Belépés
A Magyar férfi foci csapat remekel - csoport elsők
... és a csoport elsőség kellő löketet és egyfajta "adrenalinfröccsöt" kell, hogy adjanak a válogatott játékosoknak, akiknek ezek után magabiztosságot kell árasztaniuk még akkor is, amikor idegenben lépnek pályára. "Horvátországban és Walesben is a három pont megszerzéséért kell kifutnunk a gyepre, de a következő mérkőzést itthon játsszuk a szlovákok ellen, először azon az összecsapás...
2019-06-12 15:47:18
Magyar-walesi - Pátkai: a csapat mindent megtett a sikerért
... és a csoportelsőség kellő löketet és egyfajta "adrenalinfröccsöt" kell, hogy adjanak a válogatott játékosoknak, akiknek ezek után magabiztosságot kell árasztaniuk még akkor is, amikor idegenben lépnek pályára.
"Horvátországban és Walesben is a három pont megszerzéséért kell kifutnunk a gyepre, de a következő mérkőzést itthon játsszuk a szlovákok ellen, először azon az összecs...
2019-06-12 12:31:38
Azeri-magyar - Dzsudzsák: nincs nyomás a csoportelsőség miatt
... bár bosszankodott, hogy két jó lövését is védeni tudta az azeri kapus, ennél fontosabbnak tartja a három pont megszerzését.
Dzsudzsák kiemelte, hosszú idő után sikerült újra győzni idegenben, ráadásul megérdemelten. Szerinte a siker értékét emeli, hogy mindez júniusban egy hosszú szezon végén jött össze.
"Folyamatosan jó időben rúgtuk a góljainkat, de úgy érzem, meg is d...
2019-06-08 21:51:53
Azeri-magyar - Bakui győzelmével csoportja élén a magyar válogatott
... magyarok hatodszor találkoztak az azeriekkel, mérlegük pedig hibátlan maradt a mostani sikerrel. Egy rossz sorozatot is lezártak, ugyanis legutóbb majdnem három éve, 2016 októberében győztek idegenben. A lettországi sikert követően két döntetlen mellett hatszor kikapott a nemzeti együttes vendégként.
Az E csoportban így most a magyaroknak és a világbajnoki ezüstérmes horvátok...
2019-06-08 20:31:47
Női röplabda Európa-liga - Nagy csatában nyertek a horvátok Kaposváron
... nyertek a franciák ellen Nyíregyházán, a második körben ugyanilyen arányban kikaptak a horvátok vendégeként Varasdon, majd ismét egy franciák elleni 3-1-es diadal következett, ezúttal idegenben.
A magyar válogatott rendkívül pontatlan játékkal kezdett, sem nyitásfogadásban, sem a támadások befejezésében nem tudta felvenni a versenyt riválisával. A BL-döntős olasz Conglieanótó...
2019-06-08 18:11:56
Azeri-magyar - Rossi: megfelelő hozzáállás és teljesítmény kell a sikerhez
...
Az 54 éves olasz szakember az összecsapásnak otthont adó stadionban tartott pénteki sajtótájékoztatón azt mondta, igyekeztek a lehető legtöbb információt begyűjteni az azeriekről, és ezek alapján a legjobb tudásuk szerint felkészülni a találkozóra.
"A papírforma egy dolog, és egy másik, hogy mi történik a pályán" - jelentette ki Rossi, hangsúlyozva, hogy ha a magyarok ne...
2019-06-07 19:02:47
Azeri-magyar - Rossi: a játékosok nem tűnnek fáradtnak, inkább motiváltak
... hangsúlyt, abból próbál meg kontrázni, nekünk ezeket a gyors ellentámadásokat kell megakadályoznunk. Pontrúgásokból is veszélyesek" - mondta az RB Leipzig hálóőre, aki szerint a Rossi-éra első idegenbeli sikeréhez elengedhetetlen lenne, hogy a nemzeti együttes ne kapjon gólt, ebben neki személy szerint nagy segítséget jelent a védelem tengelyében klubtársa, Willi Orbán.
A mag...
2019-06-06 15:02:08
Férfi kézilabda BL - Nagy László búcsúja is motiválja a veszprémieket
... keretét erősíti majd.
A lengyelek a BL nagy esélyesének kikiáltott francia Paris Saint-Germainnel szemben jutottak tovább a negyeddöntőből, miután a hazai tízgólos győzelmet követően idegenben "csak" kilenccel kaptak ki. David Davis szerint az volt az erősségük, amit semmilyen videófelvételen nem lehet látni.
"Az elhatározás, hogy elhitték, megverhetik őket. Elhitték, ho...
2019-05-31 15:35:46
Férfi kézilabda BL - Nagy László szeretne maradandót alkotni Kölnben
... vélekedett.
A lengyel bajnokcsapat a BL egyik favoritjának kikiáltott francia Paris Saint-Germainnel szemben jutott tovább a negyeddöntőből, miután a hazai tízgólos győzelmet követően idegenben "csak" kilenccel kapott ki.
Lékai elárulta, számára nem volt akkora meglepetés a Kielce sikere, az viszont igen, hogy az első meccsen tíz góllal tudott nyerni.
"Én mindig is...
2019-05-31 15:05:57
Folytatom - Százhuszonhetedik nap
... levél megjegyzése: egy húron pendülünk. A Kisalföldnek írtam egy búcsúztatót, remélem, megjelenik. A hátrahagyott kötetek gazdagítanak bennünket. 56 éves volt. Örökké a határsávokon élt, idegenben. De belül magyar volt."
S ahogyan beleolvasok a 90-es év naplójegyzeteibe, látom, hogy sok helyen jelentem meg, s Bakonyi Pista írása is megjelent a kötetemről, s az említett ...
2019-05-31 06:59:49
1 2 3 .............................92 93 ...............139 140 ..............184 185 186 
Címkék: Nagy László, Willi Orbán, Paris Saint-Germainnel, David Davis, Bakonyi Pista, csapat mindent, csoportelsőség miatt, magyar válogatott, horvátok Kaposváron, csoport elsőség, válogatott játékosoknak, három pont, következő mérkőzést, szlovákok ellen, csoportelsőség kellő, azeri kapus, siker értékét, hosszú szezon, mostani sikerrel, rossz sorozatot, lettországi sikert, nemzeti együttes, világbajnoki ezüstérmes, franciák ellen, második körben, horvátok vendégeként, franciák elleni, támadások befejezésében, versenyt riválisával, összecsapásnak otthont, lehető legtöbb, legjobb tudásuk, gyors ellentámadásokat, védelem tengelyében, hazai tízgólos, lengyel bajnokcsapat, viszont igen, első meccsen, húron pendülünk, hátrahagyott kötetek, nyitásfogadásban, ellentámadásokat, megakadályoznunk, naplójegyzeteibe, videófelvételen, magabiztosságot, horvátországban, elengedhetetlen, megszerzéséért, pontrúgásokból, csoportelsőség, összecsapásnak, negyeddöntőből, veszprémieket, befejezésében, bosszankodott, megérdemelten,
© 2013 TVN.HU Kft.