Belépés
Kis boszorkány
A jóslás nagyon nehéz mesterség,
különösen a jövőre vonatkozóan.


...
2018-12-12 19:06:07
Megnyílt az adományokat fogadó Add tovább! ház Debrecenben
... van felelősségérzet a másik iránt és a másokkal való törődést közösségben jó megélni" - fogalmazott. Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere.
Emlékeztetett arra, hogy sokan nehéz helyzetben élnek, mindennapi problémákkal küzdenek, az adományokkal nekik is szeretnék jobbá tenni a karácsonyt. Hozzátette: az önkormányzat idén mintegy 3 ezer csomagot juttat el a leginká...
2018-12-12 18:02:27
Fidesz: az ellenzéki képviselők bohócot csináltak magukból az Országgyűlésben
... piros pontokat a produkciójáért, de mindez józan ésszel felfogható határon túlment - közölte.
Kitért Tordai Bence (Párbeszéd) viselkedésére is, aki mint mondta, a kormányfőt sértegette. Nehéz évek állnak mögötte, valószínű szereplési akarnokság lehet benne - jegyezte meg.
Kocsis Máté összegzése szerint inkább hasonlít az ellenzék "egy állatkertre, hordára", mint egy ko...
2018-12-12 17:32:19
Csehország ismét elhalasztotta az euró bevezetését
... "Egyértelműen nem szeretnénk kockáztatni állampolgáraink megtakarításának lényeges elértéktelenítését. Az euróövezet ráadásul az utóbbi időben jelentősen megváltoztatta több szabályát és nagyon nehéz megítélni, milyen kötelezettségeket kellene Csehországnak magára vállalnia a csatlakozás után" - írja Alena Schillerová a Twitteren.
A pénzügyminisztérium és a jegybank évente a ...
2018-12-12 16:21:51
Gyurcsány: a magyar kormány az erő nyelvét beszéli
... mondta, hogy a 400 óra a napi 8 óra munka helyett 10 óra munkát jelent vagy heti bontásban öt munkanap helyett hatot. "Ha ezt a gyalázatot a magyar melósok szó nélkül elviselik, akkor nagyon nehéz lesz az ország helyzete" - fogalmazott a pártelnök.
Mikor a DK elnöke közölte az egybegyűltekkel, hogy visszatér a Parlamentbe, valaki a tömegből azt kérdezte, hogy "mi ne menjünk b...
2018-12-12 15:32:03
A bebörtönzött Oleh Szencov helyett a rendező képviselői vették át az EP Szaharov-díját
... éhségsztrájkot, de meglettek a következményei, súlyos szív-, vese- és májproblémái vannak, és nem tudni, hogy ezekből valaha is fel fog-e épülni teljesen. Hozzátette, "Noha Olehet továbbra is rendkívül nehéz körülmények között tartják fogva, lélekben ugyanaz az ember".
Az 50 ezer euróval járó kitüntetést idén 30. alkalommal osztotta ki az Európai Parlament.
Az utolsó kör...
2018-12-12 14:52:07
Visszavásárolhatják lakásukat az eszközkezelő-program résztvevői
... tulajdonosok.
Az elfogadott javaslat szerint azoknak a bérlőknek, akik nem tudnak élni az egyösszegű visszavásárlás lehetőségével, az állam hosszú távú részletfizetést ajánl fel, miközben a nehéz anyagi helyzetben lévőknek továbbra is biztosított a jelenlegi konstrukció: bérleti díj megfizetése mellett továbbra is bérlők maradhatnak.
A tulajdonszerzéskor felmerülő anyagi...
2018-12-12 12:31:25
Visszafogott növekedés várható jövőre a légiközlekedésben
... több, mint amit 2018-ra várnak, az adózott eredmény pedig 9,9 százalékkal 35,5 milliárd dollárra javulhat 2019-ben.
Az MTI kérdésére válaszolva Brian Pierce hangsúlyozta: 2019 is nagyon nehéz év lesz az európai légitársaságok számára a magas üzemelési költségek miatt, így jövőre is folytatódhat a konszolidáció az európai piacon, további légitársaságok csődölhetnek be.
Al...
2018-12-12 10:51:14
Aranyosi Ervin: Mi is a szeretet? (Capriccio)
A szeretet egy érzés?
Nem, hisz több az annál!
Több egy hűvös szónál,
vágyott gondolatnál!
Nehéz körül írni,
annyira összetett.
Hogyan fejezi ki
a szív, hogyha szeret?
Oly sokan hiszik,
hogy egy a szerelemmel,
mikor a vágy mellett,
szeret is az ember.
Bizony, ha az is van,
a szerelem gazdag,
szeretettől látszik...
2018-12-12 08:24:59
Donald Trump szerint az emberek "fellázadnának", ha őt alkotmányos eljárással eltávolítanák
... félórás interjú során a többi között a Hasogdzsi-ügyről, az amerikai-szaúdi viszonyról, a jemeni háborúról, és az alkotmányos eljárás keretében történő esetleges eltávolításáról beszélt.
"Nehéz eltávolítani valakit, aki semmi rosszat nem csinált, és aki országunk történetében a legvirágzóbb gazdaságot teremtette meg" - fogalmazott. Hangsúlyozta, hogy egyáltalán nem aggódik e...
2018-12-12 07:06:26
1 2 3 .....5270 5271 ..7905 7906 ...10539 10540 10541 
Címkék: Oleh Szencov, Aranyosi Ervin, Donald Trump, Papp László, Kitért Tordai Bence, Kocsis Máté, Alena Schillerová, Noha Olehet, Európai Parlament, Brian Pierce, adományokat fogadó, ellenzéki képviselők, euró bevezetését, magyar kormány, bebörtönzött Oleh, rendező képviselői, jóslás nagyon, jövőre vonatkozóan, másik iránt, másokkal való, adományokkal nekik, önkormányzat idén, kormányfőt sértegette, euróövezet ráadásul, utóbbi időben, csatlakozás után, jegybank évente, magyar melósok, ország helyzete, elfogadott javaslat, egyösszegű visszavásárlás, állam hosszú, nehéz anyagi, jelenlegi konstrukció, adózott eredmény, európai légitársaságok, magas üzemelési, európai piacon, hűvös szónál, vágy mellett, szerelem gazdag, többi között, amerikai-szaúdi viszonyról, jemeni háborúról, alkotmányos eljárás, legvirágzóbb gazdaságot, megtakarításának, részletfizetést, eltávolításáról, egybegyűltekkel, országgyűlésben, állampolgáraink, felelősségérzet, következményei, produkciójáért, légitársaságok, megváltoztatta, visszavásárlás,
© 2013 TVN.HU Kft.