Belépés
Szájer: reménykedünk, hogy változást hoz az új Európai Bizottság
... tagállamokat, egyfajta gyarmati gondolkodásmód uralkodott el.
Kiemelte, a V4-ek fokozottan érzékenyek a hierarchikus viszonyokra, mert lakosságuk hosszú időn keresztül meg volt fosztva nemzeti függetlenségétől.
Az EP-képviselő közölte: a kényszerektől vissza kell térni az egyenrangúsághoz és az együttműködéshez, bizonyos ügyekben pedig nem szabad elvenni a tagállamok vét...
2019-12-02 19:12:52
KKM: nemzeti érdek a nemzetiségek kultúrájának ápolása és jogaik tiszteletben tartása
...
A tárca az MTI-hez eljuttatott közleményében idézte az államtitkárt, aki a Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban azt mondta: a magyarországi nemzetiségek kultúrájának ápolása, emberi és közösségi jogaik tiszteletben tartása nem csupán a nemzetközi kötelezettségei miatt fontos a magyar kormánynak, hanem azért is, mert ez az ország hosszú távú nemzeti érdek...
2019-11-25 16:42:18
Krónika 5. rész (közbeszerzések, illetékek)
...
Változnak a közbeszerzési törvények
Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára a közbeszerzésekre vonatkozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az adminisztratív terhek csökkentését, az egyszerűsítést, valamint a felelős közpénzfelhasználás garanciáinak erősítését nevezte célnak.
Kiemelte, hogy Miniszterelnökség nem fogja elle...
2019-11-21 20:12:03
ITM: a hazai fejlesztéspolitikai intézményrendszer kiválóan működik
... kompromisszum születhessen a következő időszak uniós költségvetésében - hangsúlyozta az államtitkár, és példátlannak nevezte, hogy az Európai Parlamentben az ellenzéki magyar képviselők a nemzeti érdek elé helyezik a belpolitikai vitákat, ezzel rombolják Magyarország hírnevét, rontják tárgyalási pozícióját.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében 2019. novemb...
2019-11-21 14:32:03
Krónika 8. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... független képviselő táblás demonstrációjakor eszükbe se jutott alkalmazni a meglévő szabályokat a miniszterelnök zavartalan felszólalásának biztosítására.
Helyes kiállásnak nevezte a nemzeti érdekek védelméért azt, amikor a Jobbik képviselői elfoglalták a pulpitust a földtörvény megszavazásakor. A túlóratörvényre utalva hozzátette: akkor is így kell cselekedni, amikor a multi...
2019-11-20 15:01:49
EU-tisztújítás - Elemző: Várhelyi Olivér az EU nyugat-balkáni bővítéséért fog dolgozni
... csatornán hétfőn úgy vélekedett: Várhelyi Olivér ezt annak érdekében teszi majd, hogy "a térség a migráció és az egyéb destabilizáló tényezők alól mentesüljön". Az elemző szerint ez a magyar nemzeti érdek is.
Ugyanakkor megjegyezte: "ezt így nem lehet ma kimondani Európában, mert - mint ahogy azt korábban láttuk - összeférhetetlenséget feltételez".
A Várhelyi Olivérrel ...
2019-11-18 22:13:13
Krónika 9. rész (azonnali kérdések)
... vagy tudatosan, utasításra cselekednek?
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt felelte: "eddig a román ügynökök fedésben dolgoztak Magyarországon akkor is, ha magyar nemzetiségűek voltak". Indokolhatatlannak, elfogadhatatlannak és megbocsáthatatlannak ítélte, amit a Momentum tett.
Képtelenségnek ítélte, hogy román szélsőjobboldaliak jobban képviselnék a ...
2019-11-18 19:22:57
A DK javasolja a családi pótlék megduplázását
... náci szervezetet"....
2019-11-18 16:02:12
Ankara: török-amerika vizsgálat indult az orosz Sz-400-as és az amerikai F-35-ös kölcsönhatásának kivizsgálásár
... felkínált Patriotért, mert ezt a javaslatot Törökország szuverén jogai korlátozásának tekinti. Erdogan kiemelte: Ankara kész Patriotot vásárolni, ugyanakkor védelmi "forrásaik" diverzifikálása nemzeti érdek. Moszkvával jelenleg stratégiai kapcsolatuk van, amit nem tehetnek tönkre - tette hozzá.
Törökország 2017-ben kötött üzletet Oroszországgal négy üteg Sz-400-as megvásárlás...
2019-11-15 18:52:03
EU-tisztújítás - Hidvéghi: gyalázatos, ahogy a magyar bevándorláspárti ellenzék a nemzeti érdeket támadja
... színtisztán politikai hadjáratot folytattak ellene "a bevándorláspárti erők".
Az elmúlt hetekben a teljes magyar bevándorláspárti ellenzék mással sincs elfoglalva, mint hogy a magyar nemzeti érdekek ellen áskálódjon Brüsszelben, és megpróbálja megakadályozni a magyar biztosjelölt megválasztását - mondta az EP-képviselő.
Úgy fogalmazott: "Gyurcsány Ferencné, vagy az új SZ...
2019-11-15 11:51:32
1 2 3 ................103 104 ........155 156 .........206 207 208 
Címkék: Európai Bizottság, Várhelyi Olivér, Horvát Óvoda, Általános Iskola, Orbán Balázs, Európai Parlamentben, Technológiai Minisztérium, Várhelyi Olivérrel, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Gyurcsány Ferencné, nemzetiségek kultúrájának, családi pótlék, orosz Sz-400-as, amerikai F-35-ös, magyar bevándorláspárti, nemzeti érdeket, hierarchikus viszonyokra, kényszerektől vissza, magyarországi nemzetiségek, nemzetközi kötelezettségei, magyar kormánynak, ország hosszú, közbeszerzési törvények, közbeszerzésekre vonatkozó, adminisztratív terhek, következő időszak, ellenzéki magyar, nemzeti érdek, belpolitikai vitákat, meglévő szabályokat, miniszterelnök zavartalan, nemzeti érdekek, földtörvény megszavazásakor, túlóratörvényre utalva, egyéb destabilizáló, elemző szerint, magyar nemzeti, román ügynökök, javaslatot Törökország, bevándorláspárti erők, elmúlt hetekben, teljes magyar, magyar biztosjelölt, kölcsönhatásának, bevándorláspárti, együttműködéshez, közbeszerzésekre, költségvetésében,
© 2013 TVN.HU Kft.