Belépés
Orbán Balázs: a lengyel és a magyar kormány teljesítménye legitimálja a nemzetek Európájának gondolatát
...
Lukasz Kobeszko A jó változás Lengyelországban 2015-2019 című, a Századvég Alapítvány által kiadott kötetének bemutatóján Orbán Balázs közölte: vasárnap a magyarországi helyhatósági választások mellett Lengyelországban általános parlamenti választásokat tartanak. Nehéz eldönteni, hogy Magyarország szempontjából melyik fontosabb - jegyezte meg.
A lengyel és a magyar nemze...
2019-10-10 23:12:45
EU-tisztújítás - Gulyás: sem Timmermans, sem Weber nem alkalmas a bizottság élére
... szerződések őreként járjon el a véleménykülönbségek ellenére - fűzte hozzá. Mint mondta, fontos, hogy "a mi céljaink" - a migráció megállítása, a keresztény kultúra védelme, a nemzetek Európájának tiszteletben tartása - ne legyenek támadott célok.
Elmondta, a magyar kormány legfontosabb célja, hogy olyan vezető álljon a bizottság élén, aki alkalmas arra, hogy konszenzust érje...
2019-07-03 16:51:50
Fidesz-KDNP: folytatódik az európai parlamenti munka a migráció megállításáért
...
Kiemelték: a 13 fős képviselőcsoport mindent meg fog tenni a bevándorlás megállításáért, a nemzetek Európájának és a keresztény kultúra védelméért, kezdeményezni fogja a menedékkérők támogatására szolgáló bankkártya-program leállítását, ahogyan azt is, hogy az EP vonja vissza a migránsvízum tervét.
"A magyar ellenzék képviselői a bevándorláspárti erőkhöz csatlakoztak" - ...
2019-07-02 21:32:32
EU-csúcs - Kovács Zoltán: a V4-ek megkerülésével nem lehet döntést hozni
... rendszer megbukott. A V4-ek "összetartása" új alternatívát kínál - mondta az államtitkár.
Kifejtette: minden vezető pozícióban olyan jelöltre van szükség, aki elfogadja a nemzetek Európájának gondolatát, tiszteletben tartja a tagállamok szuverenitását, egyértelműen nem a migráció menedzselését akarja, továbbá fontosnak ítéli a keresztény Európa hagyományainak védelmét. Az áll...
2019-07-01 21:52:12
EU-tisztújítás - Kovács Zoltán: olyan jelölt fogadható el, aki azonosul Közép-Európa szempontjaival is
... szempontokról, amelyeket képviselni fognak Brüsszelben.
A V4-ek megerősítették egységüket, azokat az elvi alapokat, amelyekhez ragaszkodnak. Idetartozik a migráció megállítása, a nemzetek Európájának koncepciója, valamint hogy a keresztény kultúra az EU alapja - sorolta.
Ebből kiindulva nem elfogadhatóak "az úgynevezett csúcsjelöltek", így sem Manfred Weber, sem Frans Ti...
2019-06-29 14:32:47
Nemzeti összetartozás napja - Fidesz: Magyarország azóta erősödik, amióta felismerte a nemzeti összetartozás er
... szellemi és minden értelemben.
Az erős nemzeti összetartozásra minden eddiginél nagyobb szükség van, mert a bevándorláspártiak - köztük a Gyurcsány vezette ellenzék - célja a nemzetek Európájának felszámolása, a nemzeti szuverenitás és a nemzeti identitás gyengítése, és egy új kevert népességű Európa létrehozása - magyarázták.
"Mi azonban szeretnénk megőrizni Magyarorszá...
2019-06-04 09:01:32
Március 15. - Varga: a függetlenségre kell építeni a magyar emberek boldogulását
...
A kerület országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, "önállóságunk nem lehet alku tárgya; ahogyan akkor sem volt az, ma sem az", mert a magyarok a mában is saját értékeik mentén akarják jövőjüket formálni.
A polgári kormány kezdetektől ezen a talajon áll, az elmúlt évek kitartó munkája pedig a kormányt igazolja - hangsúlyozta, hozzátéve: az elért eredmények annak köszön...
2019-03-14 21:02:41
EP-választás - ECFR: a képviselői helyek több mint egyharmadát megszerezhetik az EU-ellenes erők
... képviselőinek számaránya a jelenlegi 23 százalékról 28 vagy akár 30 százalékra is nőhet.
Az értékelést a Politico brüsszeli hírportál is ismertette, hangsúlyozva, félő, hogy a "nemzetek Európájának" eszméjét preferáló, nacionalista, EU-ellenes pártok blokkoló kisebbséget alkothatnak a képviselőtestületben.
A szakértők kiemelték, hogy az ezen táborhoz tartozó politikusok ...
2019-02-11 19:22:21
Hidvéghi: az EP-választáson lesz egy ellenzéki Soros-lista és a Fidesz-KDNP nemzeti listája
... megszavazott minden, a bevándorlást elősegítő döntést az EP-ben.
Hidvéghi Balázs úgy értékelt: a választás fő kérdése, hogy milyen mértékben akarják megőrizni Európát a nemzetek Európájának, vagy mennyire engedik át ezt egyfajta új világképnek, "multikulturális, migrációs iránynak". Az az érdek, amelyet az ellenzék szolgál, szerintük ellentétes az ország érdekeivel - tette ho...
2019-01-09 07:48:49
Leslie Mandoki: a Fidesz politikáját erősítheti a CDU új elnöke
...
A zenész a CDU hamburgi tisztújító kongresszusán elmondta, Annegret Kramp-Karrenbauer, az új elnök garanciát jelent arra, hogy a párt újra a nemzetek Európájának elvét erősíti majd.
A mai eredmény nagyon pozitív a magyar népnek - hangsúlyozta a zenész, hozzátéve, most az a lényeg, az európai parlamenti (EP-) választásokon is ez az elv erősödjön.
A visegrádi országc...
2018-12-08 12:36:44
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Orbán Balázs, Kovács Zoltán, Leslie Mandoki, Lukasz Kobeszko, Századvég Alapítvány, Manfred Weber, Frans Ti, Hidvéghi Balázs, Annegret Kramp-Karrenbauer, magyar kormány, nemzetek Európájának, bizottság élére, európai parlamenti, migráció megállításáért, nemzeti összetartozás, függetlenségre kell, magyar emberek, képviselői helyek, ellenzéki Soros-lista, magyarországi helyhatósági, magyar nemze, migráció megállítása, keresztény kultúra, bizottság élén, bevándorlás megállításáért, menedékkérők támogatására, migránsvízum tervét, magyar ellenzék, bevándorláspárti erőkhöz, tagállamok szuverenitását, migráció menedzselését, keresztény Európa, elvi alapokat, úgynevezett csúcsjelöltek, erős nemzeti, nemzeti szuverenitás, nemzeti identitás, kerület országgyűlési, polgári kormány, elmúlt évek, kormányt igazolja, elért eredmények, szakértők kiemelték, ezen táborhoz, bevándorlást elősegítő, ellenzék szolgál, ország érdekeivel, párt újra, magyar népnek, visegrádi országc, képviselőcsoport, lengyelországban,
© 2013 TVN.HU Kft.