Belépés
Mi az a lecitin és milyen előnyei vannak?
... Az eredmények azt mutatták, hogy mindenkinek csökkent az LDL-koleszterin és a triglicerid szintje, ezzel ellentétben a HDL-koleszterinszint, azaz az úgynevezett jó koleszterin értékek növekedést mutattak. Ez mindenképpen örvendetes dolog, hiszen a szívbetegségek kivédéséhez arra is szükség van, hogy a csökkenő LDL mellett, a HDL megemelkedjen.

Egy másik kísérletben nemc...
2021-01-23 22:27:22
Koronavírus ellen
... emlősök légző-rendszeri nyálkahártyáján is" - mondja Dr. Jankovics István.

Az elért eredmények igazolták továbbá, hogy a bodorrózsa nemcsak hogy gátolja a vírusok növekedését, hanem egyben irányítja a vírusfertőzés által okozott kóros immunológiai reakciókat is, így csökkenti a betegség megnyilvánulási súlyosságát.

,,A SARS, MERS és madárinf...
2021-01-22 15:02:24
A BODORRÓZSA gyógyhatásai
... monspeliensis bodorrózsa-faj a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelésében is sikeresen alkalmazható, ugyanis a vizsgálat ideje alatt jelentős mértékben gátolta a prosztata sejtjeinek növekedését. 2015-ben Drezdában szintén a növény antibakteriális hatását igazolták, mellyel hatékonyan felvették a harcot a fogszuvasodás ellen.
MINEK KÖSZÖNHETI A BODORRÓZSA KIEMELKEDŐ HATÉ...
2021-01-22 14:49:54
Természetes védekezés gombák és baktériumok ellen a teafa ol
... gyakran alkotnak tiszta állományt.

Jellemző a növényre, hogy a magtok évekig a bokron marad, és csak akkor nyílik fel, ha nagy meleg éri vagy bozóttűz üt ki. A növény olyan gyors növekedésű, hogy ha kivágják, a tönkből egy-másfél év alatt új érett fa lesz.

Kedveli a laza, jó vízáteresztő képességű talajt, amely meszet is tartalmazhat. Nehéz, kötött földben me...
2021-01-16 23:29:56
A fehér tea egészségre gyakorolt jótékony hatása
... olyan betegségektől, amely az oxidatív stressz miatt alakulnak ki. A fehér tea fogyasztásával azonban a máj egészséges marad.

6. Rák
A fehér tea csökkenti a rákos sejtek növekedését. Felveszi a harcot a rák különböző típusaival, így a végbél-, prosztata- és gyomorrákkal is. A teában található flavonoidok gátolják a rákos sejtek növekedését és megakadályozzák azok ...
2021-01-16 00:14:55
Gyógyszerek ellensége a kendermag
... E-vitamin), ásványi anyagok (kálium, kalcium, vas, magnézium) és enzimek az egyik legértékesebb növényi olajjá emelik a kendermagolajat.

Az esszenciális zsírsavak szabályozzák a növekedést, a vitalitást és az elmeállapotot. A linolsav és a linolénsav szerepet játszik abban, hogy az oxigén eljusson a tüdőből a test minden sejtjéhez. Részük van abban, hogy az oxigén megm...
2020-12-28 20:31:56
Az uborka jótékony hatásai
... mint az aloe vera. Tegyünk egy szeletet feldagadt szemeinkre és hagyjuk, hogy gyulladásgátló tulajdonságai csökkentsék a duzzanatokat. Az uborka szilícium és kén tartalma ösztönzi a haj növekedését.

4. Rákellenes - A kígyóuborkáról megint csak ismert, hogy lariciresinol, pinoresinol és secoisolariciresinol tartalma rákölő. Erről a három lignánról kutatások kapcsán kider...
2020-12-28 20:08:58
A tojás gyógyhatásai
... magas fehérjetartalma van, amely az izmok építőköve. A tojásfehérje tartalmaz egy albumin nevű fehérjét, amely több fehérje felszívódását segíti elő a szervezetben és gyorsítja az izmok növekedését.

Javítja a közérzeted
A tojás a magas B12-vitamin-tartalmának köszönhetően javít a hangulaton és féken tartja a stresszt. A többi B-vitamin, amely a tojásban található,...
2020-12-27 22:47:00
Az A-vitamin nélkülözhetetlen az egészségünk megőrzéséhez
... pozitívan hat. Hiányában éjszakai vakság, szürkehályog és glaukóma is kialakulhat.

Az A-vitamin a bőr és a haj egészségét is támogatja, hiszen elősegíti a bőr sejtjeit és a haj növekedését is. Mivel egy antioxidáns vitaminról van szó, megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, így segítheti a bőrünket sokáig fiatalon tartani.

Számos kutatás azt támasztotta a...
2020-12-27 19:29:53
A vöröshagyma hajra, bőrre és egészségre gyakorolt jótékony
... hetente 1-3 alkalommal ismételje meg.

A vöröshagymás hajpakolással nem csak a hajhullás, de a korpásodás és a viszkető fejbőr is megszüntethető, a hagymalé pedig segíti a haj növekedését. A hagymalé elkészítéséhez daráljon le vagy zúzza össze a hagymát, majd egy daráló segítségével sajtolja ki belőle a hagymalevet. A kapott levet keverje össze megegyező mennyiségű ol...
2020-12-26 00:39:09
1 2 3 ..........2106 2107 .....3159 3160 ......4212 4213 
Címkék: Jankovics István, MINEK KÖSZÖNHETI BODORRÓZSA KIEMELKEDŐ HATÉ, uborka jótékony, tojás gyógyhatásai, egészségünk megőrzéséhez, vöröshagyma hajra, triglicerid szintje, szívbetegségek kivédéséhez, másik kísérletben, elért eredmények, bodorrózsa nemcsak, vírusok növekedését, vírusfertőzés által, betegség megnyilvánulási, jóindulatú prosztata, vizsgálat ideje, prosztata sejtjeinek, növény antibakteriális, fogszuvasodás ellen, magtok évekig, bokron marad, növény olyan, tönkből egy-másfél, oxidatív stressz, rákos sejtek, teában található, egyik legértékesebb, esszenciális zsírsavak, linolénsav szerepet, oxigén eljusson, test minden, oxigén megm, aloe vera, szeletet feldagadt, uborka szilícium, kígyóuborkáról megint, három lignánról, izmok építőköve, tojásfehérje tartalmaz, albumin nevű, izmok növekedését, többi B-vitamin, tojásban található, antioxidáns vitaminról, bőrünket sokáig, vöröshagymás hajpakolással, viszkető fejbőr, hagymalé pedig, hagymalé elkészítéséhez, daráló segítségével, kapott levet,
© 2013 TVN.HU Kft.