Belépés
Havasi törpefenyő gyógyereje
... valamint magas hótakarókat kell kibírnia. A tűlevelek egy illóolajat tartalmaznak, amelyet gyógyszeripari és kozmetikai termékekhez dolgoznak fel. A havasi törpefenyő olajának vegyi összetétele nagyon komplex, és antibakteriális hatással rendelkezik.

A havasi törpefenyő alkalmazási területei
A havasi törpefenyő olaja kenőcsök, gélek és folyadékok része, amelyeket k...
2020-07-03 22:31:59
Előzzük meg a napégést természetes szerekkel
... bőrtípushoz. Ezalatt elsősorban a megfelelő fényvédő faktor kiválasztása értendő. Nem mindenkinek van szüksége rögtön 50-es fényvédő faktorra, hangsúlyozzák a szakértők és bőrgyógyászok.

Nagyon fontos a bőr rendszeres bekrémezése erős napsugárzásos napokon. Mivel a natúrkozmetika területén kapható napvédőszerek gyengéd és jól tolerálható összetevőket tartalmaznak, ezeke...
2020-07-02 19:11:52
Gyulladáscsökkentés gyógynövényekkel
... Cayenne-bors, a szegfűszeg, a zsálya és a rozmaring.

Kurkuma
Az indiai és a kínai ájurvédikus gyógyászat már évszázadok óta alkalmazza a kurkumát gyulladáscsökkentésre. A kurkuma nagyon sokféle és nagyon sok pozitív hatással rendelkezik. Ilyen az antioxidáns, a gyulladáscsökkentő, az antivirális, az antibakteriális, a gombaölő és a daganatellenes hatása.
...
2020-07-01 21:40:51
Júliusi baráti üdvözlet
... szivárvány reményében
S fel ne add célodat amit megálmodtál magadnak
T aláljon meg, ez a szívből írt baráti vers ma
K incs vagy, egyedi érték, lelked jósága nagy
Í gy hát nagyon vigyázz mindig rája
V an akinek könnyebb sorsa mint a tiéd
Á m ne feledd, a lapok kiosztva az a miénk
N ézz fel az égre, mikor felhők gyülekeznek
O lvasd az igét, ké...
2020-07-01 17:44:12
Az izzadásról
... tartalmaz.

,,Az igazi áttörés a hiperhidrózis kezelésével kapcsolatban akkor történt, amikor megfigyelték, hogy a botulium toxin leállítja az izzadást. Egy biztonságos és nagyon hatékony kezelésről beszélünk, amelynek eredménye sajnos ideiglenes, csak 4-6 hónapig tart." - mondja dr. Laurențiu Vladau bőrgyógyász.

Egy másik biztató kezelés...
2020-07-01 12:34:53
Egy varrónő, mint a kegyelem eszköze
Egy varrónő, mint a kegyelem eszköze

,,Ez a nő sok jót tett, és bőven osztott alamizsnát." (ApCsel 9,36)

Krisztus közössége nem nagyon tesz különbséget anyagi és lelki szolgálat között. Mindkettő isteni forrásból ered, és mindkettő Isten dicsőségét tartja szem előtt. Teljesen lelki szolgálatról van szó, mert mindkettőt az egy Lélek használja.
A...
2020-06-29 07:05:00
Krónikus gyulladások ellen


A krónikus gyulladás nagyon veszélyes, hiszen hosszabb távon nagyon sokféle betegség okozója lehet. Korábbi cikkünkben olvashattak arról, hogy milyen tényezők játszanak kiemelkedő szerepet a krónikus gyulladás és a krónikus betegségek kialakulásában. Most lássuk, hogy...
2020-06-28 22:40:34
Az orvosok még csak most jönnek rá,
... lélegeztetőgépen, annyi hétig tart a felépülésük. Minél idősebb valaki, ez annál nehezebb, lehet, hogy soha nem épülnek fel teljesen a betegségből.

Bár eddig nyilván elsősorban a nagyon súlyos esetekkel foglalkoztak a tudósok, most már azokat is vizsgálják, akik ugyan nem szorultak kórházi ellátásra, de hónapokig szenvednek a vírustól.

https://www.portf...
2020-06-28 21:43:55
Koronavírus - Merkel: a helyreállítási alap nélkül az EU összes gondja súlyosbodna
... helyreállítási alapról kiemelte, hogy a tervezett válságkezelő eszköz nem alkalmas az EU összes gondjának megoldására, de a hiánya minden problémát felerősítene. Az EU gazdasági helyzete nagyon sok mindent meghatároz, például a nagy munkanélküliség politikailag robbanékony helyzetet idézhet elő az adott tagországban, ami növelné a demokrácia fenyegetettségét - fejtette ki a német ...
2020-06-28 15:10:56
Hajhullás ellen
... hozható a helytelen táplálkozással, vitaminhiánnyal, betegségekkel, környezeti hatásokkal, stb. Az alábbi hajhullás elleni, otthon elkészíthető természetes módszer hihetetlen hatékonysággal és nagyon rövid időn belül teljesen megszünteti a hajhullást, a meglévő hajszálakat pedig megerősíti, táplálja.

Hozzávalók:
1 banán
5 csepp mandula olaj

Elkészít...
2020-06-27 17:45:19
1 2 3 ...............1560 1561 ........2340 2341 ........3119 3120 3121 
Címkék: napégést természetes, kegyelem eszköze, helyreállítási alap, illóolajat tartalmaznak, havasi törpefenyő, megfelelő fényvédő, natúrkozmetika területén, kínai ájurvédikus, kurkuma nagyon, daganatellenes hatása, lapok kiosztva, igazi áttörés, hiperhidrózis kezelésével, botulium toxin, másik biztató, krónikus gyulladás, krónikus betegségek, nagyon súlyos, tervezett válságkezelő, hiánya minden, nagy munkanélküliség, adott tagországban, demokrácia fenyegetettségét, helytelen táplálkozással, alábbi hajhullás, meglévő hajszálakat, lélegeztetőgépen, fenyegetettségét, gyógynövényekkel, munkanélküliség, vitaminhiánnyal, antibakteriális, táplálkozással, daganatellenes, kialakulásában, gyógyszeripari, helyreállítási, hatékonysággal, natúrkozmetika, betegségekkel, bőrgyógyászok, hangsúlyozzák, hiperhidrózis, napsugárzásos, napvédőszerek, megfigyelték, kapcsolatban, szolgálatról, kiválasztása, foglalkoztak, válságkezelő, politikailag, tartalmaznak, tagországban, elkészíthető, felerősítene, összetevőket, termékekhez,
© 2013 TVN.HU Kft.