Belépés
Szakrális csakra
... szervek, vesék, hólyag és minden ami folyadékkal kapcsolatos.

A szakrális csakra a szeméremcsont és a köldök között helyezkedik el, uralkodó eleme a víz, szorosan kötődik a nemi szervekhez és minden folyadékhoz ami a testben áramlik.

A szakrális csakra a kreatív energiák és az elsődleges érzelmek központja. A víznek tisztitó funkciója is van ezért társitják h...
2021-05-23 16:54:20
A Kremlhez fordult egy független orosz lap az újságírói elleni csecsen fenyegetés miatt
... szükségesnek tartja, hogy az ügyet kivizsgálják a belügyi szervek. Mint mondta, nem vált ismertté olyan eset, mikor "a hagyományostól eltérő nemi irányultság képviselői" rendvédelmi szervekhez fordultak volna Csecsenföldön.
A Novaja Gazeta április 1-jén közölte, hogy a túlnyomórészt muszlimok lakta Csecsenföldön több mint száz férfit vettek őrizetbe "a hagyományostól eltérő ...
2017-04-14 16:48:40
Információk a csakrákról
... hullámhosszának megfelelő pránát veszi fel, tárolja, és osztja szét a 256-511,5 Hz-es frekvenciatartományon keresztül.

Azoknak az éterikus testáramköröknek a segítségével juttatja a szervekhez az energiát, amelyek az ő alaprezgését sugározzák ki.

Valamennyi csakra az alaphangjának megfelelő szervekhez továbbítja a magasabb fénytestekből azokat a pozitív lelki...
2016-08-19 19:24:15
Krónika 6. rész (önkormányzati törvény, elektronikus ügyintézés)
... számítógép felhasználóé. Mint mondta, gyorsabbak és megbízhatóbbak lesznek a bírósági eljárások, s arra is garanciát teremt, hogy csak a jogosulttól származó iratok érkezhessenek be az állami szervekhez. Hozzátette: a mostani törvényjavaslat nem tesz mást, mint az időközben felmerült észrevételeket még azelőtt pontosítja, mielőtt az éles üzem beindul. Az a cél, hogy az eljárásokat...
2016-04-27 15:22:31
Gyűrű az ujjakon
Az emberek általában az anyagi helyzetük kifejezésére, ujjuk dekorációjaként vagy valaminek a szimbolizálása érdekében hordanak gyűrűt. Azzal a választásukkal azonban, hogy melyik ujjukra húzzák, jóval többet árulnak el magukról, belső motivációikról a külvilágnak, mint amennyit szándékoznak.

Azzal ugyanis, hogy gyűrűt húzunk rá, mintegy megtámogatjuk az adott ujjat, ...
2015-05-26 02:42:04
Atlantiszi gyűrű
... tartozik) a testre vonatkozóan: segíthet szemgyulladás, pajzsmirigyproblémák, a vékonybél működési zavarai és fülfájás esetén, relaxáló, fiatalító hatású. A kisujj középső része a nemi szervekhez kapcsolódik, az ujjtövön való viselés enyhítheti a fülbetegségeket.
Lelki terület: racionális gondolkodás, kommunikáció, a tudás megosztása, memorizálás, logika, kapcsolatteremtés....
2014-12-06 18:47:09
Beszélhetünk a baloldal korrupciós ügyeiről ?
... amit tanár úr korában félretett,amikor nevelte a jövőre az ifjúságot. :D Azt erre hipp hopp valahonnét, eccer csak keletkezik egy majd másfélszáz millás táska, és bevándorol a büntető szervekhez, hogy ezt adóelmaradás címén le tetszik tenni...

Azt ha ezt valaki megkérdezi , hogy mibüüüül? Na akkor az egy piszkos , mocskos fasiszta, aki a tiszta balogokat akarja szopatni...
2014-11-21 08:49:54
A halál a belekben lakozik!
... vastagbél baktériumai, ha évekig a bélsár mocskában kénytelenek dolgozni, akkor rákkeltő anyagokat kezdenek előállítani. A lerakódások helyéről induló véráram és a test meridiánjai a szervekhez viszik az információt. A vastagbél tisztaságának létfontsságú mivolta ma nem ismert!
A vastagbél állapota a magunkhoz vett élelmiszer vagy étek minőségétől és az étkezés módjától függ....
2014-06-05 14:29:12
Tisztítsuk meg belsőnket!
... vastagbél baktériumai, ha évekig a bélsár mocskában kénytelenek dolgozni, akkor rákkeltő anyagokat kezdenek előállítani. A lerakódások helyéről induló véráram és a test meridiánjai a szervekhez viszik az információt. A vastagbél tisztaságának lét fontosságú mivolta ma nem ismert!
A vastagbél állapota a magunkhoz vett élelmiszer vagy étek minőségétől és az étkezés módjától füg...
2014-06-04 14:30:34
Egy 18. századi magyar boszorkányper tanulságai
... elbírálás végett. Majd tíz évvel ez után egy másik rendelet utasította a törvényszékeket, hogy boszorkányperek esetén a peranyagot tortúra és ítélethirdetés előtt a legfelsőbb törvényhozó szervekhez küldjék meg. Az ugyanezen évben (1766-ban) megjelent törvény pedig beszüntette a boszorkánypereket, melyet 1768-ban a Constitutio Criminales Theresiana-ban kodifikáltak.(7)

...
2013-06-20 05:27:38
1 2 3 4 5 
Címkék: Novaja Gazeta, Constitutio Criminales Theresiana-ban, független orosz, újságírói elleni, baloldal korrupciós, belekben lakozik, szakrális csakra, köldök között, nemi szervekhez, testben áramlik, kreatív energiák, elsődleges érzelmek, víznek tisztitó, ügyet kivizsgálják, belügyi szervek, hagyományostól eltérő, túlnyomórészt muszlimok, éterikus testáramköröknek, segítségével juttatja, alaphangjának megfelelő, magasabb fénytestekből, pozitív lelki, bírósági eljárások, jogosulttól származó, állami szervekhez, mostani törvényjavaslat, időközben felmerült, éles üzem, emberek általában, anyagi helyzetük, szimbolizálása érdekében, választásukkal azonban, adott ujjat, testre vonatkozóan, vékonybél működési, kisujj középső, ujjtövön való, tudás megosztása, majd másfélszáz, büntető szervekhez, tiszta balogokat, bélsár mocskában, lerakódások helyéről, test meridiánjai, szervekhez viszik, vastagbél tisztaságának, vastagbél állapota, magunkhoz vett, étkezés módjától, másik rendelet, peranyagot tortúra,
© 2013 TVN.HU Kft.