Belépés
Illegális bevándorlás - Merkel: július elejéig európai tárgyalásokat kell folytatni a menedékkérők visszautasít
... kancellárnak az európai megoldás megtalálására, de egyetértés nincs a két párt között a menekültügyi reformterv utolsó, 63. pontjában.
"Nem 14 napról van szó, hane...
2018-06-18 15:42:49
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a
... alkotják Angela Merkel kompromisszumos javaslatának lényegét. A kancellár és Horst Seehofer szerda késő este két és fél órán keresztül tárgyalt a határigazgatás szigorítása körüli nézeteltérésről.

Kétoldalú megállapodások jönnek?

Német lapok értesülései szerint a kancellár áthidaló megoldásként javasolta, hogy egyelőre ne változtassanak a válság elmélyülése i...
2018-06-14 19:48:07
Illegális bevándorlás - Elmérgesedett a Merkel-Seehofer menekültügyi vita
... alkotják Angela Merkel kompromisszumos javaslatának lényegét. A kancellár és Horst Seehofer szerda késő este két és fél órán keresztül tárgyalt a határigazgatás szigorítása körüli nézeteltérésről.
Német lapok értesülései szerint a kancellár áthidaló megoldásként javasolta, hogy egyelőre ne változtassanak a válság elmélyülése idején, 2015-ben bevezetett gyakorlaton - miszerin...
2018-06-14 14:41:41
Ferenc pápa: Fogadjuk be a Szentlelket!
... nyitottak Isten meglepetéseire, erről beszélt Ferenc pápa a Szent Márta ház kápolnájában bemutatott szentmisén. A Szentatya Szent Péter és az első keresztény közösség között támadt nézeteltérésről beszélt. Elmondta, hogy amikor Péter elmeséli nekik látomását, ami őt egy bátor döntésre vezeti, akkor a tanítványok is összejöttek, megbeszélték és meglátták, mi a Szentlélek útja. Fere...
2017-05-09 14:03:01
Pál első útja
... érzést keltenek bennünk, hogy lassan, de kérlelhetetlenül belesüllyedünk az önelégültség és önteltség futóhomokjába."
A 15. fejezetben az egyházban felmerült két éles nézeteltérésről olvashatunk. Ez a fejezet nézeteltéréssel kezdődik és fejeződik be.
Az első teológiai jellegű volt, a második személyes. Az első ismerősök között történt, a második jó barátok és munka...
2016-11-05 10:03:58
Aranykéz/Fenyő - Portik szerint tákolmány Boros videó vallomása
... információit.
A Boros és az Energol közti állítólagos elszámolási vita kapcsán Portik azt emelte ki: a pár tízmilliós nézeteltérést meg lehetett volna oldani, de egyébként sem lehet nézeteltérésről beszélni, hiszen az Energolnál akkoriban ennél sokkal nagyobb pénzek mozogtak.
A Fővárosi Főügyészség Jozef Rohác ellen tettesként, Portik Tamás ellen pedig felbujtóként, megb...
2015-02-23 17:56:15
JENNIFER ASHLEY: Lady Isabella botrányos házassága (9. f.)
... ingerlékenynek tűnt; Mac már Doncasterbe érkezésük óta tapasztalta a feszültséget Ian és Hart között. Isabella és Beth szüntelen tereferéje szerencsésen elterelte a figyelmet a nyilvánvaló nézeteltérésről, mégis érezhető volt a felszín alatti fagyos hangulat.
Beth végül elmagyarázta a probléma okát, amikor Ian, Isabella és Mac társaságában elhelyezkedett a Mackenzie-páholyban...
2014-07-27 16:20:32
Kovács-ügy - Vona: aljas rágalomhadjárat indult a Jobbik ellen
... azt nyilatkozta: gyanússá teszi az időzítést, hogy május 8-i sajtóhírek Joe Biden amerikai alelnök és Orbán Viktor miniszterelnök telefonon az ukrán helyzetről, az amerikai-orosz nézeteltérésről, illetve az ezzel kapcsolatos magyarországi helyzetről beszélt, s az amerikai politikus azt is kérte: tegyen valamit a Jobbik megerősödése érdekében.
A pártelnök furcsának nevezte azt...
2014-05-19 13:45:38
Az IMF a románokra bízza, hogyan érik el az államháztartási hiánycélt
... 2014-re, és várják, hogy Bukarest döntse el, milyen konkrét intézkedések révén teljesíti ezt a célt. Tolosa megerősítette, hogy az IMF-nek tudomása van a Basescu és a kormány közötti nézeteltérésről. Basescu hétfőn bejelentette, hogy elutasító álláspontjáról tájékoztatta a washingtoni pénzintézetet.
A Mediafax szerint román kormányzati források úgy tudják, hogy a november ele...
2013-12-03 11:53:34
Az amerikai-japán szövetség megerősítéséről tárgyalt Abe és Biden
... asztalhoz ülni, ha Tokió elismeri a két ország közötti szigetvita létét. A tavaly szeptember óta heves viszályt okozó, egy kelet-kínai-tengeri szigetcsoport hovatartozását érintő nézeteltérésről Japán hivatalos álláspontja az, hogy vitáról nem lehet szó, mivel a kérdéses terület - amelyet Kína magáénak tart - vitán felül a szigetország integráns része.
Pénteken Biden ismét me...
2013-07-26 12:32:54
1 2 
Címkék: Összekapott Merkel, JENNIFER ASHLEY, Lady Isabella, Angela Merkel, Horst Seehofer, Szent Márta, Szentatya Szent Péter, Fővárosi Főügyészség Jozef Rohác, Portik Tamás, Orbán Viktor, Pénteken Biden, menedékkérők visszautasít, menekültek miatt, románokra bízza, államháztartási hiánycélt, amerikai-japán szövetség, európai megoldás, menekültügyi reformterv, határigazgatás szigorítása, kancellár áthidaló, válság elmélyülése, első keresztény, bátor döntésre, egyházban felmerült, fejezet nézeteltéréssel, első teológiai, második személyes, első ismerősök, nyilvánvaló nézeteltérésről, felszín alatti, probléma okát, ukrán helyzetről, amerikai-orosz nézeteltérésről, ezzel kapcsolatos, amerikai politikus, pártelnök furcsának, kormány közötti, washingtoni pénzintézetet, tavaly szeptember, kérdéses terület, szigetország integráns, kérlelhetetlenül, nézeteltérésről, államháztartási, rágalomhadjárat, nézeteltéréssel, megerősítéséről, kompromisszumos, ingerlékenynek, határigazgatás, miniszterelnök, változtassanak,
© 2013 TVN.HU Kft.