Belépés
Válóczy Szilvia versei
... válaszok nem fontosak,
mit érzek, egyedül neked szól,
s a Te szíved értheti csak.

Forrás: www.poet.hu
Nincs kívánalmam már

Nehéz vagy lelkemnek,
suttogóan meghitt mégis,
ki andalítva rejti boldogságom
e torz világ vétkeként.
Összegyűlt fájdalmamban
lassan lábat vet a halál,
nincs ...
2021-01-17 20:00:24
A Bárány haragja
... elrejtőzni majd a hasadékokban. Ez lesz a ,,Dies irae" - a harag napja.
Ez úgy hangzik, mint valami önellentmondás - a Bárány haragja. Talán ez az oka annak, hogy olyan nehéz elhinni. Lehet, hajlandók vagyunk elhinni, hogy Júda oroszlánja mint megölésre szánt Bárány jelentetett ki nekünk. Meg kell azonban arról is győződnünk, hogy a Bárány oroszlán is. Még a...
2021-01-17 19:48:32
Ma csak sajnos pirítós
... már a hálószobájukban. Kihasználtam az alkalmat és megkérdeztem tőle, hogy tényleg annyira szereti az égett kenyeret?
Az ölébe vett és azt mondta:
,,Édesanyádnak ma nagyon nehéz napja volt és elfáradt. Egy kis égett pirítósba nem hal bele senki, de a csúnya szavakba viszont igen."
Az élet tele van tökéletlenségekkel és az emberek sem tökéletesek. ...
2021-01-17 14:39:28
Harmónia......
... formája a női kebelét idézi.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élők számára a közösen mgmászandó hegycsúcsok, a közös kihvásoknak való megfelelés jelképe. A párkeresők számára nehéz kihívás a pártalálásban.

Ezt mondja neked:

Nem lehet embert birtokolni, ne próbáld a társadat befolyásolni. Engedd, hogy felelősséget vállaljon magáért.
Ha a h...
2021-01-17 14:09:31
Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert 2021
... sztárvendégeivel a Duna Televízió műsorán
Online közvetítéssel köszöntötte az új esztendőt hagyománnyá vált Budapesti Újévi Koncertjével Mága Zoltán 2021. január 1-jén. A 2020-as esztendő nehéz kihívások elé állított mindenkit. A művészek élete is rendhagyóan alakult, hiszen a közönséggel alig akadt lehetőségük személyesen találkozni. A Prima Primissima-díjas hegedűművész még...
2021-01-17 10:55:24
Természetes védekezés gombák és baktériumok ellen a teafa ol
... növény olyan gyors növekedésű, hogy ha kivágják, a tönkből egy-másfél év alatt új érett fa lesz.

Kedveli a laza, jó vízáteresztő képességű talajt, amely meszet is tartalmazhat. Nehéz, kötött földben megáll a gyökérzet növekedése. Elegendő két-három évenként átültetni úgy, hogy a földlabda egyben maradjon, mert vékony gyökerei könnyen letörnek. Meleg nyári napokon bősége...
2021-01-16 23:29:56
Zokogás a sötétben
A hívő embert annak ellenére elboríthatja a sötétség, hogy helyesen él. A sötétség jelképezhet nehéz körülményeket vagy fájdalmas lelkiállapotot is... A gondok nem feltétlenül szűnnek meg rövid időn belül, és nem mindig értjük, miért kell elszenvednünk nehézségeket.

Timothy Keller...
2021-01-16 21:42:05
Mai harmónia kártyám
... formája a női kebelét idézi.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élők számára a közösen mgmászandó hegycsúcsok, a közös kihvásoknak való megfelelés jelképe. A párkeresők számára nehéz kihívás a pártalálásban.

Ezt mondja neked:

Nem lehet embert birtokolni, ne próbáld a társadat befolyásolni. Engedd, hogy felelősséget vállaljon magáért.
Ha a hegy ...
2021-01-16 19:03:27
100 éve született Hajdú Antal
... értette a tananyagot.
Falusi ember volt, mint a diákok többsége. Szemléletes példákkal oktatott: lovat és kötőféket hozott a függvényekre, almacikkeket a törtekre. Ha valamit még így is nehéz volt megérteni, elővette az almát és a bicskáját, és pillanatok alatt megtörtént a szemléltetés.
Az ő hősiessége és szembenállása a diktatúrával úgy valósult meg, hogy semmilyen pro...
2021-01-14 14:24:54
Ferenc pápa katekézise 01.13
... - mindannyian testvérnek ismerik el egymást.
A magasztalás olyan, mint a tiszta oxigén belélegzése: megtisztítja a lelked, távolba tekinteni késztet, nem engedi, hogy az adott nehéz és sötét helyzet rabja légy.
A nehéz és sötét percekben mondjuk bátran: ,,Áldott vagy, Uram!" Magasztaljuk az Urat! És ez nagyon jót fog tenni nekünk.

Ferenc pápa ...
2021-01-14 10:12:43
1 2 3 .....5388 5389 ...8082 8083 ..10775 10776 10777 
Címkék: Válóczy Szilvia, Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert, Hajdú Antal, Duna Televízió, Budapesti Újévi Koncertjével Mága Zoltán, Prima Primissima-díjas, Timothy Keller, harag napja, égett kenyeret, ölébe vett, csúnya szavakba, élet tele, közösen mgmászandó, közös kihvásoknak, párkeresők számára, társadat befolyásolni, 2020-as esztendő, művészek élete, közönséggel alig, tönkből egy-másfél, gyökérzet növekedése, földlabda egyben, hívő embert, sötétség jelképezhet, diákok többsége, magasztalás olyan, tiszta oxigén, adott nehéz, sztárvendégeivel, párkapcsolatban, hálószobájukban, önellentmondás, lelkiállapotot, szembenállása, körülményeket, pártalálásban, elszenvednünk, közvetítéssel, almacikkeket, vízáteresztő, hasadékokban, függvényekre, fájdalmamban, diktatúrával, hegedűművész, szemléltetés, felelősséget, koncertjével, megtisztítja, befolyásolni, nehézségeket, édesanyádnak, elboríthatja, tartalmazhat, megkérdeztem, kihasználtam, magasztaljuk, boldogságom, jelképezhet, hagyománnyá, magasztalás, feltétlenül, kihvásoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.