Belépés
A jó alvásért
Az idősebb emberek gyakran panaszkodnak álmatlanságra. Ha nagy nehezen sikerül is elaludniuk, sokszor már hajnalban ébren vannak. Mivel nem tudnak visszaaludni, így kénytelenek felkelni, még akkor is, ha egyébként álmosak.

Az időskori álmatlanságnak, alvászavarnak nagyon sok oka lehet. Egyrészről a stressz, másrészről külső események vagy lelki tényezők is közrejátszhatn...
2020-12-18 10:30:58
Nők barátja a palástfű
... harmadik hónaptól kezdve naponta igyon palástfű teát. Koraszülésre hajlamos nőknél a terhesség megtartásában, a méhszalagok erősítésében sokat segíthet.
Szülés utáni sérülések, nehezen szült nőknél alhasi petyhüdtség esetén, a méhszalagok megerősítésében is igen hasznos.
Klímaxos panaszok kivédésében, a klimaxos rosszullétek megelőzésében és enyhítésében is hatásos...
2020-12-14 22:42:01
Az inzulinrezisztencia és a pajzsmirigy okozta súlynövekedés
Sok pajzsmirigy és autoimmun pajzsmirigy betegségben szenvedő páciens nehezen fogy le. Általában ez az alulműködés esetében tapasztalható, de időnként arról is hallani, hogy túlműködéses betegeknek hízással kapcsolatos problémáik vannak, ez általában a pajzsmirigy hormontermelését gátló gyógyszereknek köszönhető.

Ha valaki nehezen fogy, általában a diétára és a mozgásr...
2020-12-13 23:01:25
Mezei zsurló gyógyhatásai
... forrasztófűként, helyremasszírozással együtt.

A zsurlófű frissen kisajtolt levét, vagy a friss, vagy szárított teafű sűrű főzetét, sebek tisztítására használhatjuk. Rosszul, vagy nehezen hegesedő sebek, rosszindulatú vagy rákos daganatok esetén lemosó és borogatószer.

Reuma és ízületi gyulladásnál, csak hosszú távú használat után eredményes. Oldja a megkemé...
2020-12-13 20:05:04
December 13. Luca napja
... állapotából következtettek a jövő évi termésre.


A Tamás napon vágott sertés háj, a "Tamásháj" nem avasodik meg,

gyógyításra alkalmas.

Főleg kelések, nehezen gyógyuló sebek,

kisgyermekek kiütéseinek a kezelésére használták.

- Egyes vidékeken ezt a hájat

egy illatos kerti növény összetört leveleivel keverté...
2020-12-13 16:05:29
Önismeret amivel közelebb jutsz önmagadhoz
... felépített struktúra és tréner által irányítottak, így nincsenek fölösleges elkalandozások. Az önismeret fejlesztésén túl tartós barátságokra is szert lehet tenni.
Annak viszont, aki nehezen ismerkedik vagy oldódik idegen társaságban talán kevésbé tűnik vonzónak, hogy idegenekkel dolgozzon együtt, ismeretleneknek nyíljon meg.

4. Pszichológus/pszichiáter/coach[/b...
2020-12-13 13:43:36
Hogyan is alakul ki a zúzmara?
... azért lekaparható.
jeges zúzmara:
az általa bevont tárgyak felszínén tömören összefüggő, amorf szerkezetű, általában átlátszó réteget képez, amely igen erősen tapad és ezért nehezen eltávolítható. Kialakulása 0 és -3 fok között a legvalószínűbb, amikor a víz kifagyása lassabban megy végbe, így jobban be tud hatolni a résekbe, tömörebb réteget létrehozva.
(A...
2020-12-11 15:15:09
Migráns
... hideg van, kint, de ott a pénztár,...
2020-12-08 16:24:11
Máriatövis gyógyhatásai
... hazánkban is felbukkanó növény legfőbb hatóanyaga a sylimarin, amely az érett magvakban található, és antioxidáns hatással rendelkezik. Amellett, hogy a növény Magyarországon csak nagyon nehezen szerezhető be, a szakértők szerint nem is érdemes otthon kísérletezni vele, mert a víz nem oldja ki legfőbb hatóanyagait. Célszerűbb tehát máriatövis kivonatot tartalmazó kapszulákkal mére...
2020-12-07 10:26:34
Mai harmónia kártyám
... feltétel nélkül. Párkeresők számára jelzés, hogy egy kényeztető tejes fürdőt venni jótékony hatású.

Ezt mondja neked:

Téged szoptatott édesanyád? Meddig? Könnyen, vagy nehezen ment? Magad hogyan vélekedsz a szoptatás kérdéséről?
Kérj segítséget a barátaidtól, ha szükséged van rá!
A gyöngédség nem a gyöngeség jele, azt jelenti, hogy ismered a határai...
2020-12-07 06:31:23
1 2 3 4 5 ..................1831 1832 .........2747 2748 .........3662 3663 3664 
Címkék: pajzsmirigy okozta, idősebb emberek, időskori álmatlanságnak, terhesség megtartásában, méhszalagok erősítésében, méhszalagok megerősítésében, klimaxos rosszullétek, alulműködés esetében, zsurlófű frissen, kezelésére használták, illatos kerti, önismeret fejlesztésén, általa bevont, érett magvakban, növény Magyarországon, szakértők szerint, kényeztető tejes, szoptatás kérdéséről, gyöngeség jele, hormontermelését, ismeretleneknek, megerősítésében, forrasztófűként, közrejátszhatn, álmatlanságnak, legvalószínűbb, következtettek, magyarországon, gyógyszereknek, elkalandozások, megelőzésében, tapasztalható, használhatjuk, álmatlanságra, eltávolítható, rosszindulatú, megtartásában, alvászavarnak, súlynövekedés, borogatószer, gyógyhatásai, kisgyermekek, visszaaludni, enyhítésében, panaszkodnak, tisztítására, gyulladásnál, erősítésében, kísérletezni, irányítottak, koraszülésre, barátságokra, fejlesztésén, kapszulákkal, túlműködéses, hatóanyagait, pszichológus, rosszullétek, kénytelenek, pajzsmirigy, kivédésében,
© 2013 TVN.HU Kft.