Belépés
Nagy István: újabb 80 milliárd forint jut az állattenyésztés és kertészet támogatására
... dísznövény és halágazati támogatások foglalkoztat...
2020-05-28 11:51:13
Négy drogdílert és kilenc fogyasztót fogtak el Nógrád megyében
...
A közlemény szerint a megyei rendőrök a tavaly és idén május 7-ig elvégzett közúti ellenőrzéseken, Mihálygergén, valamint Bátonyterenye, Tar és Salgótarján külterületén kábítószergyanús növényi származékot, port és kristályos anyagot találtak és foglaltak le. A szakértői vélemény szerint ezek egy része kábítószernek, másik része új pszichoaktív anyagnak minősül.
A rendő...
2020-05-28 09:41:50
Drogdílereket fogtak el a rendőrök Heves megyében
...
A közlemény szerint a kapitányság 31 rendőrrel, tíz helyszínen tartott kutatást május 26-án, amelynek során gyanús fehér port és zöld növényi származékot, ezek szétporciózásához szükséges mérlegeket, továbbá ékszereket, műszaki cikkeket és több mint háromszázezer forint készpénzt foglaltak le.
Az eddigi adatok alapján agyanúsítottak otthonukban kereskedtek a "kristály, ...
2020-05-28 09:21:08
A fertőzések elleni nagymester: csalán
... hatóanyagai segítenek
Miért olyan hasznos a csalán? Miért lehet sok egészségügyi probléma esetén a segítségünkre?
A csalán tele van értékes poliszacharidokkal, de vannak benne növényi fehérjék, lignánok és növényi szterolok. Ez utóbbiaknak szívvédő hatásuk is van. Emellett a csalán nagyon gazdag antioxidáns flavonoidokban, amelyek szabadgyök-kötő tulajdonsággal rendelke...
2020-05-24 23:03:28
Természetes növényi vérnyomáscsökkentő ételek
... vérnyomást.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a hosszú távú magas vérnyomással járó egészségügyi problémákat és fenntartsuk az egészséges vérnyomást, a következő hat természetes gyógyhatású növényi ételt kell fogyasztanunk:

1. Kurkuma
A kurkuma egy rendkívüli sokoldalú szuperétel, amely folyamatosan elámítja a modern tudományt. A gyógynövény számos előnye...
2020-05-22 22:06:47
A zeller és gyógyhatásai
... Gyógyászati tulajdonságait évszázadok óta ismerik, és sokszor említik az ókori mediterrán dokumentumokban.

A zeller vitaminok (A, B, C és K), magnézium, kálium, kalcium, valamint növényi tápanyagok gazdag forrása, amelyek gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásúak.

Egy bögrényi apróra vágott nyers zeller (kb. 101 gramm) tartalmaz:
16,2 kalória
3,5...
2020-05-22 22:01:18
Miből tudhatja, hogy túl sok fehérjét fogyaszt?
... hormonműködést, amelyek kiemelt szerepet játszanak az egészség fenntartásában.

Az állati fehérjék, mint a hús, a hal, a tej és a tojás kilenc esszenciális amionosavat tartalmaznak, míg a növényi fehérjék nem minden aminosavat tartalmaznak, ezért van szükséges az emberi szervezetnek állati eredetű fehérjére is.

Szüksége van tehát fehérjére az emberi szervezetn...
2020-05-22 13:50:55
AM: 25 milliárd forint többlettámogatással segíti a kormány az agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat
... élelmiszeripari, a dísznövény és halágazati források foglalkoztatáshoz kötötten, a mezőgazdasági ágazati támogatások a termelési kapacitások védelme érdekében alapvetően állatlétszámhoz vagy a termelt növényi kultúra nagyságához kapcsolódnak. A vissza nem térítendő támogatások igénybevételét lehetővé tevő hazai jogszabályt kedden az Európai Bizottság jóváhagyta, így megnyílt a leh...
2020-05-21 15:02:42
Növényi vegyületekkel a makuladegeneráció ellen
Az idősebb korban jelentkező látásvesztés egyik oka a makuladegeneráció kialakulása. A látásproblémák legfőképpen idősebb korban jelentkeznek, amelyet nem mindig lehet elkerülni. Azonban vannak olyan lehetőségek, táplálékok és életmódbeli tényezők, amelyek elősegítik, hogy mi is tegyünk azért valamit, hogy ezek a szembetegségek minél kevesebb eséllyel alakuljanak ki.

Az ...
2020-05-20 22:47:38
Hajhullás ellen
Ez a szérum olyan, mint egy mágikus főzet, amely serkenti a haj növekedését, nagyon gyorsan.

Nincs több hajhullás és a kopaszság. Ezt a szérumot régóta ismert növényi olajokból kell készítened, amelyek stimulálják a hajhagymákat, és újraindítják a haj növekedését.

Ez egy valóban működő otthoni hajnövesztő szer:

HOZZÁVALÓK:
50 ml ricinusolaj....
2020-05-20 19:45:08
1 2 3 ..................442 443 .........663 664 .........884 885 886 
Címkék: Nagy István, Európai Bizottság, rendőrök Heves, fertőzések elleni, makuladegeneráció ellen, közlemény szerint, megyei rendőrök, szakértői vélemény, része kábítószernek, eddigi adatok, csalán tele, csalán nagyon, hosszú távú, egészséges vérnyomást, rendkívüli sokoldalú, modern tudományt, gyógynövény számos, ókori mediterrán, zeller vitaminok, bögrényi apróra, egészség fenntartásában, állati fehérjék, tojás kilenc, növényi fehérjék, emberi szervezetnek, emberi szervezetn, mezőgazdasági ágazati, termelési kapacitások, termelt növényi, idősebb korban, makuladegeneráció kialakulása, látásproblémák legfőképpen, szembetegségek minél, szérum olyan, mágikus főzet, szérumot régóta, valóban működő, kábítószergyanús, élelmiszeripari, vállalkozásokat, állatlétszámhoz, dokumentumokban, állattenyésztés, szembetegségek, agyanúsítottak, hormonműködést, látásproblémák, fenntartásában, flavonoidokban, tulajdonságait, ellenőrzéseken, tulajdonsággal, igénybevételét, drogdílereket, bátonyterenye, segítségünkre, kábítószernek,
© 2013 TVN.HU Kft.