Belépés
Isten országa
Isten országában a felfelé vezető út lefelé vezet, a naggyá válás útja a szolgává válás, az élethez vezető út az önmagunknak való meghalás, és a többre jutás útja az, hogy odaadjuk, amink van. Aki meg akarja találni az életét, annak el kell veszítenie azt Jézusért. Az országba vezető út pedig a kereszten keresztül vezet.

Ray Pritchard...
2023-08-01 07:28:25
Megégett idő - Háromszáznegyvenkilencedik nap
... győz meg, hogy nem egyszerűen jó, hanem jelentős költő. Lehet, hogy korábbi kötetein én nem vettem észre e jelentőssé válás folyamatát, az is lehet, hogy csakugyan az ezredforduló után vált naggyá, de az bizonyos, hogy most már a kortárs magyar líra egyik jelentős alkotója.
Költészetének szembetűnő jegye, hogy munkásságában együtt vannak jelen a konstans vonások és a friss fe...
2020-07-12 08:57:45
Székely János versei
... meghajoltak,

Mert senki sincs, ki gondoljon veled,
Mióta nagyra nőtt igéző árnyad,
S magadba néző bátor szellemed
Megértette, hogy átok az alázat.

,,Kit nem szeretnek, naggyá nem lehet.
"Ím visszafordult bölcs ítéleted,
S hogy itt talállak ismét szembe vélem,
Tükör voltodnak tündöklő jegyében,
Mindig szelíden és m...
2020-03-22 22:45:14
Kerner Mariann
... rettegsz,
Félelem helyett szeretettel fordulj az emberekhez.
Múltad fájó sebét felejtsd végre el,
Érjen el hozzád a tudat: áldás, hogy létezel.
Kettétört történelmed tesz téged naggyá,
Sosem elég törekvésed űzött vaddá.
Ne sirasd, mi a múltban elveszett,
Élj bárhol a világban, hazavezet:
A gyökér, a szárny, az egyetlen otthon, ...
2018-07-06 20:00:37
Családok világtalálkozója - Balog: a családokban van Magyarország jövője
...
Balog Zoltán arról beszélt, ki kell mondani az igazságot, nem szabad megengedni, hogy elnyomják azok hangját, akik a családi értékeket akarják erősíteni. A miniszter hozzátette, a többséget nem mindig könnyű meggyőzni, de ha elég sokszor elmondják az igazságot, akkor akár népszerűvé is válhat.
A miniszter azt hangoztatta, nem elég csak gondolkodni, cselekedni is kell, mi...
2017-05-26 13:42:40
Aranyos Ervin
... élhetnénk mind, mind boldogan.
Ne legyen létünk puszta börtön,
szabaddá váljunk oly sokan.
Mit is jelent szabaddá lenni?
Ne tartson féken félelem!
Akarjunk újra naggyá lenni,
lépj be a fénybe én velem!

Imádkozom. Nem harcba hívlak!
Jövőnk másképp is élhető.
A virágok könnyedén nyílnak,
figyeld meg, s lám megérthető.
Ninc...
2016-12-04 18:00:26
A tökéletes másolat
Miután felvette ragyogó, elegáns, hófehér nyári öltönyét, John Reynolds a faliórára nézett. Ragaszkodott az ilyen ódivatú, de ízlésesen készített tárgyakhoz.

2054. augusztus elseje, hét óra tizenhét perc. Ideje indulni.

Megnézte magát a tükörben. Letelt a gyászév, nyugodtan mutatkozhat fehér öltönyben. Már Betty rokonai sem tehetnének szemrehányást - ha ...
2016-03-14 00:07:03
A Jobbik is uncsi, és “néppártosodása” óta egyre
... is kell magyar-ázni szerintem :)
Enmerkar Miklós Banai

Orbán kleptokráciát szervezett. Amikor legfőbb anyagi támasza a szervezésben - Simicska - kellemetlenül naggyá vált, kitette a körön kívül. A ‘centrális erőtér' maga Orbán és a körülötte lebzselő kitartottak, strómanok, szolgák hada. Ez a megkérdőjelezhetetlen.

A következő ho...
2016-02-07 17:11:26
Gondolatok Életről és Szeretetről
... erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen. Az Igaz Ember nem menekül a múltjától, bármilyen sötét volt is, mert kudarcaiból lesz hatóanyag, vereségeiből diadal - tragédiái érlelik naggyá.
Amikor az én magánszívem és a te magánszíved rádöbben, hogy együtt!... Amikor rájövünk, hogy benned is, bennem is van egy fájdalmasan különálló, de mégis összetartozó, széttéphetetlen...
2015-09-30 14:30:09
Ön nem fér bele a kiszámítható működésbe, így ki van rúgva
... nagyon merészkedett, így a dolgozóknak sem magyarázta el: milyen koncepció alapján vezényli le a lészámnyírást, és ez hogyan egyeztethető össze azzal a kormányzati ígérettel, hogy ismét naggyá teszik a tokaji bort, sőt a Tokaj Kereskedőházat.) Előbb a most 152 főt alkalmazó cégnél 70 fős leépítést lengetett be az új vezér, amiből hetek alatt 48 lett, majd mostanra hivatalosan 42 &...
2015-04-02 18:39:56
1 2 3 4 
Címkék: Székely János, Kerner Mariann, Aranyos Ervin, Gondolatok Életről, Balog Zoltán, John Reynolds, Enmerkar Miklós Banai, Igaz Ember, Tokaj Kereskedőházat, tökéletes másolat, kiszámítható működésbe, felfelé vezető, naggyá válás, szolgává válás, élethez vezető, önmagunknak való, többre jutás, országba vezető, kereszten keresztül, ezredforduló után, kortárs magyar, konstans vonások, múltban elveszett, egyetlen otthon, családi értékeket, miniszter hozzátette, virágok könnyedén, faliórára nézett, ilyen ódivatú, szervezésben &#8211, körön kívül, körülötte lebzselő, fájdalmasan különálló, kormányzati ígérettel, tokaji bort, világtalálkozója, széttéphetetlen, néppártosodása, legyőzhetetlen, kereskedőházat, visszafordult, kellemetlenül, kleptokráciát, szemrehányást, munkásságában, lészámnyírást, költészetének, szervezésben, ezredforduló, kiszámítható, ragaszkodott, magyarország, egyeztethető, merészkedett, vereségeiből, összetartozó, szeretettel, hivatalosan, hangoztatta, meghajoltak, történelmed, családokban, gondolkodni,
© 2013 TVN.HU Kft.