Belépés
Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: szerénynek kell maradni
... előtt játszik" - mondta a balátlövő.
A nyáron a norvég Elverumba igazoló Máthé Dominik elmondta, nehéz volt megszoknia, hogy védekezésben is alapemberként számítanak rá a nemzeti csapatban, de már megbarátkozott új feladatával.
"Valamikor érzem, hogy a támadás rovására megy, hiszen sokkal több energiát felemészt a védekezés, amikor olyan játékosokat kell fognom, mint Dea...
2020-01-20 17:42:17
Gulácsi Péter: Próbáltam úgy felépíteni a karrieremet, ....
... mondhatom, hogy az utóbbi évek legfontosabb válogatott meccsét meg fogjuk nyerni" - mondta a nemzeti csapatra váró Európa-bajnoki pot selejtezőről, majd hozzátette, megvan a csapatban az erő és a potenciál, remek közösség alakult ki egy kiváló edzővel.
Bundes ligában éllovas RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusát, Gulácsi Péter választották az év férf...
2020-01-17 17:04:17
A válogatott társak szerint Varga Dénes volt az elmúlt év legjobb vízilabdázója
...
A vlv.hu szakportál immáron tizenegyedik éve intézett körkérdést minden olyan játékoshoz, akik az előző esztendőben akár egy percre is vízbe ugrottak a nemzeti csapatban. A 28 pólós közül 25-en a 32 éves olimpiai bajnokot látták a legjobbnak, mellette Nagy Viktor, Vámos Márton és Vogel Soma kapott egy-egy jelölést.
A magyar válogatottak szerint 2019 legjobb nem magyar já...
2020-01-13 10:21:12
Menedzsere szerint Szoboszlai Dominik marad a Salzburgnál
... amely ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt.
Hozzátette, rengeteg klub érdeklődik a futballista iránt - főként az első számú európai kupasorozatban, illetve a nemzeti csapatban mutatott játéka után -, de fontos, hogy neki és a menedzsmentnek konkrét elképzelése van a karrierjét illetően, és nem szeretne letérni a megkezdett útról. Megjegyezte, amikor a Salzburghoz...
2020-01-09 21:18:35
Jégkorong Hat Nemzet Torna - Tolvanen 31 fős kerete
... együttesben.
Mivel az osztrák bajnokságban nincs szünet, a Hydro Fehérvár AV19 tagjaira most nem számíthat a szakmai stáb. A keretben - amelyből 14-en voltak ott a novemberi, gdanski tornán győztes csapatban - két légiós szerepel, Horváth Bálint a svéd harmadosztályban, míg Szabad Kevin az Alpesi Ligában játszik.
A magyar csapat négy mérkőzésen lép jégre Káposztásmegyere...
2019-12-03 09:41:24
Giro d'Italia - Csapata indítani szeretné Valter Attilát
... viadalon szakaszt nyert, míg az idényt a korosztályos versenyzők egynapos lombardiai körversenyén zárta, ahol negyedik lett.
"Két éve a lehetetlen kategória lett volna egy World Tour-csapatban szereplés gondolata, azt hittem, csak a mesében van ilyen. Szuper évet húztam le a CCC Development Teamnél, amely segített, hogy bekerüljek a nagycsapatba, és továbbra is kettesével sze...
2019-11-29 17:49:08
Krónika 3. rész (kérdések)
... munka eredményességéhez kötni. A képviselő a kisvárdai focicsapatot hozta példának, ahol egy szeptemberi mérkőzésen tíz külföldi mellett csak egy magyar játékos kapott helyet a kezdő csapatban, miközben az egyesület 2015-18 között több mint kétmilliárd forint közpénzt kapott képzésre és utánpótlás-fejlesztésre.
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár válaszában azt hangsúlyo...
2019-10-28 14:21:36
Vízilabda Eb - Märcz Tamás: Hosnyánszky visszatérése plusz erőt adhat
... hogy a játékoskapcsolatok a vízben és a parton is alakuljanak, utóbbi miatt is lakik szállodában most együtt a gárda.
A közelgő Eb-ről a szakember megjegyezte, van olyan potenciál a csapatban, hogy akár a végsőkig is eljusson, még akkor is, ha elképesztően kemény ellenfelekkel kell majd megküzdeni.
A nemzeti csapatba több mint két év után tért vissza az olimpiai bajnok H...
2019-10-11 13:53:22
Hosnyánszky Norbert visszatér a magyar vízilabda-válogatottba
...
Az egriek 35 éves klasszisa legutóbb a 2017-es, hazai rendezésű világbajnokságon játszott a nemzeti csapatban.
Märcz Tamás szövetségi kapitány szerdán nevezte meg azt a keretet, amellyel jövő csütörtöktől szombatig dolgozik együtt.
"Az egy fontos összetartás lesz, éppen ezért az általunk legerősebbnek vélt keretet hívjuk össze. Ezen kívül egy rövidebb kétnapos válo...
2019-10-02 17:42:31
László Boldizsár januárban 50. születésnapját ünnepli az Erkel Színházban
... javára.
Zenés színházi szerepek után László Boldizsár 1995-ben alapító tagja, majd 2008-ig vezetője volt a Cotton Club Singers énekegyüttesnek, amely 2009-ben, kilépése után oszlott fel. A csapatban hat korszakban összesen tíz énekes fordult meg, László Boldizsár mellett énekelt mások mellett Kozma Orsi, Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn és Fehér Gábor. A Cotton Club Singers ...
2019-09-18 10:51:10
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...45 46 47 
Címkék: Balogh Zsolt, Gulácsi Péter, Varga Dénes, Szoboszlai Dominik, Jégkorong Hat Nemzet Torna, Valter Attilát, Vízilabda Eb, Märcz Tamás, Hosnyánszky Norbert, László Boldizsár, Erkel Színházban, Máthé Dominik, Nagy Viktor, Vámos Márton, Vogel Soma, Bajnokok Ligája, Hydro Fehérvár AV19, Horváth Bálint, Szabad Kevin, Alpesi Ligában, World Tour-csapatban, Development Teamnél, Szabó Tünde, Cotton Club Singers, Kozma Orsi, Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Fehér Gábor, válogatott társak, norvég Elverumba, nemzeti csapatban, támadás rovására, utóbbi évek, nemzeti csapatra, kiváló edzővel, előző esztendőben, magyar válogatottak, futballista iránt, első számú, menedzsmentnek konkrét, karrierjét illetően, megkezdett útról, osztrák bajnokságban, szakmai stáb, svéd harmadosztályban, magyar csapat, korosztályos versenyzők, lehetetlen kategória, kisvárdai focicsapatot, szeptemberi mérkőzésen, magyar játékos, kezdő csapatban, egyesület 2015-18, közelgő Eb-ről, szakember megjegyezte, nemzeti csapatba, olimpiai bajnok,
© 2013 TVN.HU Kft.