Belépés
Koronavírus - Trump: az Egyesült Államok megerősíti a drogkartellek elleni védelmét
... kívánt azonban konkrétumokkal szolgálni. Hangsúlyozta viszont, hogy az amerikai hadsereg nem fogja megengedni, hogy a kartellek bejussanak az Egyesült Államokba.
William Barr "nemzetbiztonsági fenyegetésnek" nevezte a kábítószer-kereskedők tevékenységét, és leszögezte, hogy az az Egyesült Államok nem hoz "félintézkedéseket".
Újságírói kérdésekre válaszolva Trump elmondt...
2020-04-02 07:04:35
Koronavírus - Jobbik: vezényeljék haza a magyar katonákat!
...
Stummer János, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke arról beszélt: Irakban és Afganisztánban, ahol magyar katonák szolgálnak, várhatóan hatalmas pusztítást végez majd a koronavírus-járvány, a kórral szemben az egységek eszköztelenek, így védtelenek.
Hangsúlyozta: más államok már megtették ezt a lépést, és ezeknek a katonáknak most itthon van a helyük, itt le...
2020-04-01 12:11:46
Koronavírus - Schanda: ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyközi közösségi közlekedésben
... fertőtleníteni.
Azzal kapcsolatban, hogy pénteken torlódások alakultak ki a határokon a teherforgalomban, azt mondta, azok reggelre megoldódtak. A teher- és áruforgalom zavartalansága nemzetbiztonsági és ellátásbiztonsági érdek - szögezte le.
Elmondta, ellenőrzik a teherszállításban dolgozókat, és ha az egészségügyi vizsgálat koronavírus-fertőzés gyanúját állapítja meg...
2020-03-28 13:12:14
Az amerikai külügyminiszter is megerősítette az iráni fogságba került Levinson halálát
...
Robert O'Brien a Twitteren erősítette meg Levinson halálát. "Miközben folytatjuk a vizsgálatot, úgy gondoljuk, hogy Bob Levinson már jó ideje elhunyt" - írta a nemzetbiztonsági tanácsadó.
Mike Pompeo, az amerikai diplomácia irányítója szintén csütörtökön, rövid közleményben nyugtázta, hogy a Levinson-család "bátran megosztotta a világgal a lesújtó következtetést, miszeri...
2020-03-26 23:43:32
Koronavírus - Putyin egyhetes munkaszünetet rendelt el
... konvoj szerdán elindult Pratica di Mare-i légi támaszpontról az onnan 600 kilométerre lévő, a járvány által különösen súlyosan érintett Bergamóba.
Nyikolaj Patrusev, az orosz nemzetbiztonsági tanács titkára újságíróknak Moszkvában kijelentette, hogy Oroszország segítséget fog nyújtani a koronavírus elleni küzdelemben a leginkább rászoruló országoknak.
Az Oroszországi Uta...
2020-03-25 20:23:48
Koronavírus - A kijevi főpolgármester a karanténintézkedések szigorúbb ellenőrzését sürgeti
... Hrosi című oknyomozó tévéműsor újságírói kiderítették, hogy a március elején menesztett ukrán miniszterelnök, Olekszij Honcsaruk még hivatali ideje alatt figyelmen kívül hagyta a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkárának kérését a vírus elleni védekezésre szolgáló termékek exporttilalmára vonatkozóan, és így csaknem ezer tonna egészségügyi védőmaszkot vittek ki az országból. Á...
2020-03-24 19:24:40
Washington egymilliárd dollárral csökkenti az Afganisztánnak nyújtott támogatás összegét
... mindkét politikussal tárgyalt, az amerikai külügyi közlemény szerint arról, hogy rávegye őket "az afgán nép érdekében kötendő kompromisszumokra". A kudarcot Washington "az amerikai nemzetbiztonsági érdekeket érintő közvetlen veszélyként" értékelte, ezért "azonnali hatállyal" csökkentette egymilliárd dollárral az országnak nyújtott segély összegét.
A külügyminiszter ugyanakko...
2020-03-24 07:04:20
Koronavírus - Oroszországban, Ukrajnában és a Nyugat-Balkánon is nőtt a fertőzöttek száma
... bevezetni az országban. Az Ukrajinszka Pravda hírportál az elnöki hivatalból származó forrásra hivatkozva azt írta, hogy a rendkívüli állapot bevezetéséről a döntés várhatóan kedden, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) ülésén születhet.
Montenegróban egy 65 éves férfi halt meg az új típusú koronavírus-fertőzés következtében. Az Adria-parti államban hétfőre 16-ról 22-r...
2020-03-23 10:41:17
Koronavírus - Ukrajnában tovább emelkedett a fertőzöttek és a halálos áldozatok száma
... az orvosoknak bejutni a munkahelyükre, de ez sem oldotta meg teljesen a helyzetet.

Mivel a zaporizzsjai nem egyedi eset, hanem országosan jellemző nehézség, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) levélben kérte a megyei kormányzóságokat: helyezzék el szállodákban az egészségügyi dolgozókat, és oldják meg szállításukat a munkahelyükre.
Az ukrán határőrök...
2020-03-19 21:03:36
Koronavírus - A római kormány támogatottságát erősítette a járványhelyzet
... járványhelyzet ideiglenes tűzszünetet teremtett, de a Matteo Salvini vezette jobbközép már többször jelezte, hogy nem támogatja feltételek nélkül a kormány minden egészségügyi, nemzetbiztonsági és gazdasági intézkedését. Salvini minél előbbi parlamenti beszámolóra szólította fel Giuseppe Contét. A Liga külön közösségi oldalt nyitott, ahol az olaszok jelezhetik, milyen intézkedésse...
2020-03-19 13:02:05
1 2 3 .............325 326 .......487 488 ......649 650 651 
Címkék: Egyesült Államok, Egyesült Államokba, William Barr, Stummer János, Robert, Mike Pompeo, Nyikolaj Patrusev, Oroszországi Uta, Olekszij Honcsaruk, Védelmi Tanács, Ukrajinszka Pravda, Matteo Salvini, Giuseppe Contét, drogkartellek elleni, magyar katonákat, egészségügyi dolgozók, helyközi közösségi, amerikai külügyminiszter, iráni fogságba, kijevi főpolgármester, fertőzöttek száma, halálos áldozatok, római kormány, amerikai hadsereg, kartellek bejussanak, parlament nemzetbiztonsági, kórral szemben, egységek eszköztelenek, katonáknak most, teherszállításban dolgozókat, egészségügyi vizsgálat, nemzetbiztonsági tanácsadó, amerikai diplomácia, lesújtó következtetést, járvány által, orosz nemzetbiztonsági, koronavírus elleni, leginkább rászoruló, március elején, vírus elleni, amerikai külügyi, kudarcot Washington, amerikai nemzetbiztonsági, országnak nyújtott, külügyminiszter ugyanakko, elnöki hivatalból, rendkívüli állapot, döntés várhatóan, orvosoknak bejutni, ukrán Nemzetbiztonsági, megyei kormányzóságokat,
© 2013 TVN.HU Kft.