Belépés
Kövér: a magyarok és a lengyelek csak önmagukra és egymásra számíthatnak
... Hadsereg számára Lengyelországon keresztül vezetett volna az út a világot lángba borító forradalomhoz. Egy évvel korábban "Európában elsőként esett túszul ennek a kereszténygyűlölő és nemzetellenes internacionalista erőnek, amely a lengyelek leigázásán keresztül egész Európát túszul akarta ejteni".
Mint mondta, a lengyeleknek éppen a szabad, önrendelkező állam és a megtaposot...
2018-09-26 19:19:15
Ágoston Balázs: Őrségváltást a tudatformálásban
... vágni a kultúra világában, igenis értékalapon osztva támogatást és elismerést, hermetikusan elzárva a közpénzektől és bármifél...
2018-09-18 19:26:59
Külföldi sajtó Magyarországról - Lengyel és román lap a Sargentini-jelentésről
... kommunizmus uniformizáló törekvéseinek évtizedei után - a többi közép-európai nemzethez hasonlóan - fontosnak tartják kulturális identitásukat, tudják, hová vezet az egységesítő, nemzetellenes ideológia - hangsúlyozta Lisicki. Az uniós politikusok egy részének hasonló elképzelése van az egységről, mint a volt kommunista elvtársaknak - teszi hozzá.
Mind nyilvánvalóbb, hogy "a...
2018-09-18 17:44:51
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
És még valami Deco!

Az adósok között is akadtak jó néhány hiszékeny ügyfelek, akik bedőltek ennek a nemzetellenes propagandának! Erre mondják, hogy szabad jogállamban, nem tilos hülyének lenni! Csakhogy 2004-2008 február 26-ig élt a forint sávvédelme! Ami azt jelenti, hogy az MNB által meghatározott sávközéptől pl 150Ft/chf + - 15%-al térhet el az árfolyam! Ha ennél nagy...
2018-08-27 11:01:55
Csapó Endre: A nemzetellenes liberalizmus Európa végzete
Megjelent a Magyar Élet 2018. július 5-i számában

A nemzeti kormány külső és belső ellenségei nacionalista elhajlással vádolják Orbán Viktort és a Fidesz törzskarát, akik egyetemista korukban, a fennálló politikai rendszer ellenében megismerkedtek a liberalizmus hirdetett eszmerendjével, és elfogadták azt az emberi társadalom kívánatos ideológiájaként.
Csakúgy min...
2018-07-05 23:38:14
100 év román hatalom... - Gábor Ferenc beszámolója székely
... Világszövetség nem vonult, vonaglott a magyar kormány és nemzet ellen, mint teszik azok, akik a magyar adófizetők pénzéből élnek! A hazug, 23 millió románnal riogató Kovács László, a nyíltan nemzetellenes Gyurcsány Ferenc és pártjaik helyet kapnak a magyar állami médiában, Patrubány Miklós és a Világszövetség pedig nem!

Az idén 80 éves Magyarok Világszövetségének –...
2018-07-05 23:08:01
Gaudi-Nagy Tamás gondolatai a Mi Hazánk Mozgalom zászlóbontá
... radikális közösségünknek nemrég egy tízoldalas elemzésben már részletesen kifejtettem (https://goo.gl/KJYPKW

) a kedvezőtlenül végződött tisztújítás előtt a hozzám intézett - nemzetellenes jobbikos bűnöket tévesen még csak kommunikációs bakinak nevező (ma már sokkal egyértelműbben fogalmaz)- nyílt levele nyomán mit gondolok a Jobbik árulásáról, a nemzethű radikálisok el...
2018-06-26 19:42:34
Macedón miniszterelnök: Észak-Macedónia lesz az ország új neve
... Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) is egyet nem értését fejezte ki a névváltoztatás miatt, a párt szimpatizánsai utcára is vonultak, hogy így tiltakozzanak a szerintük alkotmány- és nemzetellenes lépés ellen.
A macedón sajtó értesülései szerint Gjorge Ivanov államfő nem ért egyet a névváltoztatással.
Macedónia és Görögország között azóta folyt vita az ország nevéről, hogy...
2018-06-12 19:43:14
Fidesz: ha az ellenzék nem támogatja a "Stop Sorost", azzal bizonyítja, hogy Soros zsoldjában áll
... hogy közvetlenül ossza el a Magyarországra érkező uniós forrásokat, és a folyamatból hagyja ki a magyar kormányt.
A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: "felháborító Gyurcsányék nemzetellenes tevékenysége: a migránsokat behoznák, a magyarok pénzét pedig elvennék".
Mint mondta, ha a DK-n múlna, "Brüsszelre és a migránspárti Soros-hálózatra bíznák Magyarországot, teljesen f...
2018-06-04 15:49:51
Hírmorzsák - MájusHÍRMORZSÁK - MÁJUS


Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán sem...
2018-05-01 22:00:26
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 96 
Címkék: Ágoston Balázs, Csapó Endre, Gábor Ferenc, Gaudi-Nagy Tamás, Hazánk Mozgalom, Stop Sorost, Magyar Élet, Orbán Viktort, Kovács László, Gyurcsány Ferenc, Patrubány Miklós, Magyarok Világszövetségének, Demokratikus Pártja, Gjorge Ivanov, lengyelek csak, nemzetellenes liberalizmus, világot lángba, évvel korábban, lengyelek leigázásán, lengyeleknek éppen, kultúra világában, többi közép-európai, uniós politikusok, részének hasonló, volt kommunista, adósok között, nemzetellenes propagandának, forint sávvédelme, nemzeti kormány, fennálló politikai, liberalizmus hirdetett, emberi társadalom, magyar kormány, magyar adófizetők, nyíltan nemzetellenes, magyar állami, tízoldalas elemzésben, kedvezőtlenül végződött, hozzám intézett, nemzethű radikálisok, névváltoztatás miatt, párt szimpatizánsai, szerintük alkotmány-, macedón sajtó, ország nevéről, folyamatból hagyja, magyar kormányt, migránsokat behoznák, magyarok pénzét, migránspárti Soros-hálózatra, világnak nincs, haza nevében, tudatformálásban, ideológiájaként,
© 2013 TVN.HU Kft.