Belépés
Aggasztó hírek érkeztek
... város a karantén után - videó


Ahogy arról a Blikk is beszámolt, újra felgyorsult a koronavírus terjedése a balkáni országokban. Erről beszélt ma reggeli interjújában Orbán Viktor miniszterelnök is, aki szerint fel kell készülni az esetleges szigorításokra a közeljövőben.

A 24.hu most összeszedte, mi is pontosan a helyzet a leginkább érintett Horvá...
2020-07-10 17:53:58
Koronavírus - Orbán: a behurcolás ellen kell védekezni
...
A több országban ismét felerősödő koronavírus-járvánnyal kapcsolatban Orbán Viktor arról beszélt, Magyarország egy csatát megnyert, a fertőzés első nagy hullámát sikerült letörni. Az ország biztonságos, de a vírus külföldről való behurcolása ellen védekezni kell.
Több környező országban ugyanis, Horvátországban, Szerbiában, Romániában és Szlovéniában is növekedőfélben va...
2020-07-10 11:32:23
Bírálja az Euronews állami álhírterjesztéséről szóló véleménycikkét Kovács Zoltán
... államilag támogatott dezinformációban bűnös" - írta Kovács Zoltán, aki szerint valójában ők folytatnak nem is kicsi félretájékoztatást.
Krekó és Chatterjee azt állítja például, hogy "Orbán Viktor építette ki a legcentralizáltabb médiabirodalmat" az Európai Unión belül. Érdekes módon ugyanez a fogalom szerepel a Bertelsmann Alapítvány finanszírozta és "független országszakértő...
2020-07-09 22:12:45
Európa-konferencia - Orbán: az EU szükségleteire fókuszáló stratégiára van szükség
... gyakorlatnak és vissza kell térni ahhoz a megközelítéshez, hogy Európának a saját belső gondjaira kell koncentrálnia elsősorban, és legfeljebb csak ezt követően adhat tanácsot másoknak.
Orbán Viktor szerint két különböző koncepció van az európai vitákban. Az egyik oldalon a liberális, baloldali, progresszív, félig marxista elképzelés áll, amely a multikulturalizmust, a migrác...
2020-07-08 12:42:17
Orbán Viktor az amerikai függetlenség napján: közösen valljuk a szabadság, a szuverenitás és a függetlenség ért
...
A világméretű járvány kihívásokkal teli időszakában rendkívül fontos, hogy megemlékezzünk történelmünk kiemelkedő eseményeire, amelyek megerősítik nemzeti egységünket - írta Orbán Viktor, hozzátéve: az amerikaiak és a magyarok egyaránt különös ragaszkodást és odaadást mutatnak a közösen osztott értékek, így a szabadság, a szuverenitás és a függetlenség iránt. A keresztény örö...
2020-07-05 22:24:08
Egyszer volt - vagy nem is volt..
Gy, Orbán Éva Evanna
Egyszer volt - vagy nem is volt...

Olümposzon felhők között egykoron
szólnak erről régi és új verssorok -
Zeusz élt és még más tizenegy isten,
kik uralták az eget, földet, mindent
nem mindig úgy, ahogy illett...

Cselszövő bizony, volt közöttük elég,
tetteikből - hajjaj - jó pár rémregény
kitelne, de er...
2020-07-05 20:30:39
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
... van, mert a gazdaságot nem lehet pártalapon építeni. Aki értelmes fejlesztési programmal érkezik, az kap támogatást - reagált Szakács Lászlónak a Kisfaludy-programmal kapcsolatos kérdésére Orbán Viktor az azonnali kérdések órájában hétfőn.


Bajnai Gordon az üzleti szférából érkezett a politika világába
...
2020-07-04 22:00:11
Online nemzetközi konferenciát tartanak Orbán Viktor részvételével jövő szerdán
...
Novák Katalin azt mondta, hogy az angol nyelvű konferenciát Orbán Viktor Facebook-oldalán élőben lehet majd követni.
A konferencia célja, hogy az érdeklődők közvetlenül, torzított fordítás nélkül meghallgathassák, mit gondolnak a saját országukban nagy többséggel megválasztott vezetők Európáról - tudatta.
Az alelnök azt mondta, hogy a járvány időszaka nem volt alkal...
2020-06-29 22:03:29
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... mögött - vélte.
Közölte: ez támadás a vidék ellen, mert bár a járványügyi veszélyhelyzet véget ért, nem vonták vissza az intézkedést, maradt a járvány idejére meghirdetett menetrend.
Orbán Viktor válaszában kiemelte: a képviselőnek nem kell megvédenie a magyar vidéket, vidékbarát kormányzás van tíz éve.
A régi igazságtalanságokat most próbálják meg orvosolni, és ne...
2020-06-29 15:23:04
Semjén: Simicskó István a KDNP új frakcióvezetője
... emelte ki, hangsúlyozva: ott lesznek a parlamenti küzdőtéren.
Nacsa Lőrinc frakciószóvivő kérdésre elmondta: hétfőn a nagyobbik kormánypárttal volt közös frakcióülés is, ezen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is, és ott tájékoztatták a nagyobbik kormánypártot a változásokról.
László Imre (DK) XI. kerületi polgármester Hitlerre vonatkozó szavairól Semjén Zsolt azt ...
2020-06-29 13:32:09
1 2 3 ...............751 752 ........1127 1128 ........1502 1503 1504 
Címkék: Kovács Zoltán, Orbán Viktor, Simicskó István, Európai Unión, Bertelsmann Alapítvány, Orbán Éva, Szakács Lászlónak, Bajnai Gordon, Novák Katalin, Orbán Viktor Facebook-oldalán, Nacsa Lőrinc, László Imre, Semjén Zsolt, behurcolás ellen, amerikai függetlenség, karantén után, koronavírus terjedése, balkáni országokban, esetleges szigorításokra, leginkább érintett, több országban, csatát megnyert, fertőzés első, ország biztonságos, vírus külföldről, fogalom szerepel, saját belső, európai vitákban, egyik oldalon, világméretű járvány, magyarok egyaránt, közösen osztott, függetlenség iránt, azonnali kérdések, üzleti szférából, politika világába, angol nyelvű, konferencia célja, érdeklődők közvetlenül, saját országukban, járvány időszaka, vidék ellen, járványügyi veszélyhelyzet, járvány idejére, magyar vidéket, parlamenti küzdőtéren, nagyobbik kormánypárttal, nagyobbik kormánypártot, meghallgathassák, dezinformációban, frakcióvezetője, megközelítéshez, horvátországban, médiabirodalmat, növekedőfélben,
© 2013 TVN.HU Kft.