Belépés
Skandináv filmtörténeti kurzus indul a budapesti Art+Cinemában
...
A sorozat havonta egyszer olyan klasszikusokkal, markáns rendezőkkel és filmművészeti ritkaságokkal ismerteti meg a nézőit, amelyek segítségével közelebb kerülhetünk a skandináv nemzetek sajátos világképéhez. A kurzus házigazdája Zalán Márk filmkritikus, filmtörténész lesz - olvasható a közleményben.
A sorozat leső alkalma szeptember 23-án lesz, az érdeklődők Carl Theodo...
2019-09-21 07:10:54
V4-védelmi miniszterek: szorosabbra kell fűzni a V4-ek együttműködését a védelem területén
... Benkő Tibor a sajtótájékoztatón.
Rámutatott, hogy Európában is újabb kihívások, kockázatok, fenyegetések jelennek meg, melyekkel szembe kell nézni és biztosítani kell az országokat, nemzeteket, hogy a védelmi kiadások az ő érdekeiket szolgálják. "A béke és a biztonság területén példaértékű a Visegrádi Négyek együttműködése" - hangsúlyozta a miniszter.
Marek Vala, a cseh...
2019-09-20 17:41:53
Kezdetét vette a Gül Baba Kulturális Fesztivál Budapesten
... polgármester szerint Gül baba türbéje a különféle kul...
2019-09-20 17:22:05
24. évközi hét szerda 09.18.
... alapja.
Kétségkívül fenséges a mi hitünk nagy titka, az Úr Jézus Krisztus, aki nyilvánvaló lett a testben, és igazolást nyert a Szentlélek által; megjelent az angyaloknak, és hirdették a nemzetek között; világszerte hittek benne; és fölment a dicsőségbe.
Ez az Isten igéje. 1Tim 3,14-16

EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Akik mindenben kifogásolni valót ta...
2019-09-18 11:06:59
Női röplabda Challenge Kupa - Török csapat ellen debütál a Kaposvár
... előbb november 6-án hazai pályán, majd két héttel később idegenben.
A Türk Hava Yollarinál szerepel többek között a kétszeres Eb-ezüstérmes holland Anne Buijs, illetve a kétszeres Nemzetek Ligája-győztes amerikai Madison Kingdon is.
A többi nemzetközi kupainduló magyar együttes közül a Bajnokok Ligája-résztvevő Vasas a selejtező első körében a montenegrói bajnok ZOK Luka...
2019-09-16 15:22:09
Jól szerepeltek a magyarok az első World Urban Games-en
... tájékoztatása szerint a hazai versenyzők közül a legjobb eredményt a női 3x3-as kosárlabdacsapat érte el, amely a negyeddöntőben kapott ki a későbbi ezüstérmes francia együttestől az U23-as Nemzetek Ligája döntőjének számító eseményen. A férfiválogatott nem jutott tovább a csoportjából, annak ellenére, hogy a csoportmérkőzések során legyőzte a tornagyőztes Franciaországot.
A...
2019-09-15 21:59:52
Önkormányzat 2019 - Szijjártó: a kormánynak és az önkormányzatoknak is egy irányba kell húzniuk a szekeret
... hozzák, azokat kizárólag a nemzeti érdek mozgatja. Úgy vélekedett, hogy a "nemzeti önfeladást" hirdető Európai Egyesült Államok koncepciójával szemben az unió csak akkor lehet erős, ha erős nemzetek alkotják, és ennek alapfeltétele, hogy tisztelje a tagállamok saját hagyományait, kultúráját.
Szijjártó Péter a fórum házigazdáját, a Fidesz alelnökét, országgyűlési képviselőjét,...
2019-09-13 21:22:10
Kövér: Közép-Európa nemzetei képesek megújítani Európa szellemi önvédelmét
... az európai nemzetállamok felszámolásának szándéka.
"A 21. századi politikai és értékrendi küzdelemben a szellemi önvédelem képessége nélkül Európa, valamint az európai emberek és nemzetek egyaránt vesztésre vannak ítélve" - jelentette ki a házelnök. Elmondta: csak a szellemi önvédelemből sarjadhat ki az a politikai önvédelem, amely megvédheti Európát az európai emberek és nem...
2019-09-13 18:02:29
A kassai vértanúk halálának 400. évfordulójára emlékeztek ..
A kassai vértanúk halálának 400. évfordulójára emlékeztek Erdő Péter bíborossal
Kőrösi Márk, Grodecz Menyhért és Pongrácz István 1619. szeptember 7-én szenvedtek mártírhalált.
..........
A három szent kassai vértanú életáldozatának 400. jubileuma alkalmából, a mártíroknak szentelt emlékévet l...
2019-09-10 13:42:43
Központi tanévnyitót tartottak a kárpátaljai református líceumok Nagydobronyban
... mellett a magyarság megmutathatja magát, felmutathatja az értékeit Európának és a világnak. Hangsúlyozta, Magyarország abban érdekelt, hogy a szomszédai - köztük Ukrajna - erős és bölcs nemzetek legyenek, meg tudják adni a területükön élő nemzetiségeknek az őket megillető jogokat, mert az békét, prosperitást hoz.
"Nem vagyunk hajlandóak lemondani azokról a közösségi jogokról,...
2019-09-08 19:22:14
1 2 3 .................214 215 .........321 322 .........428 429 
Címkék: Baba Kulturális Fesztivál Budapesten, Challenge Kupa, World Urban Games-en, Zalán Márk, Carl Theodo, Benkő Tibor, Visegrádi Négyek, Marek Vala, Jézus Krisztus, EVANGÉLIUM Szent Lukács, Türk Hava Yollarinál, Anne Buijs, Nemzetek Ligája-győztes, Madison Kingdon, Bajnokok Ligája-résztvevő Vasas, U23-as Nemzetek Ligája, Európai Egyesült Államok, Szijjártó Péter, Erdő Péter, Kőrösi Márk, Grodecz Menyhért, Pongrácz István, budapesti Art+Cinemában, védelem területén, első World, irányba kell, kassai vértanúk, kárpátaljai református, sorozat havonta, skandináv nemzetek, kurzus házigazdája, sorozat leső, érdeklődők Carl, védelmi kiadások, biztonság területén, nemzetek között, kétszeres Eb-ezüstérmes, kétszeres Nemzetek, többi nemzetközi, selejtező első, montenegrói bajnok, hazai versenyzők, legjobb eredményt, negyeddöntőben kapott, későbbi ezüstérmes, csoportmérkőzések során, tornagyőztes Franciaországot, nemzeti érdek, unió csak, tagállamok saját, fórum házigazdáját, európai nemzetállamok, szellemi önvédelem,
© 2013 TVN.HU Kft.