Belépés
A hongkongi rendőrség feloszlatta a himnusztörvény miatti megmozdulást
...
A szerdára meghirdetett tüntetés nem vált igazán nagy létszámúvá a reggeli órákban - feltehetően a komoly rendőri jelenlét, valamint a koronavírus-járvány miatt hónapokon át zárva tartó iskolák újranyitása miatt.
Az SCMP demonstrálók beszámolójára hivatkozva azt írta: a rendőrök feltehetően paprikás oszlatógránátokat vetettek be az engedély nélküli gyülekezés feloszlatá...
2020-05-27 08:41:29
Labdarúgó NB I - Sigér duplájával fordított a Ferencváros a Debrecen ellen
... Tőzsér (Milunovic, 77.) - Bódi, Haris (Kundrák, 66.), Varga K. (Csősz, 66.) - Adeniji (Garba, a szünetben), Szécsi
Az eddig megszokott beengedési procedúrával ellentétben a korlátozott létszámú újságírót már a stadionon kívül két helyen is megállították, míg a harmadik változást az jelentette, hogy a létesítmény sajtó számára fenntartott részébe csak a testhőmérséklet ellenőr...
2020-05-23 18:12:44
Három embert hallgatnak ki gyanúsítottként a belvárosi kettős gyilkossággal összefüggésben
... tölti be a BRFK életvédelmi osztályának vezetői posztját, de nyílt utcán történt ilyen brutalitással elkövetett esetre nem emlékszik.
Ugyancsak kérdésre válaszolva elmondta: nagy létszámú csoportról van szó, kamerafelvételek alapján elemzik hogy történt pontosan a bűncselekmény.
Az MTI kérdésére elmondta: a késeléssel gyanúsított fiatal két társa tudta, hogy van kés az...
2020-05-22 15:42:04
Koronavírus - Húsz perc alatt eredményt mutató vizsgálat próbája kezdődött Nagy-Britanniában
... hogy ki esett már át koronavírus-fertőzésen, akár úgy, hogy erről nem is volt tudomása - mondta csütörtöki tájékoztatóján a brit egészségügyi miniszter.
Hancock felfedte: egy szűkebb létszámú mintán elvégzett antitestvizsgálata londoni lakosság 17 százalékában, a Londonon kívüli országrészek lakosságának 5 százalékában mutatta ki az új koronavírus jelenléte esetén termelődő a...
2020-05-21 22:13:32
Oroszlányban 250 főt bocsát el a kipufogóöntvényeket készítő Wescast
... vállalkozás üzleti kockázatába tartozik, ennek terhét nem lehet az alkalmazottakra hárítani.
László Zoltán hozzátette, a cég jogértelmezése szerint a közös megegyezéssel való, nagy létszámú felmondás nem számít csoportos létszámleépítésnek, ezért nem is jelentették be a munkaügyi hatóságoknak.
A Wescast Hungary Autóipari Zrt.-nél 2019 márciusában béremelésért tartottak s...
2020-05-18 10:01:11
Koronavírus - Origo: a "baloldali hisztéria" ellenére jó döntés volt megtartani az érettségit
... fejezte ki, hogy a legnagyobb létszámot megmozgató tantárgyakból, magyarból, matematikából, történelemből, angolból és németből már lezajlottak az érettségik, május 21-éig pedig már csak kis létszámú tárgyakból tartanak vizsgákat. A nehezén tehát túl vagyunk - összegzett.
Hozzátette: mindannyiukon nagy volt a felelősség, és nem könnyítette meg a munkát az a nyomás sem, amely...
2020-05-09 13:02:42
Koronavírus/Érettségi - Maruzsa: fennakadás nélkül folynak a vizsgák
...
Maruzsa Zoltán kiemelte: a héten megtartották a legtöbb tanulót "megmozgató" tantárgyakból a vizsgákat. Május 21-ig lesznek még vizsgák, de már csak "kis létszámú" tantárgyak vannak hátra. A nehezén tehát "már túlvagyunk" - fűzte hozzá.
Az államtitkár szerint nem volt "könnyű menet", mindannyiukon nagy volt a nyomás, hogy minden rendben legyen; nem könnyítette meg a munk...
2020-05-08 13:13:13
Két napja csökken az aktív fertőzöttek száma
... elegendő.
Az országos tisztifőorvos kérdés kapcsán az idősotthonokkal kapcsolatban elmondta, ezen otthonok ellenőrzése folyamatos, a jelentések összegzése folyamatban van, a nagy létszámú otthonok ellenőrzését elvégezték.
Közölte, 31 idősotthonban regisztráltak koronavírus-fertőzést. A budapesti Kamaraerdei otthonban 40 gondozottról és 9 gondozóról derült ki, hogy pozití...
2020-05-07 07:48:10
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: két napja csökken az aktív fertőzöttek száma
... elegendő.
Az országos tisztifőorvos kérdés kapcsán az idősotthonokkal kapcsolatban elmondta, ezen otthonok ellenőrzése folyamatos, a jelentések összegzése folyamatban van, a nagy létszámú otthonok ellenőrzését elvégezték.
Közölte, 31 idősotthonban regisztráltak koronavírus-fertőzést. A budapesti Kamaraerdei otthonban 40 gondozottról és 9 gondozóról derült ki, hogy pozití...
2020-05-06 14:22:51
A szűrt kávé a legegészségesebb egy nagy létszámú, hosszú távú svéd kutatás szerint
...
Eredményeikről a European Journal of Preventive Cardiology című szaklapban, az Európai Kardiológiai Társaság (ESC) lapjában számoltak be.
"Tanulmányunk erős és meggyőző bizonyítékokkal szolgál a kávékészítési módok és a szívrohamok, az élethossz közötti összefüggésekre" - mondta Dag S. Thelle, a svédországi Göteborgi Egyetem tudósa.
Kiemelte: a szűretlen - például a...
2020-04-24 11:11:32
1 2 3 ..........................85 86 .............127 128 .............169 170 171 
Címkék: Labdarúgó NB, Varga, László Zoltán, Wescast Hungary Autóipari Zrt, Maruzsa Zoltán, European Journal, Preventive Cardiology, Európai Kardiológiai Társaság, Göteborgi Egyetem, hongkongi rendőrség, himnusztörvény miatti, belvárosi kettős, aktív fertőzöttek, szűrt kávé, nagy létszámú, szerdára meghirdetett, reggeli órákban, komoly rendőri, rendőrök feltehetően, engedély nélküli, eddig megszokott, korlátozott létszámú, stadionon kívül, harmadik változást, létesítmény sajtó, testhőmérséklet ellenőr, késeléssel gyanúsított, brit egészségügyi, szűkebb létszámú, alkalmazottakra hárítani, közös megegyezéssel, munkaügyi hatóságoknak, legnagyobb létszámot, nehezén tehát, héten megtartották, legtöbb tanulót, államtitkár szerint, országos tisztifőorvos, idősotthonokkal kapcsolatban, jelentések összegzése, budapesti Kamaraerdei, kávékészítési módok, élethossz közötti, svédországi Göteborgi, legegészségesebb, kamerafelvételek, összefüggésekre, gyanúsítottként, alkalmazottakra, idősotthonokkal, bizonyítékokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.