Belépés
Eugenika
... 1932-ben New Yorkban tartott Eugenikai Világkongresszusok éles, elkeseredett, de tudományos viták jegyében zajlottak le. Mindezekkel párhuzamosan számos országban eugenikai szervezeteket, intézményeket hoztak létre, és eugenikai rendszabályokat is foganatosítottak.

Angliában a humángenetika mint tudomány és az eugenika mint felvilágosító propaganda-irányzat elkülönült e...
2019-01-17 09:56:31
Monarch-programozás
... kutatási kísérleteire épült. Húsz év alatt a CIA több tízezer emberen kísérletezett, elsősorban gyermekeken 0-7 éves koruk között, más, az Irányítók közvetlen ellenőrzése alá tartozó intézmények, elsősorban az amerikai légierő és a Disney bevonásával.
A Disney és más Hollywoodi filmgyártók bevonása lehetővé tette, hogy a programozás elengedhetetlen részéül szolgáló ún. progra...
2019-01-17 09:55:11
Romák valódi eredete 2
... zsidóknál. Mindkét fél szülei fontos szerepet játszanak a menyasszony hozományának az összeállításában, maga a szertartás pedig kizárólag a cigány közösségen belül zajlik le, a nem-roma intézmények teljes kizárásával. Abban az esetben, ha a lány a szülők beleegyezése nélkül szökik meg a vőlegényével, a közösség akkor is házasfeleknek tekinti őket, de a vőlegény családjának kátrérí...
2019-01-10 10:41:47
Évértékelő - Csillapodott a válsághangulat idén az EU-ban, de maradtak még problémák és nézetkülönbségek
... tartott elemek, elsősorban az ír-északír határellenőrzés visszaállításának megakadályozását célzó tartalékmegoldás miatt.
May a december közepi EU-csúcson egyeztetni próbált az uniós intézmények vezetőivel és a huszonhetekkel egy olyan megoldásról, amely megkönnyítené a jóváhagyást, a bennmaradó országok állam- és kormányfői azonban leszögezték, hogy semmiképp nem tárgyalható...
2018-12-31 07:21:09
MNB: versenyképességi fordulat nélkül 2019-től fokozatosan lassul a növekedés
... kérdésére Virág Barnabás, az MNB ügyvezető igazgatója elmondta: a versenyképesség javítása érdekében mindenképp...
2018-12-20 18:23:48
Fülöp Attila: október közepe óta 1300-zal többen veszik igénybe a hajléktalanellátást
... tud a legtöbbet segíteni, ha probléma esetén, a kormany.hu oldalon megtalálható telefonszámokon értesíti a diszpécserszolgálatot."
A felsorolt programok és a hajléktalanellátó intézmények "valós segítséget, az életben maradást tudják" biztosítani - mondta Fülöp Attila.
Lőrincz Norbert, a Hajléktalanokért Közalapítvány kuratóriumi elnöke tudatta, a krízisautók folyamatosa...
2018-12-18 13:41:43
Olasz költségvetés - Olasz miniszterelnök: a polgárok igazságosabb és biztonságosabb Európát kérnek
... éppenhogy ezt teremti meg".
A miniszterelnök megjegyezte, az Európai Tanácsnak nem szabad nem észrevennie az európai politika gyors változását, ahol egyre egyértelműbb, hogy olyan intézményekre van szükség, amelyek egyre nagyobb figyelmet szánnak az igazságosságnak.

"Igazságosabb és biztonságosabb Európára törekszünk" - mondta Giuseppe Conte.
Olasz sajtóért...
2018-12-11 16:05:20
Francia zavargások - A rendőrség "példátlan méretű" erőszaktól tart szombaton Párizsban
...
"Fel kell készülni arra a lehetőségre, hogy olyan emberek jöhetnek (Párizsba) és feltehetően nagyobb számban, mint a múlt héten, akik meg akarják támadni az intézményeket, a rendőröket, az épületeket" - mondta csütörtökön a szakszervezeti vezető, hozzátéve, hogy a rendőrök körében nem egyszerűen nyugtalanság, hanem félelem is érezhető.
"A félelem olyan érzés, amely léte...
2018-12-06 13:31:35
KMKF-munkacsoport - Napirenden a Minority SafePack
... nagyobb esélyt adni az uniós szintű kisebbségvédelem megter...
2018-12-05 14:32:39
EP-választás - Bemutatta választási programját a Jobbik
... számára.
Magyarország jelenleg nem egy szabad ország - jelentette ki az ellenzéki politikus. Szerinte a korrupció felszámolásával és a kormánypárt által megszállt demokratikus intézmények hitelességének helyreállításával lehetne szabaddá tenni a most "banánköztársasági szinteket súroló", bezárkózó, nemzetközileg elszigetelt, magányos és kiszámíthatatlan országot.
Szólt...
2018-12-04 16:52:57
1 2 3 ........................150 151 ............226 227 ............300 301 302 
Címkék: Fülöp Attila, Minority SafePack, Eugenikai Világkongresszusok, Virág Barnabás, Lőrincz Norbert, Hajléktalanokért Közalapítvány, Európai Tanácsnak, Giuseppe Conte, válsághangulat idén, polgárok igazságosabb, humángenetika mint, eugenika mint, amerikai légierő, programozás elengedhetetlen, menyasszony hozományának, szertartás pedig, cigány közösségen, nem-roma intézmények, szülők beleegyezése, közösség akkor, vőlegény családjának, ír-északír határellenőrzés, december közepi, uniós intézmények, olyan megoldásról, bennmaradó országok, versenyképesség javítása, legtöbbet segíteni, felsorolt programok, hajléktalanellátó intézmények, életben maradást, krízisautók folyamatosa, miniszterelnök megjegyezte, európai politika, múlt héten, szakszervezeti vezető, rendőrök körében, félelem olyan, uniós szintű, szabad ország, ellenzéki politikus, korrupció felszámolásával, kormánypárt által, versenyképességi, nézetkülönbségek, összeállításában, hajléktalanokért, megakadályozását, kisebbségvédelem,
© 2013 TVN.HU Kft.