Belépés
MSZP-választmány: a középosztály újrateremtése a cél
... akko...
2017-02-25 16:02:56
Decemberben tartanak időközi önkormányzati választást a szabolcsi Érpatakon
... feloszlatása.
"A törvény kimondja, hogy csak előzetesen elfogadott és megtárgyalt napirendi pontok szerint lehet határozatokat hozni, ám a polgármester nem tette fel szavazásra a napirendeket. Volt ugyan egy tanácskozás, de ez nem egyenlő a testületi ülés jogerős határozatával" - idézte a napilap a kormánymegbízottat.
Kozma Péter a napilaphoz eljuttatott közleményében az...
2016-10-05 15:12:35
A cseh parlament levette a napirendről az EU-tagságról szóló népszavazást
... is támogatni fogja. Az Úsvit, amely már fél éve sikertelenül igyekszik napirendre tűzetni az EU-tagságról szóló népszavazást, azonnal élt az alkalommal, s ezt a javaslatot írta meg a napirendek közé, amelyet automatikusan meg is szavaztak.
Jan Hamácek, a képviselőház szociáldemokrata elnöke azzal számol, hogy az Úsvit a következő ülésszakon is felveti a témát, s valószínű, ho...
2016-05-05 11:12:08
Közgyűlésen röhögték ki a polgármestert
... fideszes többsége nagy meglepetésre egyetértett a Fidesz frakcióvezetőjével, a fideszes többség által kinevezett jegyzővel és a fideszes polgármesterrel.

Ami a közgyűlési napirendeket illeti: eredetlieg összesen 6 volt, ebből azonban az utolsó kettőt összevonták, s egyben tárgyalják.

Íme, az eredetileg meghirdetett napirendi pontok:

1. Javaslat Mis...
2013-08-29 21:25:42
1 
Címkék: Kozma Péter, Javaslat Mis, középosztály újrateremtése, szabolcsi Érpatakon, cseh parlament, törvény kimondja, testületi ülés, napilaphoz eljuttatott, javaslatot írta, napirendek közé, képviselőház szociáldemokrata, következő ülésszakon, fideszes többség, fideszes polgármesterrel, közgyűlési napirendeket, utolsó kettőt, eredetileg meghirdetett, szociáldemokrata, polgármesterrel, határozatával, önkormányzati, közleményében, polgármestert, újrateremtése, automatikusan, határozatokat, középosztály, népszavazást, napirendeket, meglepetésre, feloszlatása, polgármester, sikertelenül, meghirdetett, képviselőház, megtárgyalt, közgyűlésen, választmány, decemberben, egyetértett, tanácskozás, összevonták, eljuttatott, napirendről, elfogadott, kinevezett, előzetesen, választást, ülésszakon, alkalommal, szavazásra, javaslatot, közgyűlési, napirendre, tárgyalják, eredetileg, eredetlieg, napirendek, napilaphoz, parlament, szavaztak, napirendi, tagságról, igyekszik, valószínű, testületi, érpatakon, jegyzővel, szabolcsi, támogatni, következő,
© 2013 TVN.HU Kft.