Belépés
Spanyol hadihajó okozott újabb incidenst a gibraltári partoknál
...
A gibraltári helyi kormány szerint a spanyol járőrhajó brit felségvizeken próbált utasításokat adni két brit kereskedelmi hajónak - jelentette az Europa Press spanyol magánhírügynökség a Gibraltar Chronicle beszámolójára hivatkozva hétfőn.
A cikk szerint a spanyolok az Europa Press spanyol magánhírügynökség a Gibraltar Chroniclírü ...
2019-02-18 12:31:45
Néhány százan ünnepelték felvonulással a francia sárgamellényes mozgalom három hónapos évfordulóját Párizsban
... lemondott a sárgamellényesek EP-listájának vezetői helyéről.
A sárgamellényesek először rendeztek vasárnap megmozdulást, amelyen a legfőbb követelés az állampolgári kezdeményezésű népszavazás bevezetése volt.
Az üzemanyagadó emelése ellen 2018 novemberében a Facebookon létrejött mozgalom az elmúlt három hónapban több szociális jellegű követelést fogalmazott meg, és az ...
2019-02-17 16:32:19
Brexit - Airbus-alelnök: "katasztrófa, ami Brexit-ügyben történik"
... a Brexit-folyamat bizonytalanságai miatt.
Mark Carney, a Bank of England kormányzója a héten, egy londoni üzleti rendezvényen kijelentette: a kilépésről döntő, 2016-ban tartott népszavazás óta nem nőtt, sőt az elmúlt egy évben 3,7 százalékkal visszaesett a brit gazdaságban végrehajtott üzleti beruházások értéke.
A brit jegybank vezetője szerint a brit gazdaság beruházási...
2019-02-17 13:32:02
Felmérés: Spanyolországban kormányalakítási patthelyzet alakulhat ki az áprilisi választások után
...
A GAD3 tekintélyes spanyol kutatóintézet felmérése szerint egy párt sem szerezne önálló kormányzóképes többséget, ráadásul a most elképzelhetőnek tartott esetleges koalíciós együttműködések sem lennének elegendőek a kormányalakításhoz.
A felmérés alapján a választásokat a Spanyol Szocialista Munkáspárt (PSOE) nyerné a szavazatok 28,2 százalékával, amely 119 mandátumot je...
2019-02-17 13:12:05
Kocsis Máté: elutasítjuk a brüsszeli bevándorláspárti terveket
... Fidesz-KDNP elutasítja - fejtette ki a politikus.
Érthetetlennek nevezte, hogy a tervek között van a kötelező betelepítési kvóta is, amelyet a magyarok minden idők legnagyobb részvételű népszavazásán elutasítottak. Brüsszel ezt figyelmen kívül hagyva semmibe veszi az emberek véleményét - értékelte Kocsis Máté.
A kormánypárti politikus beszámolt arról is, hogy a családvéd...
2019-02-17 08:50:57
Katalán válság - Katalónia egykori elnökhelyettese szerint nem követtek el bűncselekményt függetlenségi törekvé
... nevezte, több mint 15 hónapja tartó előzetes letartóztatása miatt.
A bírósági eljárás a 2017. október 1-jén alkotmányellenesen megtartott és rendőri erőszakba torkollott függetlenségi népszavazás megrendezése, valamint a katalán függetlenségi nyilatkozat elfogadása miatt indult.
"Szavazni nem bűncselekmény, ellenben azt erőszakkal megakadályozni, igen" - érvelt a 2017. o...
2019-02-14 17:52:26
Identitásmeghatározó kampányba kezd a Mi Hazánk Mozgalom
... Hangsúlyozta: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint létezik "cigánybűnözés"; a harmadik gyermektől minden családtámogatást munkához kötnének, korrupcióellenes ügyészséget hoznának létre, népszavazást tartanának az uniós tagságról és bevezetnék a halálbüntetést.
A politikust kérdezték arról is, hogy egy kiszivárgott hangfelvétel szerint a Jobbik munkatársa és a párt poli...
2019-02-14 11:51:21
Katalán válság - Az ügyészek szerint nem politikai elveik, hanem tetteik miatt indult per a katalán vezetők ell
... való jog, amelyeket a védők szerint "kriminalizálnak" ebben a perben.
Az eljárás a 2017. október 1-jén alkotmányellenesen megtartott és rendőri erőszakba torkollott függetlenségi népszavazás megrendezése, valamint a katalán függetlenségi nyilatkozat elfogadása miatt indult. A tervek szerint három hónapig tart majd, a hét tagú bíróság ezalatt mintegy 600 tanút kíván meghallgat...
2019-02-13 19:22:34
Brexit - Ford: "katasztrófa" lenne a megállapodás nélküli kilépés
... bizonytalanság miatt.
Mark Carney, a Bank of England - a brit jegybank - kormányzója a héten, egy londoni üzleti rendezvényen kijelentette: a kilépésről döntő, 2016-ban tartott népszavazás óta nem nőtt, sőt az elmúlt egy évben 3,7 százalékkal visszaesett a brit gazdaságban végrehajtott üzleti beruházások értéke.
Carney szerint a brit gazdaság beruházási szempontból dráma...
2019-02-13 17:02:25
A spanyol parlament leszavazta a kormány idei költségvetési javaslatát
... Katalán Demokrata Párt (PDeCAT), a Katalán Köztársasági Baloldal (ERC) - sem támogatták. Szavazatukat kezdettől fogva ahhoz kötötték, hogy a kormány egyezzen bele katalán önrendelkezési népszavazás megrendezésébe, amelyet Madrid is elismernek. A parlamenti vitában felrótták a kormánynak, hogy "megfélemlítette" a jobboldali ellenzék tiltakozása, és emiatt szakadtak meg a tárgyalása...
2019-02-13 15:21:57
1 2 3 .................631 632 .........946 947 ........1261 1262 1263 
Címkék: Kocsis Máté, Hazánk Mozgalom, Europa Press, Gibraltar Chronicle, Gibraltar Chroniclírü, Mark Carney, Spanyol Szocialista Munkáspárt, Katalán Demokrata Párt, Katalán Köztársasági Baloldal, gibraltári partoknál, francia sárgamellényes, áprilisi választások, brüsszeli bevándorláspárti, ügyészek szerint, katalán vezetők, megállapodás nélküli, spanyol parlament, kormány idei, gibraltári helyi, spanyol járőrhajó, cikk szerint, sárgamellényesek EP-listájának, sárgamellényesek először, legfőbb követelés, állampolgári kezdeményezésű, üzemanyagadó emelése, elmúlt három, londoni üzleti, kilépésről döntő, brit gazdaságban, brit jegybank, brit gazdaság, most elképzelhetőnek, felmérés alapján, tervek között, kötelező betelepítési, magyarok minden, emberek véleményét, kormánypárti politikus, bírósági eljárás, katalán függetlenségi, egyetlen párt, harmadik gyermektől, uniós tagságról, politikust kérdezték, kiszivárgott hangfelvétel, párt poli, védők szerint, tervek szerint, kormány egyezzen, parlamenti vitában,
© 2013 TVN.HU Kft.