Belépés
Imunex Alga komplex gyógyhatásairól
... "szupertápláléknak" minősítette, több mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, a legmagasabb biológiai hasznosultsággal. Megtalálhatók benne, az emberi szervezet számára szükséges nélkülözhetetlen vitálanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak, zsírsavak, a legszélesebb spektrumban.

2. alga: Litothamnium Coralloides
A lithothamnium alga jelentősége, a...
2021-04-18 19:10:43
Chlorella alga: 7 lenyűgöző egészségügyi előny
... mutatják, hogy hatékonyan segít eltávolítani a nehézfémeket és más káros vegyületeket a szervezetből.

A nehézfémek között van néhány olyan elem, amely kis mennyiségben nélkülözhetetlen a szervezet számára, például vas és réz. De akadnak olyanok is, amik nagy mennyiségben akár mérgezők is lehetnek, mint például a kadmium és az ólom.

Bár ritkán fordul elő, hogy...
2021-04-16 13:36:56
A nélkülözhetetlen kalcium
A szervezetünkben lévő ásványi anyagok és vitaminok közül a legnagyobb mennyiségben a kalcium található, ebből is látszik, hogy ez az egyik legfontosabb ásványi anyag, amire csak szükségünk lehet. A kalcium nemcsak a fogak és csontozat felépítését és működését biztosítja, hanem az egészségük fenntartását is. Cikkünkben bemutatjuk, milyen szerepei vannak a kalciumnak és milyen probl...
2021-02-24 21:23:30
Erősíti a csontokat és a bélfalat a mángold
... szívműködést.

A vas biztosítja a szervezet oxigénellátottságát, támogatja az immunrendszert, energiával látja el a szervezetet. A vas és a fehérje együtt építi fel az oxigén szállításához nélkülözhetetlen hemoglobint.

Az E-vitamin a szervezetben semlegesíti a szabadgyököket, megvédi a sejteket. Az E-vitamin jelentős gyulladásellenes hatású. Fontos szerepet j...
2021-01-15 23:21:46
Az A-vitamin nélkülözhetetlen az egészségünk megőrzéséhez
Az A-vitaminról szinte mindenkinek a sárgarépa jut először eszébe, illetve az a tény, hogy ez a vitamin a szem egészségét biztosítja. Valóban nagyon hasznos számunkra, ezért mindenképpen gondoskodnunk kell a megfelelő mennyiség beviteléről, hiánya ugyanis sok problémát okozhat.

A testünk működéséhez tápanyagokra, azaz vitaminokra és ásványi anyagokra van szükség. Amennyi...
2020-12-27 19:29:53
Kapribogyó és gyógyhatásai
... bogyóját, hanem a virágbimbóját fogyasztjuk.

A kapribogyó zöld színű, jellegzetesen fanyar, csípős ízű, ezért az ínyencek egyik nagy kedvence. Az olasz konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga.

A növény kicsi, mégis gazdag tápanyagokban és vitaminokban. Sok benne a mangán, vas, kalcium, magnézium, K-vitamin, C-vitamin, B2-vitamin. 100 gramm 5 gramm szénhidrá...
2020-12-25 23:41:51
Balzsamkörte - KARÉLA
... maláriára, bélgörcsökre, zöldhályogra, magas koleszterinszintre, hasmenésre, aranyérre, láz esetén és magas vérnyomás csökkentésére is.

A balzsamkörte ma is egy igen nélkülözhetetlen növény a kínai étrendben.

Japán és thaiföldi egyetemek kutatásai szerint, a balzsamkörte csökkentheti a vércukorszintet akár 25%-al is.

Napjainkban a cukorbetegség eg...
2020-12-13 20:15:10
Győgyteák
... amikor nehezebben tudunk elaludni, csak kortyolgassunk el egy csésze borsmentateát. Meglátja, sokkal hamarabb el fog tudni majd aludni.

Az emésztőrendszer egészsége nélkülözhetetlen, mivel az immunrendszerünk 70-80 százaléka itt található. A borsmenta az immunrendszer megerősítésében is a segítségünkre lehet, hiszen vitaminokat és ásványi anyagokat is bőségesen tartalma...
2020-12-11 20:36:08
Hasznos vitaminforrás a hónapos retek
...

A hónapos retekben jelentős mennyiségű kén, B- és C-vitamin, folsav, kalcium, kálium, szelén és sok rost található.

Szervezetünk nem tudja előállítani a számára nélkülözhetetlen ként, de hozzájuthatunk a retekből.

A retek nagyon igénytelen zöldség. Szabadföldön is próbálkozhatunk termesztésével, hiszen nem kíván mást, csak talajt és vizet.
...
2020-12-09 17:00:40
A fekete retek epekőre és pajzsmirigyre is hatásos


A fekete retek az egyik legnépszerűbb téli növény, mely nélkülözhetetlen vitaminokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal látja el a szervezetünket és emésztésünkre is nagyon jó hatással van.

A retekféléket évezredek óta termeszti az emberiség, már az ókori E...
2020-12-02 23:00:13
1 2 3 ...........39 ......58 59 ......77 78 
Címkék: Imunex Alga, Litothamnium Coralloides, nélkülözhetetlen kalcium, egészségünk megőrzéséhez, hónapos retek, fekete retek, legmagasabb biológiai, emberi szervezet, legszélesebb spektrumban, lithothamnium alga, nehézfémek között, szervezet számára, szervezetünkben lévő, legnagyobb mennyiségben, kalcium található, egyik legfontosabb, kalcium nemcsak, egészségük fenntartását, fehérje együtt, oxigén szállításához, szervezetben semlegesíti, szem egészségét, megfelelő mennyiség, testünk működéséhez, virágbimbóját fogyasztjuk, kapribogyó zöld, ínyencek egyik, olasz konyha, növény kicsi, igen nélkülözhetetlen, kínai étrendben, balzsamkörte csökkentheti, vércukorszintet akár, csésze borsmentateát, emésztőrendszer egészsége, immunrendszerünk 70-80, immunrendszer megerősítésében, segítségünkre lehet, hónapos retekben, számára nélkülözhetetlen, retek nagyon, egyik legnépszerűbb, retekféléket évezredek, nélkülözhetetlen, immunrendszerünk, gyulladásellenes, hasznosultsággal, próbálkozhatunk, szervezetünkben,
© 2013 TVN.HU Kft.