Belépés
A Századvég visszautasítja a jogi szakértője elleni politikai vádakat
... külföldről finanszírozott szervezetekről, ngo-król, a külföldről pénzelt pártokról, vagy éppen politikusokról, továbbá arról sem, hogy milyen veszélyt jelentenek Magyarország nemzeti szuverenitására - közölték.
"Soros Györggyel politikai vitánk van, mert a nyitott határok és a migráció legnagyobb támogatója, a drogliberalizáció pártolója, az általa finanszírozott ngo-k Magya...
2020-04-23 13:42:32
Alapjogokért Központ: az uniót kezdetektől a föderalisták és a szuverenisták szembenállása jellemzi
... unió napjaink válságáig. Fel kívánják hívni a figyelmet arra, hogy a liberális narratívával ellentétben nem a föderális elképzelés az egyetlen valódi alternatíva, hiszen a nemzetek szuverenitására épülő elgondolások is már a kezdetektől jelen voltak.
Hangsúlyozta, a két álláspont már az Európai Szén- és Acélközösség létrejötte után összeütközött, a szuverenista nézeteket ped...
2019-06-03 23:46:00
Páncélvonat, Lenin-fiúk, komisszárok... EU-Tanácsköztársaság
... tényekkel, jogszabályi háttérrel ellentétes tartalma alapján megállapítható, hogy maga a jelentés és a jelentést támogató minden törekvés jelent egyértelmű fenyegetést hazánk nemzeti szuverenitására és éppen maga a Sargentini-jelentés tekinthető rendszerszintű fenyegetésnek a demokrácia és jogállamiság európai értékeire."

Ezt igazolja, hogy a bevándorláspárti több...
2018-09-12 19:30:27
Nemzeti konzultáció - Bakondi: súlyos következményekkel járna a "Soros-terv"
... határainak védelme a Soros-terv útjában áll. Soros György megfogalmazta, hogy évente egymillió embert kellene beengedni Európába. Ez súlyos következményekkel járna a nemzetállamok szuverenitására, a nemzetekre, az európai polgárok biztonságára nézve is - mutatott rá.
A belbiztonsági főtanácsadó azt mondta: azt szeretnék, ha minél több ember részt venne a nemzeti konzultációba...
2017-10-08 20:53:39
Illegális bevándorlás - Bakondi: Európának tudnia kell biztosítani a határait
... a kvótát.
Bakondi György úgy f...
2017-09-21 08:51:13
Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc nemzetbiztonsági bizottsági meghallgatását kezdeményezi az MSZP
... azzal vádolta meg a jelenlegi miniszterelnököt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt. Ez olyan állítás, amit bizonyítani kell, hiszen az ügy hatással van az ország szuverenitására - tette hozzá.
Ha ez az ügy "megáll", akkor annak jogi következményekkel kell járnia a jelenlegi miniszterelnökre, de az állítást bizonyítani is kell - mondta.
Tóth Bertalan sz...
2017-05-05 12:22:09
1 
Címkék: Alapjogokért Központ, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Soros Györggyel, Európai Szén-, Soros György, Bakondi György, Tóth Bertalan, jogi szakértője, uniót kezdetektől, szuverenisták szembenállása, külföldről pénzelt, nyitott határok, migráció legnagyobb, drogliberalizáció pártolója, általa finanszírozott, figyelmet arra, liberális narratívával, föderális elképzelés, egyetlen valódi, nemzetek szuverenitására, kezdetektől jelen, szuverenista nézeteket, jelentést támogató, bevándorláspárti több, nemzetállamok szuverenitására, európai polgárok, belbiztonsági főtanácsadó, nemzeti konzultációba, jelenlegi miniszterelnököt, orosz állam, ország szuverenitására, jelenlegi miniszterelnökre, állítást bizonyítani, nemzetbiztonsági, bevándorláspárti, miniszterelnököt, miniszterelnökre, szuverenitására, megállapítható, finanszírozott, politikusokról, visszautasítja, szervezetekről, információkkal, meghallgatását, rendszerszintű, szuverenisták, szembenállása, összeütközött, fenyegetésnek, nemzetállamok,
© 2013 TVN.HU Kft.