Belépés
EU-Japán-csúcs - A felek számos területen megerősítették együttműködésüket a találkozón
...
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke az ülést lezáró sajtótájékoztatón úgy vélekedett, hogy soha nem volt erősebb ezen stratégiai partnerség, amely a liberális demokrácia, az emberi jogok, a nyitottság, az együttműködés és a tisztességes kereskedelem értékein alapul.
Abe Sindzó japán kormányfő egyebek mellett szintén a globális szabadkereskedelmi rendszer megőrzésének é...
2019-04-25 21:09:35
Para-erőemelő vk - Huszonnyolc ország 124 versenyzője Egerben
...
Ligárt Balázs, a Magyar Paralimpiai Bizottság sportigazgatója a csütörtöki nyitónapon az MTI-nek elmondta, a 2019-es parasportversenyek már számítanak a tokiói kvóták megszerzésénél, így az egri viadal is a kvalifikációs sorozat része. A vasárnapig tartó vk-n nyolcvanhat férfi és harmincnyolc női sportoló méri össze tudását, a magyar színeket tizenhárman képviselik.
A Ne...
2019-04-25 18:39:21
Ferenc pápa Regina Caeli üzenete
Ferenc pápa Regina Caeli üzenete magyar nyelven
Ma, kedves testvéreim, felénk is elhangzanak Jézusnak az asszonyokhoz intézett szavai: ,,Ne féljetek! Menjetek, vigyétek hírül...
Ferenc pápa húsvéthétfőn: Teli marokkal merítsünk a békéből és a derűből!
2019. április 22., hétfő | 15:58
A Szentatya április 22-én délben már a húsvéti időre jellemző, ,,...
2019-04-25 14:47:19
Eltorlaszolták a londoni tőzsdét a környezetvédő tiltakozók
...
A rendőrség, a Scotland Yard csütörtöki tájékoztatása szerint a tiltakozások kezdete óta eddig 1088 tüntetőt vettek őrizetbe.
Az Extinction Rebellion nevű kampánycsoport több tagja csütörtök délelőtt az LSE összes bejáratát élőláncokkal állta el, úgy, hogy a láncok szélein álló tagok a Szent Pál-székesegyház közvetlen közelében emelkedő épület falához, a láncokban álló t...
2019-04-25 10:58:50
Nemzetközi Dixieland Fesztivál Salgótarjánban
...
A részleteket sajtótájékoztatón ismertették kedden a Salgótarjánnal szomszédos Somoskőújfalun, ahol megkezdődött a dixieland fesztiválhoz kapcsolódó, szombatig tartó ifjúsági dzsessztábor a Lélekpendítők Társasága szervezésében.
Nagyon fontos egy város történetében, hogy egy zenei rendezvény ilyen hosszú, virágzó életet tud felmutatni - fogalmazott Tóth Csaba fesztiválig...
2019-04-23 17:22:22
Mégsem bénították meg Heathrow forgalmát a környezetvédő tiltakozók
...
A Scotland Yard pénteki tájékoztatása szerint a hét eleje óta eddig 570 tüntetőt vettek őrizetbe.
Az Extinction Rebellion nevű kampánycsoport London legforgalmasabb főútvonalain és hídjain próbálja megbénítani a közlekedést. Aktivistái letáboroztak más helyszínek mellett a Waterloo hídon, a két leghíresebb bevásárló utca, a Regent Street és az Oxford Street találkozásába...
2019-04-19 15:31:21
Az Európai Parlament jóváhagyta az Európai Védelmi Alap létrehozását
...
A strasbourgi plenáris ülésen 328:231 arányban megszavazott, de még az uniós tagországok kormányait tömörítő tanács jóváhagyására váró egyezség sokak szerint fontos lépés az e téren jelenleg jórészben az Egyesült Államoktól függő EU stratégiai autonómiájának megteremtése felé.
Az EDF az egész ipari fejlesztési életciklus során nyújthat - az együttműködésen alapuló kutatá...
2019-04-18 14:21:22
EU-csúcs - Juncker: kölcsönösségre van szükség az EU és Kína közötti kereskedelmi kapcsolatban
...
Jean-Claude Juncker az ülést lezáró sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy miközben az európai közbeszerzési piac hozzáférhető a kínai vállalatok számára, fordítva ez nem igaz, amin változtatni kell.
Kiemelte: a kínai piac nem elég nyitott az európai termékek előtt, így a verseny nem tisztességes, a kereskedelmi viszony aszimmetrikus, s ez egyenlőtlenségekhez vezet.
A...
2019-03-22 18:32:07
EU-csúcs - Juncker: kölcsönösségre van szükség az EU és Kína közötti kereskedelmi kapcsolatban
...
Jean-Claude Juncker az ülést lezáró sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy miközben az európai közbeszerzési piac hozzáférhető a kínai vállalatok számára, fordítva ez nem igaz, amin változtatni kell.
Kiemelte: a kínai piac nem elég nyitott az európai termékek előtt, így a verseny nem tisztességes, a kereskedelmi viszony aszimmetrikus, s ez egyenlőtlenségekhez vezet.
A...
2019-03-22 17:22:15
Nem akarok továbbra is indiánként élni a saját hazámban
NEM AKAROK INDIÁNKÉNT - REZERVÁTUMBA ZÁRVA - ÉLNI A SAJÁT HAZÁMBAN!
Ugyanakkor,
- SEM A BEVÁNDORLÓKNAK,
- SEM A BELSŐ ÉLETTÉR-FOGLALÓKNAK,
- SEM A NATO-nak,
- SEM AZ EU-nak
NEM AKAROM ÁTENGEDNI A HAZÁM ,,ÖNRENDELKEZÉSI" JOGÁT SEMMIFÉLE IDEGEN HATALOMNAK!!
*
A következő felszólító mondatot még PONGRÁTZ GERGELY - 1956-os ...
2019-03-22 16:46:31
1 2 3 ...................117 118 ..........176 177 .........234 235 236 
Címkék: Regina Caeli, Nemzetközi Dixieland Fesztivál Salgótarjánban, Európai Parlament, Európai Védelmi Alap, Donald Tusk, Európai Tanács, Ligárt Balázs, Magyar Paralimpiai Bizottság, Scotland Yard, Extinction Rebellion, Szent Pál-székesegyház, Lélekpendítők Társasága, Tóth Csaba, Regent Street, Oxford Street, Egyesült Államoktól, Jean-Claude Juncker, AKAROK INDIÁNKÉNT, REZERVÁTUMBA ZÁRVA, ÉLNI SAJÁT HAZÁMBAN, BELSŐ ÉLETTÉR-FOGLALÓKNAK, AKAROM ÁTENGEDNI HAZÁM, JOGÁT SEMMIFÉLE IDEGEN HATALOMNAK, PONGRÁTZ GERGELY, felek számos, londoni tőzsdét, környezetvédő tiltakozók, saját hazámban, ülést lezáró, liberális demokrácia, emberi jogok, tisztességes kereskedelem, csütörtöki nyitónapon, tokiói kvóták, egri viadal, kvalifikációs sorozat, vasárnapig tartó, magyar színeket, asszonyokhoz intézett, húsvéti időre, tiltakozások kezdete, láncok szélein, láncokban álló, részleteket sajtótájékoztatón, dixieland fesztiválhoz, város történetében, zenei rendezvény, strasbourgi plenáris, uniós tagországok,
© 2013 TVN.HU Kft.