|
|
|
... megromlott, nem volt megoldható a hűtve tárolás.
A ghíkészítés eljárása során viszont vajból minden könnyen romló komponens eltávozik.
A vaj felforralása után elpárolog a nedvesség nagy része. A tejfehérje és a tejcukor kiválik, a fehérje fehér réteget képezve lesüllyed, a megolvadt vaj tetején pedig hab jelenik meg. A habot leszedve és a fehér alsó fehérjeréteget ... |
2014-09-14 21:45:42 |
|
|
|
|
|
|
... megromlott, nem volt megoldható a hűtve tárolás.
A ghíkészítés eljárása során viszont vajból minden könnyen romló komponens eltávozik.
A vaj felforralása után elpárolog a nedvesség nagy része. A tejfehérje és a tejcukor kiválik, a fehérje fehér réteget képezve lesüllyed, a megolvadt vaj tetején pedig hab jelenik meg. A habot leszedve és a fehér alsó fehérjeréteget... |
|
2014-08-18 09:15:15 |
|
|
|
|