Belépés
Dolgok, amelyek károsítják a májat
... is.

Azok az ételek, amelyeket megeszünk és azok az italok, amelyeket megiszunk, hatással vannak a májunk működésére és egészségére. Nagyon sok olyan dolgot tehetünk az életünkben, amelyek negatívan hatnak erre a létfontosságú szervünkre. Nézzük is, melyek ezek.

A víz segít a test méregtelenítésében, a dehidratáció szintje azonban az egész szervezet működését ...
2021-06-18 22:43:49
Muskátli.......
... illata, a benne lévő illóanyagok enyhítik a depressziós tüneteket és erősítik az idegrendszert. Türelmessé és kedvesebbé teszi az ott lakókat egymással szemben.

2.Meggátolja a negatív energiák bekerülését a házba: véd az ártó energiáktól, a pletykáktól, az irigyektől, és távol tartja a nem kívánt látogatókat.

3.A muskátli szerelmet hoz a házba! A virág segíti...
2021-06-13 14:32:40
Fáradtságunk okai
... fel.

Sokan a cukros ételeket és a magas glikémiás indexű táplálékokat részesítik előnyben amikor fáradtak, pedig ezek az ételek ingadozó vércukorszintet okoznak, ami szintén negatívan hat, hiszen ezektől is csak egyre nyúzottabbnak érezhetik magukat.

Az egyik ok amiért gyakran érezzük magunkat fáradtak, hogy nem iszunk eleget, azaz dehidratáltak vagyunk. Az e...
2021-06-10 22:52:41
A tüdő megtisztítása – az egészségünk múlhat rajta
... vagy a légszennyező anyagok.

Ha nem tudunk elköltözni vagy nem szokunk le a dohányzásról, akkor is vannak olyan módszerek, amelyekkel némiképpen csökkenthetjük a tüdőnket ért negatív hatásokat. Ezek a módszerek jó hatással lesznek a légutakra, javíthatják a tüdő kapacitását, csökkenthetjük a kialakult gyulladást és sokat tehetünk annak érdekében, hogy kevesebb szennyező...
2021-06-08 23:03:08
Takarítás előnyeiről
... úgymond rendezetlenebb egy személy lakása, annál fáradtabbnak érzi magát. Amennyiben valaki nem takarít rendszeresen, az otthonában nincs meg a helye az egyes dolgoknak, sokkal hajlamosabb a negatív érzelmekre, sőt a depresszióra.

A rendezetlen lakás látványa a stresszhormonok szintjét is jelentősen megemeli, ami viszont krónikus betegségek kialakulásához is vezethet. N...
2021-06-04 23:07:00
A céklalé a szájüregi baktériumok és a szív- és érrendszeri
... ereket, megakadályozza a vérrögképződést és ezzel mind-mind csak jót teszünk a szívünknek és érrendszerünknek.

A szájüregi baktériumokkal kapcsolatban pedig az igazolódott be, hogy negatív hatást gyakorolnak a szervezetünk működésére. A legutóbbi kutatások szerint azonban a céklalé rendszeres fogyasztása nagyon is pozitívan hat a szájüregben lévő baktériumokra, pontosab...
2021-06-04 23:02:01
Harmonia.......
... borostyán örökzöld növény, a halhatatlanság, örökkévalóság szimbóluma is. A mulatozás, a baráti kötelék, a függőség jelképe is lehet. A férfiasságot, a fiatalságot, az életörömöt is jelenti. Negatív értelme kártékony, élősködő jellegéből adódik, ugyanis a fatörzset körbevevő borostyán a fa pusztulását okozza - így egyben az ostoba, fojtogató ragaszkodás szimbóluma: az éltető fa né...
2021-05-30 09:34:35
A kevés és a rossz alvás beteggé tesz
... kialakulására, mint például a demencia vagy az Alzheimer-kór. Természetesen ezeknek a betegségeknek a kialakulásában nagy szerepe van még a genetikának, az étkezési szokásoknak és az olyan negatív tényezőknek is, mint például a dohányzás vagy a mértéktelen alkoholfogyasztás.

A kutatók úgy vélik, hogy az alváshiány miatt nagy mennyiségű béta-amiloid plakk keletkezik az a...
2021-05-26 21:53:09
Csakrák kövei
... segítséget jelentbelső szervekre is hat, mint például a méh, gyomor és a belek.
A szemre is hat, így például fenyegető retinaleválásnál, retinabántalmaknál, zöld hályognál. Nyugtat és véd a negatív hatásokkal szemben.
Általános állapotjavító, erősítő, amely enyhít a stressz okozta fejfájáson.Swadisthana,Szakrális csakra,hasi, nemi csakra:
...
2021-05-23 17:02:27
Szívcsakra
... színe a zöld, a remény a hosszú élet, és a halhatatlanság színe.

A csakra megfelelő működése spontán és derűs emberekben fedezhető fel, akik melegséget sugároznak mások felé.A negatív érzelmek nem befolyásolják öket, így sosem veszítik el derűjüket és egyensúlyukat.

Nem megfelelő müködésnél gyakran fordul elő az, hogy nem képesek feltétel nélkül szeretni, tal...
2021-05-23 16:51:07
1 2 3 ...............1516 1517 .......2275 2276 ........3032 3033 3034 
Címkék: tüdő megtisztítása, egészségünk múlhat, szájüregi baktériumok, rossz alvás, májunk működésére, létfontosságú szervünkre, dehidratáció szintje, egész szervezet, benne lévő, depressziós tüneteket, negatív energiák, ártó energiáktól, muskátli szerelmet, virág segíti, cukros ételeket, magas glikémiás, ételek ingadozó, légszennyező anyagok, tüdő kapacitását, kialakult gyulladást, személy lakása, otthonában nincs, egyes dolgoknak, negatív érzelmekre, rendezetlen lakás, stresszhormonok szintjét, szájüregi baktériumokkal, szervezetünk működésére, legutóbbi kutatások, céklalé rendszeres, szájüregben lévő, baráti kötelék, függőség jelképe, fatörzset körbevevő, demencia vagy, kialakulásában nagy, étkezési szokásoknak, olyan negatív, dohányzás vagy, mértéktelen alkoholfogyasztás, alváshiány miatt, negatív hatásokkal, stressz okozta, hosszú élet, halhatatlanság színe, csakra megfelelő, negatív érzelmek, érrendszerünknek, retinaleválásnál, stresszhormonok, vérrögképződést, vércukorszintet, csökkenthetjük,
© 2013 TVN.HU Kft.