazdaságokká, felemelkedéséért, százhuszonötödik, felejthetetlenné, szolgáltatásként,
© 2013 TVN.HU Kft.