Belépés
Mátrai Erőmű Zrt.: a technológiai átalakítás nemzetstratégiai érdek
...
Orosz Zoltán kiemelte: a lignites egységek fokozatos kivezetése csak úgy valósítható meg, ha azok helyére korszerűbb és környezetkímélőbb technológiák lépnek. A nemzeti dekarbonizációs célok elérése, a légszennyező anyagok kibocsátásának csökkentése érdekében a jelenlegi kapacitások kiváltását gyorsan és hatékonyan kell megoldani - tette hozzá.
Az idén tavasszal az MVM ...
2020-07-08 18:12:32
Freund Tamás: a tudomány és a politika együttműködése nemzeti érdek
... fogalmazott.
Az MTA nem zárkózhat elefántcsonttoronyba, nyitottnak kell lennie a társadalom részéről megfogalmazott igényekre - jegyezte meg.
Freund Tamás elmondása szerint az MTA nemzeti kincs, a tudomány és a politika együttműködése pedig nemzeti érdek; a tudomány és a politika világának megalkuvásmentes kapcsolata, kölcsönösen előnyös együttműködése az ország fejlődés...
2020-07-08 14:42:07
Illegális bevándorlás - Bakondi: fontos érdek a konzekvens magyar álláspont
... százalékkal több illegális migránst fogtak el a magyar határon, mint az előző év hasonló időszakában, és több embercsempészt, mint tavaly egész évben - közölte.
Felidézte: korábban önálló nemzeti konzultáció foglalkozott a migráció kérdésével, és az elsöprő lakossági támogatás birtokában a kormány bátran képviselte a magyarok álláspontját.
Felhívta a figyelmet arra: ne...
2020-06-29 22:03:45
Trianon 100 - A magyarok összetartozását hangsúlyozta a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja
...
A magyar nemzet tagjai, bármely pontján éljenek is a világnak, összetartoznak - írták a dokumentumban.
A nemzeti összetartozás napján a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői emlékeztettek arra, hogy "a magyarellenes és igazságtalan trianoni döntés áldozata lett minden magyar, azok a milliók, akik a határon kívül rekedtek, és azok is, akik az anyaországban maradt...
2020-06-04 11:02:31
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... dél-európai államok és a 2002 és 2010 közötti kormányzás időszak példáját hozta fel.
Arról beszélt: a magyar kormány által választott út egy "hazafias, patrióta gazdaságpolitika, ahol a nemzeti érdek a domináns", majd egyetértését fejezte ki, hogy egy ilyen politikának az összefogásra kell alapulnia.
Viszonválaszában a kérdező annak a véleményének adott hangot: nem patri...
2020-06-02 17:12:11
Illegális bevándorlás - Bakondi: a nemzeti érdek az első
...
Bakondi György hozzátette: az emberek a választásokon, a nemzeti konzultációkon világosan elmondták az akaratukat, nem szeretnék ha ellenőrzés nélkül tisztázatlan identitású, tisztázatlan céllal tömegben, illegálisan érkeznének a migránsok az országba.
Ezzel szemben számos liberális csoportosulás törekvése az, hogy a magyarok hagyják abba a határok őrizetét, engedjék be...
2020-05-29 21:52:52
Szijjártó: Magyarország és Lengyelország minden támogatást megad egymásnak
... Magyarország és Lengyelország között a barátságon túl stratégiai szövetség is van, a két ország a világpolitikában dilemmát jelentő kérdések tekintetében azonos megközelítést alkalmaz. Kormányaik nemzeti alapon állnak, a nemzeti érdek érvényesítését tekintik elsőszámú feladatuknak, felelősségüknek - mutatott rá.
Úgy vélte, a közép-európai ország a világpolitikában dilemmát je...
2020-05-27 17:52:50
Krónika 10. rész (bizottsági jelentések)
... tulajdonába kerül.
A felszólaló kitért arra is, hogy a biológiai nemet a jövőben az anyakönyvben nem lehet megváltoztatni.
A mátraverebély-szentkúti és a máriapócsi kegyhelyeket nemzeti emlékhellyé nyilvánítják - jelentette be.
A kisebbségi véleményt ismertető Arató Gergely (DK) azt mondta, hogy a bürokráciacsökkentés helyénvaló, de az indítványba több, más témájú ...
2020-05-18 20:32:33
Jaj, a legyőzöttnek! - Trianon, 1920. június 4.
... gerincén."


1. A feldarabolt Mo._2.png - A feldarabolt MagyarországMagyarország nemzetiségei

Magyarország évszázadokon keresztül védelmezte Nyugatot, óvta az európai kultúrát a tatárdúlástól, a török pusztítástól. Végül keserűen kellett tap...
2020-05-08 20:00:30
Koronavírus - Kásler: az oltóanyaggyártásban is önellátónak kell lenni
... gyógyászati eszközök szállításából, nehéz helyzetbe hozva ezzel a világ országait.
Kiemelte, a védőoltásokkal kapcsolatos kutatások, az ipari háttér kiépítése, és a tudásközpont létrehozása nemzeti érdek.
Mint mondta, a Debreceni Egyetem évek óta dolgozik a hazai oltóanyaggyártás megvalósításán, előkészületek vannak az infrastruktúra kiépítésére.
A mostani megállapo...
2020-05-08 14:52:20
1 2 3 .................105 106 ........157 158 ........209 210 211 
Címkék: Mátrai Erőmű Zrt, Freund Tamás, Orosz Zoltán, Bakondi György, Arató Gergely, Debreceni Egyetem, technológiai átalakítás, politika együttműködése, konzekvens magyar, magyarok összetartozását, nemzeti érdek, lignites egységek, nemzeti dekarbonizációs, légszennyező anyagok, jelenlegi kapacitások, idén tavasszal, társadalom részéről, politika világának, ország fejlődés, magyar határon, migráció kérdésével, elsöprő lakossági, kormány bátran, magyarok álláspontját, figyelmet arra, magyar nemzet, nemzeti összetartozás, határon kívül, anyaországban maradt, magyar kormány, ilyen politikának, összefogásra kell, kérdező annak, véleményének adott, nemzeti konzultációkon, magyarok hagyják, határok őrizetét, világpolitikában dilemmát, közép-európai ország, felszólaló kitért, biológiai nemet, máriapócsi kegyhelyeket, kisebbségi véleményt, indítványba több, feldarabolt Magyarország, európai kultúrát, török pusztítástól, világ országait, védőoltásokkal kapcsolatos, ipari háttér, tudásközpont létrehozása,
© 2013 TVN.HU Kft.