Belépés
Burkolt reklám miatt megbírságolta a médiatanács a TV2 szolgáltatóját
...
Azt írták: a TV2 Tények Plusz című műsorának egy februári adásában "a Bors magazin nyereményjátékát úgy mutatta be, hogy az meghaladta az általános tájékoztatás kereteit, közvetlen népszerűsítő jellege volt, amely ösztönözhette a nézőket a napilap megvásárlására, ezt pedig a törvény - reklámblokkon kívüli műsorrészben - nem teszi lehetővé".
Hozzáették: a médiatanács a bí...
2020-07-09 10:22:00
Koronavírus - Az EU újabb rendkívüli intézkedésekkel támogatja a borágazatot
...
Janusz Wojciechowski mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős biztos tájékoztatása szerint az új intézkedések révén növekszik a nemzeti támogatási programokhoz biztosított európai uniós hozzájárulás mértéke, valamint a krízislepárláshoz és a tároláshoz előleg is nyújtható.
Az európai uniós hozzájárulás mértéke a nemzeti támogatási programok összes intézkedése révén ...
2020-07-07 15:21:40
Idén online rendezik meg a Múzeumok éjszakáját
... napokban elérhetőek lesznek a magyar múzeumok lenyűgöző kincseit, érdekességeit bemutató kisfilmek, kulisszatitkokat eláruló posztok, valamint a múzeumok egyénileg szervezett programjait népszerűsítő bejegyzések. Szintén a június 27-i kvízt megelőzően indult el a programsorozat hivatalos Facebook-oldalán az a nyereményjáték, amelybe mindenki az elmúlt évek valamelyik Múzeumok éjsz...
2020-06-23 21:53:33
Amerikai tüntetések - A Twitter törölte Trump oldaláról a Floyd megemlékezéséről szóló videót
... le volna a voksát.
Egy másik közösségi platform, a Snapchat, hasonló szabályozással lépett fel Trump ellen, és ...
2020-06-05 22:13:30
Trianon 100 - Nagy-Románia hőseiről emlékeznek meg június 4-én a román ortodox templomokban, de nem lesz hivata
... magyar Országgyűlés a nemzeti összetartozás évének nyilvánította 2020-at. A román jogszabály szerint ezen a napon fellobogózzák Románia köztereit, "a történelmi esemény jelentőségét népszerűsítő rendezvényeket tartanak", amelyekről a közmédiának is be kell számolnia, és amelyekhez az állami és helyi hatóságok költségvetési forrásokat rendelhetnek.
A Trianon-törvényt 235 szava...
2020-06-03 12:02:46
NMHH: csökkent a reklámszpotok száma
... az önszabályozó rendelkezéseknek és az egészségtelen élelmiszerek különadójának köszönhetően már nincs nyoma a gyorséttermeket, cukrozott gabonapelyheket és csokoládékészítményeket népszerűsítő hirdetéseknek. Helyettük megjelentek az alapvető élelmiszerek, a fagyasztott termékek és a gyümölcslevek reklámjai - írták.
A közleményben kitértek arra is: a hírműsorok társadalmi sok...
2020-05-27 18:32:55
Koronavírus - Az Európai Bizottság az európai polgári kezdeményezések határidejének meghosszabbítását javasolja
... jellegűek, és a szervezők által a koronavírus-járvány során tapasztalt kihívások kezelésére irányulnak, mivel a járványhelyzet gyakorlatilag ellehetetlenítette a kezdeményezéseket népszerűsítő kampányokat és a nyomtatott támogató nyilatkozatok gyűjtését.
Az Európai Bizottság a nyilatkozatok összegyűjtésére vonatkozó határidő 6 hónapos meghosszabbítását javasolja mindazoknak a...
2020-05-20 19:58:10
Kolozsvári Tamás oltárképe az otthonunkban
... azok mélyebb megismerését és előkészítik a jövőbeli, személyes múzeumi látogatást. A különféle ikonokra kattintva bővebb és sokoldalú információkat kapnak az érdeklődők. Az Audioguide népszerűsítő tartalmai mellett a szakkatalógus részletes leírásai is megjeleníthetők.
Az esztergomi Babits Mihály Színház művészei által előadott versek, imák, a Szentírásból, a szentek legendái...
2020-05-19 08:22:49
Koronavírus - Donald Trump vírustesztjei negatívak, de másfél hete hidroxoklorokint szed
... Emmanuel Macron francia államfő is konzultált. A CNN egyik munkatársának koronavírusos feleségét is ezzel kezelik, miközben a munkatárs élesen szokta bírálni Trump hidroxiklorokint népszerűsítő javaslatait.
A hétfői sajtóbeszélgetésen Donald Trump ismét visszatért Kína, valamint az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) a világjárványban játszott vélt szerepére. Ismételt...
2020-05-18 23:54:35
Koronavírus - Hoffmann: jól alakulhat a most induló turisztikai szezon
... felelős turizmusépítésre is felhívják a figyelmet "- fogalmazott Peleskey Ákos, a Balaton-felvidéki Fejlesztési Egyesület főtitkára, a Nubu designer márka társalapítója, a maszkviselést népszerűsítő kampány ötletgazdája.
Zsidai Roy, a Pannon Gasztronómiai Akadémia (PGA) alapító-elnökségi tagja arról beszélt a szezonnyitón, hogy Magyarország a járványhelyzet kezelésében legsik...
2020-05-16 12:31:49
1 2 3 .....................65 66 ..........97 98 ..........129 130 131 
Címkék: Európai Bizottság, Kolozsvári Tamás, Donald Trump, Tények Plusz, Janusz Wojciechowski, Babits Mihály Színház, Emmanuel Macron, ENSZ Egészségügyi Világszervezetének, Peleskey Ákos, Balaton-felvidéki Fejlesztési Egyesület, Zsidai Roy, Pannon Gasztronómiai Akadémia, román ortodox, reklámszpotok száma, európai polgári, most induló, februári adásában, általános tájékoztatás, napilap megvásárlására, nemzeti támogatási, tároláshoz előleg, európai uniós, magyar múzeumok, múzeumok egyénileg, június 27-i, programsorozat hivatalos, elmúlt évek, másik közösségi, nemzeti összetartozás, román jogszabály, napon fellobogózzák, történelmi esemény, önszabályozó rendelkezéseknek, egészségtelen élelmiszerek, alapvető élelmiszerek, fagyasztott termékek, gyümölcslevek reklámjai, közleményben kitértek, hírműsorok társadalmi, szervezők által, járványhelyzet gyakorlatilag, kezdeményezéseket népszerűsítő, nyomtatott támogató, nyilatkozatok összegyűjtésére, különféle ikonokra, szakkatalógus részletes,
© 2013 TVN.HU Kft.