Belépés
Nem kamu: legfőbb C-vitamin-forrás a camu camu
... C-vitamint a növényi élelmiszerek, mint a gyümölcs és a zöldség, tartalmazzák. Természetesen a vitamin minden forrása különböző koncentrációban rendelkezik C-vitaminnal. Érdekes, hogy korábban a narancs és a citrom számított a legtöbb C-vitamint tartalmazó gyümölcsnek. Ma már másképp van. A legtöbb C-vitamint a camu camu nevű gyümölcs tartalmazza, nevezetesen 2000 mg-ot 100 grammo...
2020-07-01 17:21:53
Ételek a jó látásért
... szedése. A C-vitamin segít megelőzni a szürkehályogot. Ebben az esetben azonban nem helyénvaló csak a gyümölcslé fogyasztása, jobb, ha egész gyümölcsöt fogyaszt, ezért inkább a grépfrút és a narancsot részesíti előnyben.

Hüvelyes növények
Ezek cinket tartalmaznak, hogy segítsék a lencse védelmét. Ezenkívül megakadályozza más degeneratív betegségeket. Segít megakadá...
2020-06-23 22:29:58
Harmónia......
... Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Napfény hatja át.

Narancssárga - A kettes csakra színe, teremtőerő

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A narancsszín az erősen aktív, talpraesett, tevékeny...
2020-06-11 14:57:16
Karotinoidok – gyógyhatású zöldségek
... oxidatív lebomlástól, ezen kívül részt vesznek a fotoszintetikus fényelnyelésben. A karotinoidok zsírban oldódók, egyes állati szövetekben is felhalmozódnak, és többek között a lazac húsának narancsos színéről is gondoskodnak.

Sokoldalúan hatékony
A növényi anyagoknak a gyógyszerekhez hasonló hatásuk van. Képesek az immunrendszert erősíteni, védik a sejteket a mére...
2020-06-08 22:03:03
A zeller gyógyhatásairól
... semlegesíteni tudják az úgynevezett savas élelmiszerek negatív hatásait, nem beszélve arról, hogy ezek az ásványi anyagok számos testi funkciót is megtámogatnak és segítenek.

Narancsos zellersaláta petrezselyemmel

Hozzávalók:
1 nagyobb fej zeller
1-2 kisebb narancs
1 narancs frissen facsart leve
1 citrom frissen facsart leve
tengeri s...
2020-06-08 12:48:39
A tüdő egészségét növelő táplálékok
... lássuk el ezt a szervünket, illetve ha felhagyunk a dohányzással. Egyes táplálékok is elősegíthetik a tüdő egészségének a fenntartását, például a sárgarépa, a spenót, az áfonya, a gyömbér, a narancs és a fokhagyma.

A tüdő egészségét sok minden befolyásolhatja. Hatással lehet rá a légszennyezettség, a dohányzás, a rossz táplálkozás vagy az olyan egészségügyi problémák, a...
2020-05-22 14:01:42
Közkedvelt ételek jótékony egészségügyi hatásai
... szednek le világszerte.

A hagyma fogyasztása csökkenti többféle rákos megbetegedés kialakulási esélyeit, javítja a hangulatot, és megőrzi bőre és haja egészségét.

Narancs
A narancsok több, mint 170 különféle fitotápanyagot, és több, mint 60-féle flavonoidot tartalmaznak, amelyek közül rengeteg gyulladáscsökkent és antioxidáns hatással rendelkezik.
...
2020-05-20 19:41:06
Gebhardt Nóra versei
... körülöttem rengeteg pillangó, megszámolni sem tudom, mindent eltakarnak. Nem látok, csak gyönyörűbbnél gyönyörűbb színekben pompázó pillangószárnyakat. Türkiz... sárga... piros... narancs... szinte már szédülök. De kellemes ez az érzés, bárcsak örökké tartana.

Ekkor hirtelen mintha jeges vizet locsolnának az arcomba, eltűnik minden, a felhők, a pillangók...
2020-05-18 21:30:05
Tűzhely tisztítás
... teafa olajat is használhatsz, ami szintén erős baktériumölő erővel bír. Ha kellemes illatot szeretnél, a műveletet zárd egy kevés illóolajjal: vattapamacsra tegyél néhány csepp citrom vagy narancs illóolajat, majd töröld át vele a felületet, és élvezd a konyhát átjáró finom illatot!


...
2020-05-18 15:14:06
Otthoni praktikák elhízás ellen
... és a vastagbelet a toxikus anyagoktól.

Hámozzunk meg két friss Aloe vera levelet, és kanalazzuk ki belőlük a rostot!

Tegyük turmixgépbe egy csésze citrom-, narancs- vagy grépfrútlével, vagy simán vízzel! 2-3 percig turmixoljuk!

Legalább egy hónapig fogyasszuk mindennap!

4, Zöld tea
A Penn State egyetem egy tanulmánya kim...
2020-05-18 08:50:17
1 2 3 ......................288 289 ...........432 433 ...........576 577 578 
Címkék: Gebhardt Nóra, Penn State, camu camu, zeller gyógyhatásairól, tüdő egészségét, növényi élelmiszerek, vitamin minden, citrom számított, legtöbb C-vitamint, esetben azonban, gyümölcslé fogyasztása, narancsot részesíti, lencse védelmét, háttér szimbólum, kettes csakra, erősen aktív, fotoszintetikus fényelnyelésben, karotinoidok zsírban, lazac húsának, növényi anyagoknak, gyógyszerekhez hasonló, immunrendszert erősíteni, úgynevezett savas, ásványi anyagok, tüdő egészségének, rossz táplálkozás, olyan egészségügyi, hagyma fogyasztása, narancsok több, műveletet zárd, kevés illóolajjal, konyhát átjáró, toxikus anyagoktól, csésze citrom-, hónapig fogyasszuk, gyógyhatásairól, petrezselyemmel, fotoszintetikus, fényelnyelésben, harmóniakártyád, befolyásolhatja, koncentrációban, felhalmozódnak, szürkehályogot, gyógyszerekhez, immunrendszert, fitotápanyagot, megakadályozza, összefüggései, semlegesíteni, grépfrútlével, vattapamacsra, gyönyörűbbnél, elősegíthetik, természetesen, megtámogatnak, egészségének, fenntartását,
© 2013 TVN.HU Kft.