Belépés
Koronavírus - Spanyolországban 194 új fertőzöttet regisztráltak az elmúlt egy napban
...
A szaktárca napi jelentése szerint a járvány kezdetet óta igazolt esetek száma 236 259, ami 859-tel több a hétfői tájékoztatásban szereplő adathoz képest.
Fernando Simón, a spanyol egészségügyi riasztási és vészhelyzeti koordinációs központ igazgatója napi online sajtótájékoztatóján azzal indokolta az eltérést, hogy továbbra is zajlik, és még néhány napig eltart a tartom...
2020-05-26 19:23:01
Líbia - Lavrov a fegyveres konfliktus rendezéséről tárgyalt a tobruki parlament elnökével
...
A felek a Moszkvában kiadott tájékoztatás szerint egyetértettek abban, hogy a kelet- és a nyugat-líbiai katonai és politikai tábor közötti elhúzódó konfliktus erőszakos megoldásának nincs perspektívája, valamint abban is, hogy haladéktalanul konstruktív pátbeszédet kell kezdeni az összes líbiai politikai erő bevonásával.
Lavrov támogatásáról biztosította a líbiai parlem...
2020-05-26 19:03:24
Mindkét számban duplázás a kajak-kenusok edzésversenyén
...
Az első ilyen megméretésen a férfi K-2 és C-2 1000 méteren érdekeltek szálltak vízre.
A tesztviadalon a koronavírus-járvány miatt nézők nem lehettek jelen, és a sportágban emiatt rendezik majd csak augusztus végén az idei első tétversenyt is.
A kajak párosoknál Kammerer Zoltán tavalyi párjával, Gál Péterrel versenyzett volna, de miután a szolnoki kajakozót néhány he...
2020-05-26 17:33:27
Koronavírus - Júniustól a szlovák Jaguar Land Rover is két műszakosra növeli a gyártást
...
A szlovák Jaguar Land Rover az országban működő összesen négy autógyár közül utolsóként növelte kétműszakosra a gyártást. A márka nyitrai üzemében, május 18-án fokozott egészségbiztonsági intézkedések mellett, egy műszakban indult újra a két hónappal korábban a koronavírus-járvány terjedésével összefüggésben leállított termelés. A jövő hétfőtől két műszakban működő gyártósoro...
2020-05-26 16:32:54
Költségvetés - Párbeszéd: kevés pénz jut az egészségügyre és a gazdaságvédelemre
...
A párt frakcióvezető-helyettese keddi, online sajtótájékoztatóján elkapkodottnak nevezte, hogy a kormány már most benyújtotta a jövő évre előirányzott büdzsét. Burány Sándor azt mondta, a kabinet nyugodtan várhatott volna még néhány hónapot, semmi gond nem lett volna abból, ha ősszel terjeszti be az indítványt.
A részleteket elemezve kijelentette, a javaslatban nincsene...
2020-05-26 12:42:35
Nem sikerült a Virgin Origin első rakététakilövése
...
A hordozórakétát az üzletember egyik speciálisan átalakított repülőgépének szárnya alól lőtték ki a Csendes-óceán fölött. A rakéta néhány másodperccel később beindította a motorját, de egy anomália miatt a repülés idő előtt véget ért.
Jelenleg nem tudni pontosan, mi nem működött, ám a cég már a fellövés előtt közölte, hogy csak 50 százalék a siker esélye.
A rakétafe...
2020-05-26 11:22:25
Ismét szolgáltathatnak zenét a vidéki vendéglátóhelyek
...
Gyimesi László, az MZTSZ alelnöke, az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) napokban újraválasztott elnöke kérdésére a Miniszterelnökség megerősítette, hogy Budapest kivételével a zeneszolgáltatást a vendéglátó üzletekben és a szálláshelyek vendéglátó helyiségeinek területén már nem korlátozzák a járványra vonatkozó rendelkezések.
Gyimesi László levélben kérte Gulyás Gergel...
2020-05-26 11:02:41
Ökológus: valamikor egész Európában elterjedt volt a tiszavirág
...
A műsorban elhangzott, a Hungarikum Bizottság 25. jubileumi ülésén, múlt csütörtökön született döntés értelmében ezentúl a gyűjteményt gazdagítja - mint kiemelkedő jelentőséggel bíró nemzeti értéket - a tiszavirágzás, amely egyedülálló természeti látványosság, a rövid életű kérészfaj látványos rajzása.
Lengyel Szabolcs elmondta, a faj első említése Arisztotelésztől szárm...
2020-05-26 10:01:52
Kun Magdolna : Bohó álmodó.. Mikor pipacsszirmot érlel
Kun Magdolna : Bohó álmodó..

Mikor pipacsszirmot érlel a szép májusi nyár,
és virgonc széllel táncol a virágzó határ,
választok magamnak egy titkos fekhelyet,
amit egyedül, csak én, csak én ismerhetek.

Ott lefekszem a fűben, és arra gondolok,|...
2020-05-26 08:32:02
A tökmag 11 bizonyított jó hatása
Kicsi mérete ellenére a tökmag tele van értékes tápanyagokkal. Akár kis mennyiségben is jelentős forrása az egészséges zsíroknak, magnéziumnak és cinknek. Emiatt a tökmagnak számos pozitív egészségügyi hatást tulajdonítanak.

Ilyen például a szív- és a prosztata betegségek megelőzése, valamit egyes rákos megbetegedések elleni védelem. Ráadásul ezek a magok könnyen beilles...
2020-05-25 23:02:13
1 2 3 ........8362 8363 ....12543 12544 ....16723 16724 16725 
Címkék: Jaguar Land Rover, Virgin Origin, Fernando Simón, Kammerer Zoltán, Burány Sándor, Gyimesi László, Előadóművészi Jogvédő Iroda, Gulyás Gergel, Hungarikum Bizottság, Lengyel Szabolcs, fegyveres konfliktus, tobruki parlament, kajak-kenusok edzésversenyén, szlovák Jaguar, vidéki vendéglátóhelyek, szaktárca napi, járvány kezdetet, hétfői tájékoztatásban, spanyol egészségügyi, nyugat-líbiai katonai, összes líbiai, líbiai parlem, első ilyen, sportágban emiatt, idei első, kajak párosoknál, szolnoki kajakozót, országban működő, márka nyitrai, műszakban indult, jövő hétfőtől, jövő évre, kabinet nyugodtan, részleteket elemezve, javaslatban nincsene, üzletember egyik, rakéta néhány, anomália miatt, fellövés előtt, siker esélye, vendéglátó üzletekben, szálláshelyek vendéglátó, járványra vonatkozó, műsorban elhangzott, gyűjteményt gazdagítja, rövid életű, szép májusi, virágzó határ, titkos fekhelyet, tökmag tele, egészséges zsíroknak, tökmagnak számos, prosztata betegségek, magok könnyen, szolgáltathatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.