Belépés
Női kézilabda-vb - Hibátlan a svéd, a norvég és a német csapat
... Szerbiát, a Győr beállója, Kari Brattset egy, az irányító Stine Bredal hét gólt dobott. A szerbeknél az Érd jobbátlövője, Jelena Lavko háromszor volt eredményes.
A játéknap rangadóján a németek 26-25-re győzték le Dániát. A skandinávoknál a Siófok szélsője, Simone Böhme egyszer talált be.
A svédek a házigazda Japánt győzték le magabiztosan, nyolc góllal.
Eredmények,...
2019-12-03 14:31:44
Női kézilabda Eb - Először kaptak szabadnapot a magyar játékosok
...
A nemzeti csapat eddig kétnaponta játszotta mérkőzéseit, ám a németek vasárnapi legyőzése és a románok elleni, szerdai találkozó között több pihenésre van lehetőség. A programban hétfő délelőtt fakultatív konditermi edzés szerepelt, délután szintén szabadon választott városnézés következik. Kedden a taktikai felkészülés után ismét a sportcsarnokban gyakorol a keret.
Scha...
2018-12-10 14:51:57
Rio 2016 - Vancouveri világkupaarannyal olimpiai résztvevő a férfi párbajtőrcsapat
... szintén bejutottak a legjobb négy közé. Végül a magyar csapat mindkét riválisát felülmúlta, amivel kiharcolta az olimpiai részvétel jogát. A riói induláshoz még arra is szükség volt, hogy a németek és a csehek a magyarok mögött maradjanak a rangsorban, s előbbiek a negyeddöntőben, utóbbiak pedig egy körrel hamarabb fejezték be menetelésüket.
A csapatkvóta azt is jelenti, hogy...
2016-02-15 07:03:54
1 
Címkék: Kari Brattset, Stine Bredal, Jelena Lavko, Simone Böhme, német csapat, magyar játékosok, férfi párbajtőrcsapat, irányító Stine, játéknap rangadóján, németek 26-25-re, házigazda Japánt, nemzeti csapat, németek vasárnapi, románok elleni, programban hétfő, taktikai felkészülés, sportcsarnokban gyakorol, legjobb négy, magyar csapat, olimpiai részvétel, riói induláshoz, magyarok mögött, körrel hamarabb, sportcsarnokban, párbajtőrcsapat, negyeddöntőben, skandinávoknál, menetelésüket, magabiztosan, jobbátlövője, csapatkvóta, szabadnapot, mérkőzéseit, felkészülés, programban, rangadóján, eredményes, eredmények, fakultatív, következik, kiharcolta, induláshoz, maradjanak, rangsorban, felülmúlta, bejutottak, választott, városnézés, szerbeknél, vancouveri, konditermi, kétnaponta, találkozó, legyőzése, kézilabda, lehetőség, játékosok, háromszor, vasárnapi, házigazda, részvétel, résztvevő, szerepelt, játszotta, riválisát, pihenésre, olimpiai, játéknap, előbbiek, beállója, szélsője,
© 2013 TVN.HU Kft.